• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karbonat ile Diş Beyazlatmak nasıl olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mnyk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzenim yaptırmış. Üç seansta sarı dişleri şu an gerçekten imrenilecek kadar beyaz olmuş. Çok heveslendim ben de.

ama kabartmatozunun dişe zararı olmasın haftada iki üç kullanımla..bence bi hekime danısın derim haftada uc kez demek bence agır bı uygulama anlık beyazlıgı verebilir ama uzun zamana yayınca daha acı sonuclar olmasın??

Az önce ben de önce dişlerimi her zamanki gibi fırçaladım üstüne de kabartma tozuyla fırçaladım. Renginde hiçbir değişiklik olmamakla beraber dişlerim matlaştı. Karbonat daha iyi gibi bence. Ben sabah akşam diş fırçalarım, çok düzenli olmamakla beraber diş ipi ve gargara kullanırım ama hiç fayda yok dişlerim sarı. Ne yapsam düzelmiyor. :14:Bence işin sırrı kabartma tozunda değil sizin dişlerinizde. Diş tonunuz beyaz şanslı doğmuşsunuz.

Konu sahibine ne kadar tesekkur etsem az:) yorumlari okudum dayanamadim denedim hemen ve sonuc mucize !dislerim bembeyaz aynaya bakmaktan kendimi alamiyorum umarim duzenli kullanimda alt dislerin ic kisminda olusan sigara lekelerini de temizler🙏🙏🙏

benim dişlerimde inatla beyazlamaz denedim az önce biraz da olsa beyazladı etkili birşey:28:

karbonat tuz ve limon dişleri beyazlatırken diş taşlarınada cok iyi geliyor.tabı hepsini ayrı ayrı yapıyorum ben .

kızlar bir çay kaşığı karbonat ve aynı eşitlikde limon karıstırın hergun deneyın ;)) dişleriniz bi farklı oluyor :)

beyazzz bir gülüşşş içinn neler yapmamm kiii :1::1: yabancı bir kızın youtube da paylaştığı videoyu izlemiştim uzun süredir kullanıyomuş karbonat ve limon karışımı ve dişleri inanılmaz beyazdı. sürekli uğraşamıyorum ama gerçkten işe yarıyo ve bnm dişlermde veya diş etimde bi problem olmadı şükür.. ama karbonatı tek kullanmanızı tavsiye etmem dişi çizme olasığı yüksek. kabartma tozunuda limonlu yöntemle kullanırsanız eminim oda güzel sonuçlar çıkartıcaktır :32::32::1::1:

ben dişlerime bakamıyorum ya :( günde en fazla 1 kere o da 2*3 günde bir :( ve bunun zararını çok gördüm o yüzden şimdi bakmaya çalışıyorum.. Okur okumaz gittim denedim ve gerçekten müthişş.. Zaten düzensiz dişlerini fırçalayan birinin dişleri her fırçaladığında az olsada kanar. Benimde diş etlerim hassas fakat denedim ne acı ne bişey hiçbir şey yok. Sadece fırçaladağım zamanlarda çok az gelen kan biraz daha fazla oldu. Ama acımadı. İlk denemem olduğu için 1 dakika boyunca fırçaladım ve sonuca inanamadım. Gerçekten ilk denemeye rağmen gözle farkedilecek bir beyazlama ! Çok teşekkürler artık günde 4 kere fırçaladığım için akşam gece yatmadan fırçalarken yapıyorum etkisi çok büyük tekrar teşekkürler :)

sürekli yapılırsa zararlı olabilir ama haftada 1 kere yapmak bir zarar vermez herhalde , bilemedim ki şimdi

diş etlerinize zarar verebilir, çok sık yapmanızı tavsiye etmem, haftada 1 kez olabilir

:lepi::teytey:sositosositokizlar uzun zamandir dislerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamisti gecen doktorda beklerden ünllülerin minik sirlari diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyosunuz ben önce macunla fircaladim sonra fircama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
ben bundan sonra kabartma tozunu hep kullancam haftada iki-üc kere yapmayi düsünüyorum deneyenler olursa sonuclari bekliyorum
unutmadan dilinize fazla degirmeyin tadini sevmeeyenler olabilir kabartma tozunun

ilk defa duydum bnu çok sagol dencem hemen :)))

Back