• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karbonat ile Diş Beyazlatmak nasıl olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mnyk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk defa duydum denicem ama denildigi gibi diş etleri sıkıntı yaratır gibi . bakalım

benim ananem dişlerini tuzla fırcalar diş macununun tadını sevmedıgınden masallah ıncı gıbıdır :)) deneyın ıstıersenız ben yapmıyorum ama ıhtıyacım olursayaparım zaten yazın tatılde dısler denızdekı tuzlu sudan hep beyazlar

Mükemmele yakın bir çözüm var biliyorum da reklam olur belki diye yazamıyorum.Böyle karbonat,kabartma tozu vs ile alakası yok,bir marka ve onun beyazlatma sistemi(jel,diş macunu vs) Ama sonuç gerçekten güzel oluyor,verdiğiniz paraya değiyor..

Arkadaşlar bende diş doktorunda beyazlatma işlemi yaptırdım.Aslında köprülerimi değiştirmek için bir ark.tavsiyesi üzerine bir diş dr. buldum.Diğer işlemlerim sürerken beyazlatmada istedim,dr. lazerle yada jelle evde uygulama olduğunu ve lazeri tavsiye etmediğini söyledi.Önce genel bir temizlik yaptıktan sonra evde uygulamam üzere 2 tane enjektör içinde jel verdi,4 gece kullanmamı ve bu arada 1 hafta çay,kahve,sigara yasak dedi.4 gece uyguladım ama kahve ve sigarayıda içtim.Beyazlamasına beyazladı ama meğerse kazıklanmışım.bu işlem için 300 $ ödedim.Sonra nette gezerken yurt dışında bana verdiği jelin 5 katı fazlasını(paket halinde) 5-10 dolara buldum:)))siz siz olun enayi gibi diş hekimlerine bu parayı vermeyin.karbonatla vs. uğraşacağınıza bu jelden alın derim ben.Dediğim gibi yurtdışı sitelerinin hepsinde var.ortalama 6 ay beyaz kalıyor.tabi sigara,kahve içtiğim halde.

Arkadaşlar bende diş doktorunda beyazlatma işlemi yaptırdım.Aslında köprülerimi değiştirmek için bir ark.tavsiyesi üzerine bir diş dr. buldum.Diğer işlemlerim sürerken beyazlatmada istedim,dr. lazerle yada jelle evde uygulama olduğunu ve lazeri tavsiye etmediğini söyledi.Önce genel bir temizlik yaptıktan sonra evde uygulamam üzere 2 tane enjektör içinde jel verdi,4 gece kullanmamı ve bu arada 1 hafta çay,kahve,sigara yasak dedi.4 gece uyguladım ama kahve ve sigarayıda içtim.Beyazlamasına beyazladı ama meğerse kazıklanmışım.bu işlem için 300 $ ödedim.Sonra nette gezerken yurt dışında bana verdiği jelin 5 katı fazlasını(paket halinde) 5-10 dolara buldum:)))siz siz olun enayi gibi diş hekimlerine bu parayı vermeyin.karbonatla vs. uğraşacağınıza bu jelden alın derim ben.Dediğim gibi yurt dışı sitelerinin hepsinde var.ortalama 6 ay beyaz kalıyor.tabi sigara,kahve içtiğim halde.

sapsarı kotu gorunen dişler için bilemem ama normal rengı bembeyaz olmayan hafif sarımsı dişler iöçin bembeyaz olmasına ugrasmaya pek gerek de yok çünkü diş renklerimiz tenlerimize uygun yaratılmiştır hekimler bile her hastaya bembeyaz dişler yapmaz duzenlı olarak fırcalamak kafi bence:3::3:

karbonatı denemiştim evet beyazlatıyor ama diş etlerim bi tuhaf oldu gıcır gıcır sanki ağzımın içi.birde o tadı sevmiyorum midemi bulandırıyor.
en iyisi düzenli diş fırçalamak...

karbonatı çok sık kullanmamak gerekliymiş diş etlerine zarar veriyomuş

evet karbonati bende kullanmistim dis etlerim cekildi gibi ama belki haftada 1 kullansak zarari olmaz :)

karbonat diş yüzeyide eklentileri uzaklaştırarak beyazlatma yapar ama bunu yaparken normal mide dokusunuda aşındırır. daha pürüzlü yüzeye gıda artıkları daha kolay tutunur ve diş tekrar renklenir bu böyle kısır döngü şekilde gider yani, 1-2 sefer yapmak çok zararlı değildir belki ama günlerce bunu uygulamaktan kaçının.

Ama bir soz deyim ilk once kabartma tozu beyazlatir disleri sonra bir sey yeyen kimi cay icen kimide saralir disler saralma artir disde sonrasinda

kızlar yapmıyacakmışız böyle şeyler...doktor dedi..ne kadar zarar verdiğinizin farkına ilerde varırsınız dedi ...tuzlu su yada karbonatlı suyla gargara iyiymiş sadece onu yap dedi :53:

Back