Karbonat ile Diş Beyazlatmak nasıl olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mnyk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemen deneyeceğim eve gidince ilginç geldi karbonatla fırçalamışım ama kabartma tozunu ilkkez duydum.sanki bana ikiside aynı görevi görüyo gibi gelyor hadi bakalım denemek gerek...

yazımın içindeki '' Siz bu maddelerle mine tabakasının zamanla aşınmasına ve dişinizin daha sarı gözükmesine sebep olursunuz. Minenin dişin koruyucu tabakası olması ve zarar görmesinin diş çürükleri ve hassasiyeti artıracağı da unutulmamalıdır. '' cümlesine dikkatinizi çekerim.

Bence de böyle geçici yöntemlere başvurmayın arkadaşlar. Diş sağlığınıza zararlı. En iyisi bir diş hekimine gitmek..

şimdi sonuç olarak, ne yapmalı evde beyazlatmak için bu dişleri?

şimdi sonuç olarak, ne yapmalı evde beyazlatmak için bu dişleri?

-günde en az 3 kere dişlerinizi fırçalamalısınız.
-özellikle gece yatmadan önce diş fırçalamayı ve diş ipi kullanmayı ihmal etmemelisiniz.
-6 ayda bir diş hekimi ziyaretleri ile diş taşı oluşumunuzu kontrol altında tutmalısınız.
bunların dışında dişlerinizi beyazlatmak için kullanacağınız her madde dişlerinize zarar verecek ve aşınmalar zamanla dişlerinizin daha sarı gözükmesine yol açacaktır.

illa ki dişlerimin beyazlığından memnun değilim diyorsanız bir diş hekimine gidip beyazlatma yaptırmalısınız. kozmetik olarak satılan beyazlatma ürünlerini de diş hekimi kontrolü dışında kullandığınızda yüksek konstantrasyonları nedeni ile hassasiyet dolgularda dişten ayrılma gibi sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Son düzenleme:

diş taşı olusumunu engellemek agız kokusunu önlemeyle dogru orantılı mı peki ?
diş taşı olmazsa, agız kokusuda mı olmaz sabahları?

Ben günde 2-3 kere ve dakikalarca diş fırçalıyorum. Yatmadan önce de mutlaka fırçalıyorum ama dişlerim bembeyaz olmuyor. Sigara falan da kullanmıyorum. İyi bakmama rağmen beyazlamıyor hiç. Beyazlatma yöntemleri de zararlı diyorsunuz. Beyaz görünmesi imkansız mı yani şimdi...

diş ipi de kullanın. ama dişlerinizin renginin öyle reklamlardaki gibi kar beyaz olmasını beklemeyin. hiç bir doğal diş o kadar beyaz değildir. reklamlarda hilelerle dişleri o kadar beyaz gösteriyorlar. en basiti, kırmızı ruj dişlerinizi daha beyaz gösterir, ya da daha koyu tende dişler daha beyaz gözükür.
ama illa ki ben kar beyaz diş istiyorum diyorsanız, beyazlatma tedavisi yaptırmanız gerekli.

Bu diş beyazlatma olayını zamanında çok araştırdım belli markaların diş beyazlatma ürünlerinide kullandım ama istediğim gibi bir sonuç alamadım bakalım bu kabartma tozu nasıl olacak deniycem mutlaka

yeterince araştırmış olsanız bu tarz ürünlerin dişlerinize faydası değil zararı olduğunu öğrenmeniz gerekirdi.. :) tıpkı karbonatın da dişinizi beyazlatmak için aşındırdığını ve zamanla çok daha sarı bir görünüme sebep olacağını öğreneceğiniz gibi..

dişlerin doğal bir rengi vardır. hiç bir doğal diş reklamlardaki gibi kar beyaz değildir. sarıya, kırmızıya maviye yakın tonları vardır. dişlerinizi günde en az 3 kere düzgün fırçalıyorsanız, günde en az 1 kere diş ipi kullanıyorsanız, diş taşı temizliğiniz yapıldıysa ve 6 ayda bir düzenli olarak yeni oluşum var mı diye kontrol ettiriyorsanız ve yine de dişlerinizin beyazlığından şikayetçi iseniz, dişlerinize zarar vermeden beyaz diş sahibi olmanın tek yolu bleaching tedavisi, yani hekim kontrolünde diş beyazlatma yaptırmaktır.

diş etlerım bu aralar cok fazla kanıyolar fırcalarken dıs etlerım cok acıyo nedenı nedır bılmıyorum :26:

diş etlerım bu aralar cok fazla kanıyolar fırcalarken dıs etlerım cok acıyo nedenı nedır bılmıyorum :26:

diş taşlarından dolayı kanama oluyordu bende de aynı durum mevcut dişlerini temizlet ve bazıları gargara öneriyor o ürünlerden al doktora danışabilirsin o yol gösterir

Ya benim dişlerimdeki sarılık kalıcı hiç bi şey fayda etmiyor bu konuda bilgisi olan var mı

konu sahibine - cok sagolun iyi bir fikir
Bende burdan okuyup demin denedim, etkisi gercekten var. Benim dislerim telden sonra hep sari kaldi, gulerken fln utaniyorum. Gectigimiz ay lazerle tedavi yaptirdim ama oyle farkedilir bisey olmadi (((( çilegi duydum ama henuz yapmadim. Limon tadi hosuma gitmedigi icin yapamiyorum. Ama kabartmatozunu denedim ve etkisini gordum. Kar gibi olmadi ama kesin 2-3 ton acilmistir. Dis etime, dilime hic bir sey yapmadi. Cunku sadece dislerime surdum 1 dakika kadar fircaladim. Zeytin yagi katila bilir sanirim, birdahakine oyle deneyecegim.

Ama hangi yontem olursa olsun zaten haftada 1 kereden fazla uygulanmamali. Ben 2 haftada bir uygulayacagim.

hassas yapili arkadaslar yapmasinlar tabi ama deneyecek arkadaslara tavsiyem, dudak, dil, dis etinize surmeyin, 1 dakikadan fazla fircalamayin, sertce fircalamayin, kabartma tozunu cok fazla koymayin, vede haftada 1 kereden fazla yapmayin derim ben.

:130:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…