• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karbonat ile Diş Beyazlatmak nasıl olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mnyk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir an ümitlendim, sonra yorumları okuyunca vazgeçtim, yarım akşam randevu alıp doktora gidicem ne zamandır aksatıyordum, beyazlatma işlemi için bilgi verebilecek arkadaş var mı, daha önce yaptıranlardan? nasıl yapıyorlar ve bir kere gitmek yeter mi?

seans senas oluyor diye biliyorum
evde kendiniz uygulayabileceğiniz yöntem limon kabuğu
ayrıca size Ankara Miadent diş hastanesine her türlü işlemler için başvurabilirsiniz. gercekten profesyonel bir ekibi var

İlk sayfalardaki doğal malzemeler daha iyi olucaktır... Kabartma tozunu ilk defa duydum çok ihtiyacım yok gerçi ama ara sıra uygulanabilir:))

Misvaklı dış macunu kullanıyorum alır vera var içerisinde süper bir dış macunu sigara kahve çay lekesi diye birsey kalmıyor valla marka yazamam heralde

Microsilver diş macunu beyazlatmak konusunda kesin çözüm. Denemek isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz.

Diş minesine zarar verebilir kendi kafamıza göre yaptığımız yöntemler ama deneyeceğim ben de. Zira Türk olmak bunu gerektirir :D

Bir an ümitlendim, sonra yorumları okuyunca vazgeçtim, yarım akşam randevu alıp doktora gidicem ne zamandır aksatıyordum, beyazlatma işlemi için bilgi verebilecek arkadaş var mı, daha önce yaptıranlardan? nasıl yapıyorlar ve bir kere gitmek yeter mi?

Ben daha önce yaptırmıştım, gerçekten inci gibi olmuştu. Bilmiyorum sigara kahve kullanıyor musunuz ama sigara içmiyorsanız daha etkili ve uzun süreli sonuçlar alabilirsiniz. Ben sigara kullandığım hâlde sormuştum, renkli içecek kullanımını azaltırsan (kola gibi) 6 ay gider demişti ama o kadar gitmedi bile. ilk 1 ay bembeyaz dişlerle gezdim tabi=)

Tarçın deneyin bir de derim pişman olmicanizi düşünüyorum tuzla karıştırın diolar ama ben tarçınla fircalayip arkasindan elma sirkesiyle gargara yapıyorum misssss :KK66:

karbonat - karbonat limon felan yapmayın sakın. günlerce diş etim kanadı. ayrıca arkadaşlarında dediği gibi dişte aşınma yapıyor. aşınma yapan diş çabuk leke tutar. resmen dişin cilası gidiyor. kabartma tozunu denemedim. bence oda aynıdır. o acıyı çektik sonra böyle şeyler denemem

En güzeli Misvak ;) aşırı çay ve sigaradan kahverengi dislerim artık beyaz . Tabi hamile olduğum için sigara kullanmıyorum
Dış doktoru bir arkadaşımda bana karbonat onermisti dozunda olmak şartıyla . Karbonatin hem cilde hem de her türlü temizliğe çok çok faydası var kızlar

:lepi::teytey:sositosositokizlar uzun zamandir dislerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamisti gecen doktorda beklerden ünllülerin minik sirlari diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyosunuz ben önce macunla fircaladim sonra fircama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
ben bundan sonra kabartma tozunu hep kullancam haftada iki-üc kere yapmayi düsünüyorum deneyenler olursa sonuclari bekliyorum
unutmadan dilinize fazla degirmeyin tadini sevmeeyenler olabilir kabartma tozunun

karbonatlı diş macunları daha sağlıklı, karbonat bazik ve granüllü bir ürün olduğu için diş minelerini zedeleyebilir.. aynı cifle ocağı sildiğinizde çizdiği gibi ;)

Dişimi yeni fırçalamıştım ama görünce dayanamadım bir de kabartma tozu katayım dedim bende ton farklılaşması olmadı... Ya da ben mi fark etmedim acaba?:110::KK48:

Arkadaşlar tavsiye edebileceğim bir ürün var içerisinde gümüş iyonlari bulunan bir macun bilirsiniz ki atalarımız gümüş bardak çatal bicak kullanirmis daha sağlıklı olduğu için ayrıntili bilgi almak isteseniz yardimci olurum

Selam arkadaşlar ben LR nin gümüş içeren diş macununu kullanıyorum beyazlatmada ve ağız içi yaralarında çok etkili Gümüş eski zamanlardan beri antiseptik olarak sağlık alanında kullanılmış .Bu arada LR Alman firması ve ben bu konuda yardımcı olabilirim

:lepi::teytey:sositosositokizlar uzun zamandir dislerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamisti gecen doktorda beklerden ünllülerin minik sirlari diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyosunuz ben önce macunla fircaladim sonra fircama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
ben bundan sonra kabartma tozunu hep kullancam haftada iki-üc kere yapmayi düsünüyorum deneyenler olursa sonuclari bekliyorum
unutmadan dilinize fazla degirmeyin tadini sevmeeyenler olabilir kabartma tozunun

Karbonat mı kabartma tozu mu?

"Opalescence pf 16 ev tipi beyazlatma" bu kiti kullanan varmı kızlar. Bildiğiniz gibi 2 tip diş beyazlatma yöntemi var biri ev tipi biri ofis tipi. Ev tipi olanda sizin ölçünüz alınıp plastik bir kalıp yapılıp içine şırınga halinde olan bir jel sıkılıyor ve bunu 2 hafta düzenli kullanıyorsunuz. Ev tipi olan daha uygun ve 1000 TL gibi bir rakam tutuyor. Ama ben aynı ürünü internette 150-200 TLye buldum. İçinde 8 adet şırınga jel ve birde şeffaf plaklar oluyor. Bunu normalde dişçiler ağzınızın kalıbını alıp ona göre yaptırıyorlar Bu yüzden fiyatlar bu kadar yüksek oluyor zaten. Ama araştırma hastaneleri bu kalıbı 30 TLye çıkarıyorlarmış. Yani bana max maliyeti 250 TL olacak bu diş beyazlatma maliyetinin siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Evt karbonat ve kabartma tozu zaten hemen hemen aynılar ama dişetleri hassaslaşırmış ve çizilirmiş

canlar kabartma tozu gerçekten etkili bide üstüne birkaç damla limon sıkın köpürüyo dişlerinizin üstündeki sarılığı söküp atıyor

Back