- 9 Ocak 2013
- 137
- 63
-
- Konu Sahibi limonkabugsu
öyle valla canım anne olmanın zorluğunu biz daha olamadan yaşıoruz... Rabbim hayırlısını versin şimdi gittim wc akıntım çoğalmış birazda rengi hafif koyulaşmış gibi geldi :,( hyırlisi bakalım en iyisi doktora gidip görünmek..
Insallah hayirli haberler alirsin canim. Hamileysen kesin bide iyle karbonat denersincanım karbonattan değilki bizim umutlanma sebebibimiz günümüzün gecmesnden.. kiminde köpürmüş kiminde köpürmemiş genel olarak %100 ğüveniorum demedim bende zaten böle bisey varmis yapan varmı dedim.. senin basına olumsuzu gelmis baskasının basına olumlusu gelmiş test ne kadar güvenlir bilemem ama suan %100 hamileyiz demioruz hepimiz günlerimizin gecmesini beklıoruzsuan mesele karbonattan cok adet olmadan gecen günlerimiz
Ben kanda yaptirdim canim evde kendim yapmadım yumurtlama testini ama zaten kendim kontrol ediyodum o yumurta aki kivamindaki sivi hicc gelmedi . Ya sanki sen hamilesin gibi geliyor banaamiin canım belki sende yumurtlama gününe denk getirmişsindirtestlerede güven olmuyo ki ben iki kere test yaptım yumurtlama ama düzenli ilişki oldu testide pespese yapmadım biraz benmde kafa karısık ama hayrlısı bakalım nasip kısmet.. Ama tezden alırız İnşallah güzel haberleri.. belimin ağrısından ölüyom valla şuan.. ne karın ağrısı var ne bisey gööğslerm hassas ve beyazımsı şeffasımsı akıntı oluo.. ne oldğmzuda şaşırdı bünyemiz napcağını bilemedi valla
Kizlar camasir suyuada test yapanlar varmis
öyle valla canım anne olmanın zorluğunu biz daha olamadan yaşıoruz... Rabbim hayırlısını versin şimdi gittim wc akıntım çoğalmış birazda rengi hafif koyulaşmış gibi geldi :,( hyırlisi bakalım en iyisi doktora gidip görünmek..
Ben camasir suyuylada yaptim hatta internette videosu var cocuk idrari ile hamile kadin idrari aradaki farki gosteriyorlar bir guzel izledim kostum denedim ohhh bir guzel kopurdu tasti falan havalara uctumHeh başımıza birde çamaşır suyu testi çıktıadam diycek kafayı yedin iyice bi karbonat bi çamaşır suyu ben yaparım ama bunu da söyleyemem artık ona
Ben camasir suyuylada yaptim hatta internette videosu var cocuk idrari ile hamile kadin idrari aradaki farki gosteriyorlar bir guzel izledim kostum denedim ohhh bir guzel kopurdu tasti falan havalara uctumsonra yine adet oldum limon ve sut testi falanda varmis. Gunah olur diye yapmadım; ) bide kabartma tozu ve vanilyaylami denesek; )
valla işte diormya hem umutluyum hem umutsuzumuff kızlar ya nedir bu çektiğimiz sıkıntılara bak olduk mu olmadık mı yok akıntı yok mide bulantısı yok göğüs hassasiyeti ne olacak bizim sonumuz 1 yıldır ben böleyim bildiğim kadarıyla siz de böylesiniz
Of ya sen idrar testi yaptın mı canım yapsan belki çıkar
limonkabugsu soğan kürünün gecikme yaptığını okumuştum sanki burdan ondan olmasın İnş hepimiz hamileyizdir deee
Canım yaa inşallah devamı gelmez bu akıntının ama gelse bile üzülmek yok burda hepimiz kader arkadaşıyızayy çok mu mahkum gibi oldu
yok canım yookkCanım yaa inşallah devamı gelmez bu akıntının ama gelse bile üzülmek yok burda hepimiz kader arkadaşıyızayy çok mu mahkum gibi oldu
Allah sonumuzu hayırlı eylesinDurumumuz hiç iyi değil canım yaa nelere umut bağladık vallaBir öğrensek gerçek testlerle en azından ilk aşamayı atlatmış olcaz
benim annem bizim cocuk istemediğimzi sanıyo mesela :) bizi bizden baskasi anlayamaz zatennNedemek canım bunun için buradayız birbirimizi hiç tanımadan özellerimizi paylaşıyoruz rahatlıyoruz kimse bizi yargılayacak mı ne düşünecek diye düşünmüyoruz ve bizi birbirimizden daha iyi anlayacak kimse yok. Ne ailemiz ne eşimiz ne arkadaşlarımız ne de doktorumuz
Allah sonumuzu hayırlı eylesinkarbonat limon süt vanılya kabartma tozu konuyu bilmeyen okusa kek tarifi verioz sanar bizi tööbe tööbee
benim annem bizim cocuk istemediğimzi sanıyo mesela :) bizi bizden baskasi anlayamaz zatenn:)
bende ole dıorumda snrada kıyamam herhalde dıomm :) <3
hahahahahiç gülceğim yoktu kız doğru sölüyosun valla bu veletler bizi ne hale düşürdü gelsin totosunu ısırcam zaten
bende ole dıorumda snrada kıyamam herhalde dıomm :) <3
hııhhh aynıı beendensin sendeAcıtmam ya kıyamam ki öle tatlı küçük ısırıkBen zaten diyorum çocuğumu başkasının kucağına nasıl veririm öperler mıncıklarlar ben sinir olurum bide vurarak seven psikopat insanlar var bende onları döverim herhalde derim ben ona ne zorluklarla sahip oldum