- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
-
- Konu Sahibi limonkabugsu
İçime bi su serptiniz :)) Allah ım inşallah bende hamileyimdirdenedim geldim.köpürmedi.hamile olduğum ay foş foş köpürmüştü =)
Haber veririm tabii :)ilk defa duydum ve çok şaşırdım.
eğer hamileysen haber ver mutlaka
Rabbim tez zamnda yeniden nasip eder inşallah o duyguyu... Dua yı bırakmayalım :)ben denedim canım.aynen bende burada okuyup hamilemiyim diye denemiştim.adete bir gün kala.köpürmüştü benim.2 gün sonra testden öğrendim ki hamileyim.ama şuan hamile değilim düşük yaptım.kısmet.eşimi gece yarısı kaldırıp ona yaptığımda köpürmemişti.
dün yaptığın testin tarihi çok erken.o testler adete 1 hafta kala yapılınca doğru sonuç vermeyebiliyor.hamile olsan bile çıkmaz 1 hafta önceden.çok ilginç bir konu olmuş :) reglden ne kadar önce yaptınız bu testi benim BAT 13 ya da 14 ağst. da bende mi denesem evde dün testte negatif çıkmıştı
Ne gibi belirtiler mesela ??Benimde normal şartlarda reglime 2 gün kaldı..Ama bu ay yaşadıklarımı hiç bir adet dönemimde yaşamamışımdır..Bakalım bende sürekli kendimi yokladım inceledim ama..Adetim geçene kadar kafamdan geçirmeyeceğim bu konuları..Geçerse o zaman test yapacağım...Tatilden geldik belki diyorum orda üşüttüm de bu ay enteresan belirtiler yaşıyorum..Belkide bu ay kendimi çok dinlediğimdendir..
Ne gibi belirtiler mesela ??
dün yaptığın testin tarihi çok erken.o testler adete 1 hafta kala yapılınca doğru sonuç vermeyebiliyor.hamile olsan bile çıkmaz 1 hafta önceden.
Ne gibi belirtiler mesela ??