- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- Konu Sahibi Ak kelebek
Çok memnun olurum tabi sende yaz istersen menülerine bakalım BizdeMenulerini takip edip fikir edinecem )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok memnun olurum tabi sende yaz istersen menülerine bakalım BizdeMenulerini takip edip fikir edinecem )
Canim dediklerini hep denedim cevizin beni daha cook kabiz ettigini kesfettim... bir tane ceviz bile beni kabiz etmeye yetiyor.. bende kavrulmamis yer fistigi deniyorum... yesilliklerimin uzerine 1 yk yag gezdiriyorum kahvaltida....Artırmaz inşallah takviyeler önemli tereyağ kullanımı güzel sabahları ama onu dışında mesela domates salatalık gibi kahvaltı yanında yediğin yeşilliklere zeytinyağ döküyor musun
Ceviz kayısı denedin mi
Bir tam cevizi Akşamdan 1 bardak suya koyup sabah yedin mi hiç üzerine de suyunu içmek oda iyi geliyor
Olur sevinirim tesekkurlerÇok memnun olurum tabi sende yaz istersen menülerine bakalım Bizde
O zaman sana incir kürünü tavsiye ederim kesinlikleCanim dediklerini hep denedim cevizin beni daha cook kabiz ettigini kesfettim... bir tane ceviz bile beni kabiz etmeye yetiyor.. bende kavrulmamis yer fistigi deniyorum... yesilliklerimin uzerine 1 yk yag gezdiriyorum kahvaltida....
Peki güzel menülerini alalım o zamanOlur sevinirim tesekkurler
Bunu duymustum deniyecem Sağol canim )O zaman sana incir kürünü tavsiye ederim kesinlikle
Sabah aç karna 1 incir yaş kuru fark etmez 7 zeytin üzerine su içiyoruz 21 gün aksatmadan yap canım bana çok faydadası oldu
Peki o zaman incir kürüne başla muhakkak faydasını görürsün yarın tertemiz menü ile başlayalım o zamanBunu duymustum deniyecem Sağol canim )
Ben 13. Takimdayim ayni zamanda listede degilim listesiz devam ediyorum... bayram sonrasi tekrar konsantre olamadim insallah yarindan itibaren yeni bir baslangic yapabilirim..
Bugun yediklerimi yazsam burdan fizana yol olur oyle durumdayim ;(((
Yarin ilk isim incir almak olacak .. yarın kahvaltida kayisi yerim 2 adet )Peki o zaman incir kürüne başla muhakkak faydasını görürsün yarın tertemiz menü ile başlayalım o zaman
İnsan erteledikçe daha zor oluyor kilo vermek istiyor ise ben kilo verdikçe mutlu oluyorum
Küre başlayınca her gün ye ama 21 gün aksatma canımYarin ilk isim incir almak olacak .. yarın kahvaltida kayisi yerim 2 adet )
Tamam canim sağol )Küre başlayınca her gün ye ama 21 gün aksatma canım
Ne demek her zaman canımTamam canim sağol )
Canım ben 3.5 ay yaptım tam 18 kg gitti hiçAk kelebek daha önce deneyimli olarak karatay diyetini ne kadar yaptın canım ve ne kadar sürede kilo verdin ? spor ne kadar yaptın ? hiç kaçamakların oldu mu ? çookk muuu soru sordum
Kaçamak yapmak senin sürenden çalar kuzum bu da seni mutsuz eder bu yüzden kaçamak yapmadan devam edersen daha çabuk ilerlersinAk kelebek daha önce deneyimli olarak karatay diyetini ne kadar yaptın canım ve ne kadar sürede kilo verdin ? spor ne kadar yaptın ? hiç kaçamakların oldu mu ? çookk muuu soru sordum