- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.633
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Hahaha :)
Hahaha karataydaşımmm, benim kahvaltı Karatay usulü diğer öğün de ne bulursam sağlıklısından yiyorumclarke34 keskin karatayci
Tarif bekliyorum hep mercimekli buldum netteclarke34 keskin karatayci
Ben şunu anlamadım yoğurt ve süt öğün sayiıyor mu yoksa su gibi serbest mı :))Hahaha karataydaşımmm, benim kahvaltı Karatay usulü diğer öğün de ne bulursam sağlıklısından yiyorum
O kadar hakim değilim Karatay’a ama öğün sayılmaz bence :)Ben şunu anlamadım yoğurt ve süt öğün sayiıyor mu yoksa su gibi serbest mı :))
Bugün ilk günüm geçen başladım şehir dışına çıkınca olmadı ://
Şimdi kesin kararlıyım ama bilmediğim şeyler var sanırım :))
Ben buldum onu deneyeceğim yarinO kadar hakim değilim Karatay’a ama öğün sayılmaz bence :)
Ben de mercimekli ekmeğini denemiştim. İlk zamanlar ekmeği tolere etmek için yiyordum.tarifini bulursam paylaşıyım.
Böyle şeyleri bilmiyorum çok tşk ederim bilgi için dün öğlen çok aciktigim için sütlü kahve yapmıştım kendimeSüt aralarda tüketilmiyor, leptin bozuyor. Ayran içebilirsiniz.
Napim sadece seni taniyordumHahaha karataydaşımmm, benim kahvaltı Karatay usulü diğer öğün de ne bulursam sağlıklısından yiyorum
Rica ederim, o zaman siz şimdi diş fırçalamanın da bozduğunu bilmiyor olabilirsiniz =)Böyle şeyleri bilmiyorum çok tşk ederim bilgi için dün öğlen çok aciktigim için sütlü kahve yapmıştım kendime
Bugün sakız cignerken aklıma gelmedi değil ama güldür güldür deki sorulara dönecek diye sormadımRica ederim, o zaman siz şimdi diş fırçalamanın da bozduğunu bilmiyor olabilirsiniz =)
Keza sakız çiğnemek de.
Bilen bildiğini paylasirsa öğreneceğiz inşallah :))brokoli kısırı bilen varmi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?