• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karbonat ile Diş Beyazlatmak nasıl olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mnyk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende denemeyi düşünüyorum, ama dişin yapısı sarıysa fazla beyazlamıyor benım öyle mesela. ne yaptıysam beyazlamadı ama bunuda denıycem:1:

Kızlar benim amcam yıllardır dişleri zımparalıyor ve inanılmaz beyaz :52::52::52::52:

Gerçekten bildiğiniz zımpara ile yapıyor.Ben hiç denemedim ama amcamın inci gibi dişleri var:53:

zımpara mı :D çok ilginç bunuda mı denesem acaba... dişleri çizip yıpratmazmı :D:52::52:

zımpara mı :D çok ilginç bunuda mı denesem acaba... dişleri çizip yıpratmazmı :D:52::52:

Tatlım amcamı bildim bileli böyle yapar. Yaptıktan sonra dişlerini gösterirdi kıskanın diye. Bembeyazz:52:

Hafif bastırarak yaparsan bişi olmaz sanırım :44:

Kemikleriniz ne renks dislerde en fazla o kadar beyazlar diye duymustum :-D
Birarkadasim enaz 3 kez fircalar bakim sulari dis ipi o bu bir suru sey kullanir hic beyazlamazdi :-D sonradan ogrendik kemiklerin rengiyle ilgili oldugunu :-D

Benim dislerim dogustan sariydi, kabartma tozu ve limon da iyi geliyor diye duymustum, denedim azcik aciyor ama kalici degil malesef. Lazerli dis beyazlatma seylerinden aldim süper, 3 günde farketmeye basladi ve kalici.. dis etlerine değerse birazcik sizlatiyor ama değer :52:

günlük olarak en az iki kere normal bir diş macunu ile dişlerimizi fırçalarsak gayet temiz oluyor. düzenli ve tertipli olarak kişisel bakımımızı yaparsak sorunları en aza indireceğizdir.
şahsen diş doktorum extra olarak hiç bir şey önermedi. halbuki dişleri sigara sarısına dönüyordu. bende düzenli olarak diş fırçaladım ve hala fırçalıyorum... böylece tüm problemlerim ortadan kalktı :)

Dis minesine ne kadar zarar verdiginizi soylememe gerek yok sanirim.
Denemeyin bu tur yontemleri arkadaslar.
Karbonatla,kabartma tozuyla disleriniz falan beyazlamaz.
Dishekimlerinin kullandigi kimyasal madde yardimiyle disleriniz beyazlar ancak.
Yani beyazlatma vaadi veren dis macunlari bile onerilmiyor genellikle dishekimleri tarafindan.

evet aynı fikirdeyim, bu arada annem dişçisinde diş bakımı yaptırdı. Sigarayı da bıraktı. Bembeyaz dişleri var artık:) dişçisi yapılan işlemde bilgi vermiş, çamaşır suyunun inceltilmiş haliymiş kullandığı madde şok oldum:D

evet aynı fikirdeyim, bu arada annem dişçisinde diş bakımı yaptırdı. Sigarayı da bıraktı. Bembeyaz dişleri var artık:) dişçisi yapılan işlemde bilgi vermiş, çamaşır suyunun inceltilmiş haliymiş kullandığı madde şok oldum:D

kalıcı değil malesef.bende yaptrmıstm ama ne yazık ki sürekli yaptrmak zornda kalıyosn.bu da ne kadar sğlıklı tartışılr.

:lepi::teytey:sositosositokizlar uzun zamandir dislerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamisti gecen doktorda beklerden ünllülerin minik sirlari diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyosunuz ben önce macunla fircaladim sonra fircama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
ben bundan sonra kabartma tozunu hep kullancam haftada iki-üc kere yapmayi düsünüyorum deneyenler olursa sonuclari bekliyorum
unutmadan dilinize fazla degirmeyin tadini sevmeeyenler olabilir kabartma tozunun

ben geçen yaz sıkı bi ağız bakımı yaptırdım.druma kabartma tozu ve karbonatı sorduğumda beyaztlatmada gerçekten işe yaradığını söyledi.ama diş minelerine inanılmaz derecede zarar veriyor ve uzun vadede hassasiyet sorununa neden oluyormuş.piyasadaki diş beyazlatma ürünlerini ve karbonat fln gibi çözümleri kesinlikle önermediğini söyledi.bence denemeden önce iki kez düşünün

kalıcı değil malesef.bende yaptrmıstm ama ne yazık ki sürekli yaptrmak zornda kalıyosn.bu da ne kadar sğlıklı tartışılr.

bende yaptırmayı düşünüyordum ama diş dr um yaptığım masraf ve maruz kaldığım kimyasallara değmesi için diş beyazlatma işleminden sonra sigara kullanmamamı koyu renk içeceklerden kaçınmamı fln söyledi.yoksa en fazla 20 günde eski haline önermiş.kendiside bir kez yaptırmış sigara kullandığı şimdi tekrar düşünmediğini söyledi.ama diyorsanızki çay kahve kola vs içmem sigara ztn kullanmıyorum ağız bakımımda çok düzenlidir die yaptırmakta fayda var derim:46:

sigara kullandığım için sorun olmaya başladı dişlerimdeki beyazlık benim de. bir deneyelim bakalım.

:lepi::teytey:sositosositokizlar uzun zamandir dislerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamisti gecen doktorda beklerden ünllülerin minik sirlari diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyosunuz ben önce macunla fircaladim sonra fircama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
ben bundan sonra kabartma tozunu hep kullancam haftada iki-üc kere yapmayi düsünüyorum deneyenler olursa sonuclari bekliyorum
unutmadan dilinize fazla degirmeyin tadini sevmeeyenler olabilir kabartma tozunun

beyazlatayımm derken diş minelerini inceltmesin dr sor

benim diş etlerim çok hassas. 2 defa kabartma tozu ile fırçaladım hemen kanamaya başldı. kanamayı dert etmemiştm ama birkaç hafta sonrasına mükemmel şekilde sızlamalarım başladı, ön alt dişlerimde özellikle.. dişçime gittim hemen hassasiyet giderici diş macunu verdi. o çektğim sızı öyle böyle değildi diş etleri hassas olan arkadşlar denemesin bence.

Back