• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karbonatla test yaptım

benim de bata 5 gün filan var çamaşır suyunu denedim acaip köpürdü ve sönmedi. hamile olmadigindan kesin emin olduğum birine yaptirdim onunki o kadar kopurmedi kabarmadı çok
hadi insallah :nazar:

Forumda da birkaç konuda okudum iki gündür karbonatla test yapıyorum beyaz beyaz köpük katman oluyor yani o zaman karbonat testine göre hamile miyim? Adetime 4 gün var
Canım sen kaç tane konu açmıssın böyle :) ben karbonat testini duydum yaptım gecmiş aylarda ama pozitif çıktıgı halde adet oldum :(

AY ALLAH'IM İKİSİNİ DE SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞ İKİSİ DE SAĞLIKLI HAYIRLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR OLUR ANAYA BABAYA SAYGILI SEVGİLİ AKILLI İNŞ AMİN RABBİMİN MEYVELERİ ÇOK TATLI OLUYOR DARISI HERKESE BANA DA SONUCU YAZARIM ARTIK BAKALIM NE OLACAK OLUMLU OLURSA ÇOK GÜZEL OLUR OLUMSUZ OLURSA DA UMUTLA BEKLEMEYE DEVAM
Aminn canim insallahhh..Allahim sana da nasip etsin cifter cifter:))
Esler boyle oluyo canim.benimkide tup bebekte nasil yalvardim bi gun onceden gidelim diye ama nuh dedi peygamber demedi..olsun bekle artik ha iki gun once ha sonra insallah guzel haberlerini verirsin..

Aminn canim insallahhh..Allahim sana da nasip etsin cifter cifter:))
Esler boyle oluyo canim.benimkide tup bebekte nasil yalvardim bi gun onceden gidelim diye ama nuh dedi peygamber demedi..olsun bekle artik ha iki gun once ha sonra insallah guzel haberlerini verirsin..
bekleyeceğim artık canım ne yapayım dua et kuzum

Az önce denedim. Öyle bir köpürdü ki bardak taştı. Bilmiyorum hayırlısı ins. Catlatma iğnesinin yarın 14. Günü.

çamaşır suyu ile denememiştim sevilmedim arkadaşım bana söyledi o öyle öğrenmiş ben de denedim ama şimdi pazartesini bekleyeceğim eşim de bekle diyor sonra çok üzülüyorsun diyor bekleyeceğim artık salı günü de sonucu öğrenirim

Başka konuları okudum orda hep köpürdü sonra adet oldum yazmışlar. Umutlanmıyayim...

Evet çamaşır suyu karbonat deneyenler sonuçları buraya yazısınkı bilimsel veri toplayalım :D çoğunluğun tutmuşmu tutmamışmı ona bakarız

Back