Karatay Günlüğüm

Bugünkü menü

Sabah 1tane peynirli pogaça (ödülüm)
Şekersiz çay
Domates sögüş

Ara şekersiz az sutlü kahve
Ögle dünden haşlama tavuk
Salata

Ara limonlu ada çayi

Aksam tonbalikli salata

Bugun yarin spor yok cok karnim ağriyor

günaydın kızlar amma kaynatmışsınız muhabbetiniz bol olsun inş.

ben 7 yıllık evliyim. eşimle ilk tanıştığımda 82 kilo falandım. doğuda görev yapıyordum. oda arkadaşım şişman ben şişman takılıyorduk :D tabi orada tek lüks yemek yemek. sonra eşimle tanıştım nişan yaptık. sonra nikah. nikah fotolarına baktım. eşimin yanında kocaman duruyorum. çünkü eşim uzun yapılı değil. bir çiftiz :D ben diyet yaptım 59 kilolara düştüm. eşimle nikahımız var ama düğün yapmamıştık. tayin çıkıp memlekete gelince düğün yapıp evimizi kuracaktık. gelinliğim de incecik olmak için 23 kilo verdim. bana ne dese beğenirsiniz sanki zayıflamışsın biraz pantolonun bolalmış :D yuh dedim. onca kiloya yeni mi fark ediyorsun. :D

neyse bu sefer 8 kilo verdim. ilk haftalarda dalga geçiyordu süzüldün falan diye. motivemi bozuyordu. ama 8 kilodan sonra anladı kararlıyım. dün diyor ki gerçekten zayıflıyorsun ha belli olmaya başladı. :D

ya bir insan namusuyla çalıştıktan sonra kim ne derse desin değilmi kimse nasıl geçiniyorsun ne yiyor ne içiyorsun diye sormaz ama iş mevkiye geldimi mangalda kül bırakmazlar. temizlik işi ne var yai gurur yapacak. inşallah olur hayıtlısıyla olursa düzenli geliri olucak. öteki türlü serbest meslek gibi birşeydi çok çektim. çok yorulduk şu maddi güçlüklerden.sen herşeye derğersin diyordu bana bende değiyorsam benim için çocuğun için yapmalısın dedim dedim dee dilimde tüy bitti.

asya ben iş seçen erkeklere çok gıcık oluyorum :D hadi kadın için belli kriterler oluyor da erkek için öyle değil. namusuyla çalıştıktan sonra kime ne ne iş . kaldı ki dediğin gibi aç mısın tok musun diye sormazlar ama dedikodu full yani. bu arada benim çalıştığım kurumda temizlik görevlisi, sekreter olup işe giren sonra memur hatta sorumlu amir olanlar bile var. ilk önceliği ailesini geçindirmek olmalı sonra yükselmek. sen baskıya devam et.

Canim oglan 15 20 gundür iyilesemedi bir türlü tam iyilesti diyorum tekrarliyor onunla ugrasiyorum.

oyy kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun. hemen süzülmüştür kesin.

İyiyim canım ama kilo verememek beni yoruyor artık çok yıprandım gitmiyor yapıştı kilolar :KK43:
ya cnm tartı çok önemli motivasyon için haklısın. acaba karataydan vazgeçip sık ve az yemeli bir diyet mi yapsan. tabi sağlıklı ürünlerle.
yok illa da karatay dersen porsiyonları küçült. mesela 1 tabak yerine yarım tabak gibi.
Benim de kaç gündür evde bir tencere dolma bir tencere mercimek çorbası var ama sağ olsun hocam bunları yemek yeme dışarıdan Pizza soyluyor kendisine.

Hâlâ bir tabak yenilmedi. Çorbadan.

Bugün onlardan tuketm3ye çalışsam kilo alcam.
Napsam bilemedm
yemekleri naparsın bilmemden bir daha yemek yapma o kocaya :D ben çok takarım yani. hem diyet yapıp hem de mis gibi ev yemekleri yapacağım bir de ben yiyemeyeceğim o da dışarıdan pis pizzaları söyleyecek. bitiririm onu :D
Napiyoruz tam olarak hergun yediklerimizi yaziyoruz demi kilo da ölçüyormuyuz

hoşgeldin aramıza.

ben 7 yıllık evliyim. eşimle ilk tanıştığımda 82 kilo falandım. doğuda görev yapıyordum. oda arkadaşım şişman ben şişman takılıyorduk :KK70: tabi orada tek lüks yemek yemek. sonra eşimle tanıştım nişan yaptık. sonra nikah. nikah fotolarına baktım. eşimin yanında kocaman duruyorum. çünkü eşim uzun yapılı değil. bir çiftiz :KK70: ben diyet yaptım 59 kilolara düştüm. eşimle nikahımız var ama düğün yapmamıştık. tayin çıkıp memlekete gelince düğün yapıp evimizi kuracaktık. gelinliğim de incecik olmak için 23 kilo verdim. bana ne dese beğenirsiniz sanki zayıflamışsın biraz pantolonun bolalmış :KK70: yuh dedim. onca kiloya yeni mi fark ediyorsun. :KK70:

neyse bu sefer 8 kilo verdim. ilk haftalarda dalga geçiyordu süzüldün falan diye. motivemi bozuyordu. ama 8 kilodan sonra anladı kararlıyım. dün diyor ki gerçekten zayıflıyorsun ha belli olmaya başladı. :KK70:

asya ben iş seçen erkeklere çok gıcık oluyorum :KK70: hadi kadın için belli kriterler oluyor da erkek için öyle değil. namusuyla çalıştıktan sonra kime ne ne iş . kaldı ki dediğin gibi aç mısın tok musun diye sormazlar ama dedikodu full yani. bu arada benim çalıştığım kurumda temizlik görevlisi, sekreter olup işe giren sonra memur hatta sorumlu amir olanlar bile var. ilk önceliği ailesini geçindirmek olmalı sonra yükselmek. sen baskıya devam et.

ya cnm tartı çok önemli motivasyon için haklısın. acaba karataydan vazgeçip sık ve az yemeli bir diyet mi yapsan. tabi sağlıklı ürünlerle.
yok illa da karatay dersen porsiyonları küçült. mesela 1 tabak yerine yarım tabak gibi.

yemekleri naparsın bilmemden bir daha yemek yapma o kocaya :KK70: ben çok takarım yani. hem diyet yapıp hem de mis gibi ev yemekleri yapacağım bir de ben yiyemeyeceğim o da dışarıdan pis pizzaları söyleyecek. bitiririm onu :KK70:

hoşgeldin aramıza.
Hosbuldum

ben 7 yıllık evliyim. eşimle ilk tanıştığımda 82 kilo falandım. doğuda görev yapıyordum. oda arkadaşım şişman ben şişman takılıyorduk :KK70: tabi orada tek lüks yemek yemek. sonra eşimle tanıştım nişan yaptık. sonra nikah. nikah fotolarına baktım. eşimin yanında kocaman duruyorum. çünkü eşim uzun yapılı değil. bir çiftiz :KK70: ben diyet yaptım 59 kilolara düştüm. eşimle nikahımız var ama düğün yapmamıştık. tayin çıkıp memlekete gelince düğün yapıp evimizi kuracaktık. gelinliğim de incecik olmak için 23 kilo verdim. bana ne dese beğenirsiniz sanki zayıflamışsın biraz pantolonun bolalmış :KK70: yuh dedim. onca kiloya yeni mi fark ediyorsun. :KK70:

neyse bu sefer 8 kilo verdim. ilk haftalarda dalga geçiyordu süzüldün falan diye. motivemi bozuyordu. ama 8 kilodan sonra anladı kararlıyım. dün diyor ki gerçekten zayıflıyorsun ha belli olmaya başladı. :KK70:

asya ben iş seçen erkeklere çok gıcık oluyorum :KK70: hadi kadın için belli kriterler oluyor da erkek için öyle değil. namusuyla çalıştıktan sonra kime ne ne iş . kaldı ki dediğin gibi aç mısın tok musun diye sormazlar ama dedikodu full yani. bu arada benim çalıştığım kurumda temizlik görevlisi, sekreter olup işe giren sonra memur hatta sorumlu amir olanlar bile var. ilk önceliği ailesini geçindirmek olmalı sonra yükselmek. sen baskıya devam et.

yemekleri naparsın bilmemden bir daha yemek yapma o kocaya :KK70: ben çok takarım yani. hem diyet yapıp hem de mis gibi ev yemekleri yapacağım bir de ben yiyemeyeceğim o da dışarıdan pis pizzaları söyleyecek. bitiririm onu :KK70:

hoşgeldin aramıza.
Aynen öyle canım. Benim ve çocuğun için yapmak zorunda sin dedim. Yapacak da işi kaçırdık. Başta yok dedi diye maaşı da iyiydi

Sabah 10.30
Küçük bir mandalina
1 yağda yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Soslu biber kabak
Yer fıstığı

Ara 15.30
1 fincan kahve
5 fındık
1 küçük elma

Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası
Karnabahar mantısı
3 çherry domates

Su 2.5 lt
Spor 30 Dk yürüyüş

Canım ben burayida takip edeyim olurmu aslında Bi tam anlamiyla yapamadim Karatayi.
Bide hem cuma hem pazartesi tartilmak daha iyi olur.

Back