- 16 Şubat 2016
- 81
- 51
- 3
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir an ümitlendim, sonra yorumları okuyunca vazgeçtim, yarım akşam randevu alıp doktora gidicem ne zamandır aksatıyordum, beyazlatma işlemi için bilgi verebilecek arkadaş var mı, daha önce yaptıranlardan? nasıl yapıyorlar ve bir kere gitmek yeter mi?
:lepi::teytey:sositosositokizlar uzun zamandir dislerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamisti gecen doktorda beklerden ünllülerin minik sirlari diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyosunuz ben önce macunla fircaladim sonra fircama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
ben bundan sonra kabartma tozunu hep kullancam haftada iki-üc kere yapmayi düsünüyorum deneyenler olursa sonuclari bekliyorum
unutmadan dilinize fazla degirmeyin tadini sevmeeyenler olabilir kabartma tozunun
:lepi::teytey:sositosositokizlar uzun zamandir dislerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamisti gecen doktorda beklerden ünllülerin minik sirlari diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyosunuz ben önce macunla fircaladim sonra fircama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
ben bundan sonra kabartma tozunu hep kullancam haftada iki-üc kere yapmayi düsünüyorum deneyenler olursa sonuclari bekliyorum
unutmadan dilinize fazla degirmeyin tadini sevmeeyenler olabilir kabartma tozunun
Karbonat mı kabartma tozu mu?
Evt karbonat ve kabartma tozu zaten hemen hemen aynılar ama dişetleri hassaslaşırmış ve çizilirmiş:lepi::teytey:sositosositokizlar uzun zamandir dislerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamisti gecen doktorda beklerden ünllülerin minik sirlari diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyosunuz ben önce macunla fircaladim sonra fircama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
canlar kabartma tozu gerçekten etkili bide üstüne birkaç damla limon sıkın köpürüyo dişlerinizin üstündeki sarılığı söküp atıyor:lepi::teytey:sositosositokizlar uzun zamandir dislerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamisti gecen doktorda beklerden ünllülerin minik sirlari diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyosunuz ben önce macunla fircaladim sonra fircama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur