- 14 Temmuz 2015
- 583
- 1.614
- 28
aynen ya illa para vermek mi lazım bişey yapmak için.organik yöntem iştekimyasal zarar vermiyorda organikmi zarar verecek.kaydirigubbakcemile3
organik beyazlatıyoruz dişleri işte ne zararı olursempatiksalakcinni
karbonat organik değil inorganik bir maddedir.Aşındırma yapması için illa kimyasal olması gerekmiyor örneğin limon mermeri aşındırır.Zaten dişe verdiği zarar da bu maddelerin(karbonat örneğinde olduğu gibi) aşındırma yapması umarım açıklayıcı olmuştur.aynen ya illa para vermek mi lazım bişey yapmak için.organik yöntem işte
:lepi::teytey:sositosositokizlar uzun zamandir dislerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamisti gecen doktorda beklerden ünllülerin minik sirlari diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyosunuz ben önce macunla fircaladim sonra fircama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
ben bundan sonra kabartma tozunu hep kullancam haftada iki-üc kere yapmayi düsünüyorum deneyenler olursa sonuclari bekliyorum
unutmadan dilinize fazla degirmeyin tadini sevmeeyenler olabilir kabartma tozunun
Limon da eklesem olur mu acaba hemmeeen deniyorum tesekkurler:lepi::teytey:sositosositokizlar uzun zamandir dislerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamisti gecen doktorda beklerden ünllülerin minik sirlari diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyosunuz ben önce macunla fircaladim sonra fircama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
ben bundan sonra kabartma tozunu hep kullancam haftada iki-üc kere yapmayi düsünüyorum deneyenler olursa sonuclari bekliyorum
unutmadan dilinize fazla degirmeyin tadini sevmeeyenler olabilir kabartma tozunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?