Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen kaç tane konu açmıssın böyle :) ben karbonat testini duydum yaptım gecmiş aylarda ama pozitif çıktıgı halde adet oldumForumda da birkaç konuda okudum iki gündür karbonatla test yapıyorum beyaz beyaz köpük katman oluyor yani o zaman karbonat testine göre hamile miyim? Adetime 4 gün var
çamaşır suyunu denedin mi hiç?Canım sen kaç tane konu açmıssın böyle :) ben karbonat testini duydum yaptım gecmiş aylarda ama pozitif çıktıgı halde adet oldum
Aminn canim insallahhh..Allahim sana da nasip etsin cifter cifter:))AY ALLAH'IM İKİSİNİ DE SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞ İKİSİ DE SAĞLIKLI HAYIRLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR OLUR ANAYA BABAYA SAYGILI SEVGİLİ AKILLI İNŞ AMİN RABBİMİN MEYVELERİ ÇOK TATLI OLUYOR DARISI HERKESE BANA DA SONUCU YAZARIM ARTIK BAKALIM NE OLACAK OLUMLU OLURSA ÇOK GÜZEL OLUR OLUMSUZ OLURSA DA UMUTLA BEKLEMEYE DEVAM
bekleyeceğim artık canım ne yapayım dua et kuzumAminn canim insallahhh..Allahim sana da nasip etsin cifter cifter:))
Esler boyle oluyo canim.benimkide tup bebekte nasil yalvardim bi gun onceden gidelim diye ama nuh dedi peygamber demedi..olsun bekle artik ha iki gun once ha sonra insallah guzel haberlerini verirsin..
ay inş sen de ben de seviniriz bakalım pazartesini bekleyeceğim kan tahlili içinAz önce denedim. Öyle bir köpürdü ki bardak taştı. Bilmiyorum hayırlısı ins. Catlatma iğnesinin yarın 14. Günü.
Ins..ay inş sen de ben de seviniriz bakalım pazartesini bekleyeceğim kan tahlili için
ben karbonatla yapıyordum 2 gündür bugün de çamaşır suyu ile yaptım idrarın hepsi köpük oldu resmenIns..
Aynen bende.
Ben çamaşır suyu ile denedim
hımm bilmiyorum sen ne zaman test yaptıracaksınBaşka konuları okudum orda hep köpürdü sonra adet oldum yazmışlar. Umutlanmıyayim...
Pazartesi inşallah.hımm bilmiyorum sen ne zaman test yaptıracaksın
ben de pazartesine hadi bakalım sonuçları olumlu da olumsuz da olsa paylaşalım hayırlısı olsun diyorumPazartesi inşallah.
Amin cnm ins pozitif olur..ben de pazartesine hadi bakalım sonuçları olumlu da olumsuz da olsa paylaşalım hayırlısı olsun diyorum
inş canım içimde bir umut var heyecanla bekleyeceğimAmin cnm ins pozitif olur..
Onuda denedim gecmiş aylarda denemediğim kalmamıs evde :)çamaşır suyunu denedin mi hiç?
bakalım hayırlısı pazartesi kan testi yaptıracağmEvet çamaşır suyu karbonat deneyenler sonuçları buraya yazısınkı bilimsel veri toplayalım çoğunluğun tutmuşmu tutmamışmı ona bakarız
hadi inşallah pozitif çıkarbakalım hayırlısı pazartesi kan testi yaptıracağm