- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
-
- Konu Sahibi limonkabugsu
Aynen... Güvenilmez bir test benceBen de yapmistim cok kopurmustu tabiki hamile degilim..
1. Baş ağrısı(bu her ay oluyordu ki havalar sıcak büyük ihtimalle ondan)
2.Ara ara sağ ve sol tarafımda batmalar oluyor karnımda.Genelde Direk kasığım ağrırdı ve olurdum.Hiç ara ara olduğunu görmedim.Sanki bıçak saplıyor biri sonra çıkarıyor gibi.
3.Yattığım zaman yine kasık ağrım baslıyor sol tarafıma yatınca genelde. Ani kalkmalarımda da oluyor bu.
4.Akıntım oluyordu ama bu ay sapsarı bir akıntı geldi.Sonra beyaz seffaf bir sıvıya döndü.
5.Çok fazla tuvalete gidiyorum çokta sıvı tüketen bir insan değilim.İçtiğim 2-3 bardak çay.
6.Ve son olarak normalde çok yorgun bir insanımdır yapım böyle sanırım ama hiç erken saatlerde işten gelince bi yerde sızıp kalmamıştım..
İşte bu ay böyle geçti..
Bişey kaybetmezsin cnm tabi dene ama erken gbi tam sonuc alamayablitsin bi hafta sürede ara ara yap bat a kadar :)Eve gidince bende denicem benimde BAT 17 ağustos .. Bu kadar erkenden belli olur mu acaba , Ayrıca netten araştırdım köpürmesinin nedeni sadece hamilelerin idrarı asitli olurmuş oyüzden köpürüyormuş eve gidince bende bir deneyeceğim Ne kaydebederim ki
Bir de adet zamanı yaklaşınca doğal olarak asit miktarı artıyor hormonlara bağlı olarak... E herkes de adete yakın günlerde yaptığına göre bu testi, köpürmesi çok normal...Ayrica idrar asitli bir yapiya sahip oldugu icin dogal olarak asidi fazla olan idrara karbonat katarsaniz kopurur. Kopurmeyenlerinki asitli degil demekki.
Yani alakasiz..
Hakkında hayırlısı canım olursa hamişsen burdan paylaş olur mu sevinelim bizdeKarnımda ki kütük gibi şişliği ve gazımı saymıyorum bile eşimden utanıyorum artık. Olurdu da bu ay x5 fazlasıyla.. Anlayamadım...
Hamilelerde idrar asidi arttığı için köpürürmüş diye duydum bendeAyrica idrar asitli bir yapiya sahip oldugu icin dogal olarak asidi fazla olan idrara karbonat katarsaniz kopurur. Kopurmeyenlerinki asitli degil demekki.
Yani alakasiz..
Bir de adet zamanı yaklaşınca doğal olarak asit miktarı artıyor hormonlara bağlı olarak... E herkes de adete yakın günlerde yaptığına göre bu testi, köpürmesi çok normal...
yukarida arkadas aciklamasini yapmis. Benim hamile arkadaslarim yapti ama onlarin da kopurmedi. Yani dedigim gibi gebelikle alakasi yok arkadasim. Ama insallah konu sahibi hayirlisiyla gebedir..Hamilelerde idrar asidi arttığı için köpürürmüş diye duydum bende
Canım belirtilerin inşallah bebiş olduğundan dolayıdır ama fazla düşünüp kendini dinlediğinde de daha önceki aylarda olan ama farkına varmadığın belirtileri fark edip gebeliğe yorabilirsin. Hayırlısı hakkında
İnşallahhyukarida arkadas aciklamasini yapmis. Benim hamile arkadaslarim yapti ama onlarin da kopurmedi. Yani dedigim gibi gebelikle alakasi yok arkadasim. Ama insallah konu sahibi hayirlisiyla gebedir..
Ya bu arada kızlar bende bu ay bıraktım korunmayı fakat ne folit aside başladım ne de bir doktora muayneye gittim öyle birden bire bişiler olduBişey kaybetmezsin cnm tabi dene ama erken gbi tam sonuc alamayablitsin bi hafta sürede ara ara yap bat a kadar :)
İnşallah canımm Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallahhbir yıldır bekliyoruz (
İnşallahhbir yıldır bekliyoruz (
Hakkında hayırlısı canım olursa hamişsen burdan paylaş olur mu sevinelim bizdebakalım adet gününe kadar beklicez artık
Doktorlar ne diyor peki canım bir sebebi var mıymış?Benim de yakinda 2 yil olacak. Nasip bu isler. Allah hayirli saglikli evlat versin.
Doktorlar ne diyor peki canım bir sebebi var mıymış?
Ben soğan suyu kürü yaptım canım iki aydır eskiden olsa hamile olcagıma inanmazdm pek ama bu ay soğanda ikinci ayım umutlandım acıkcası :) Rabbim hayrlsını nasip etsin hepimize.. Aileme bir yıldır daha erken henüz düşünmüoruz diye yalan sölüorum kendi psijolojim bozık zaten bi kac arkadasm disinda kimse gercegi bilmiyoYa bu arada kızlar bende bu ay bıraktım korunmayı fakat ne folit aside başladım ne de bir doktora muayneye gittim öyle birden bire bişiler olduaslında planımız ekim gibiydi . Doktorlarda gebelik öncesi en az 3 ay öncesinde başlayın diyor. Başlasam mı acaba artık
İnşallah canım yaa .. Ama şu bir gerçek ki herşeyde bir hayır vardır Allah eli ayağı düzgün sağlıklı bebişler versin hepimizeBen soğan suyu kürü yaptım canım iki aydır eskiden olsa hamile olcagıma inanmazdm pek ama bu ay soğanda ikinci ayım umutlandım acıkcası :) Rabbim hayrlsını nasip etsin hepimize.. Aileme bir yıldır daha erken henüz düşünmüoruz diye yalan sölüorum kendi psijolojim bozık zaten bi kac arkadasm disinda kimse gercegi bilmiyoinşallah artik yasarım o annelik duygusunun baslangıcını..
Amin hayırlısıyla cümlemizinnBenim de yakinda 2 yil olacak. Nasip bu isler. Allah hayirli saglikli evlat versin.