- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Bursa dayım şimdi tatile geldim 2 gün otel de diyeti bozmadan kahvaltı yaptım az önce bugün 3 öğün yiyeceğim etkilemez inş
Nerde o babayigitBakiyorumda Four lights kendine meydan okuyacak kisi ariyor
ara bakalım belki bulursunNerde o babayigit
oh oh gitsin kilocuklar yaza fıstık gibi sağlıklı bir birey olalımŞimdi koşu bandına gidiyorum eriteyim bunları
tuanairem sana meydan okumak istiyorum canim ama sanki sen istemiyor gibisin. Ben biraz rekabeti seviyorum ama tabii herkes sevmeyebilir.
Pastalar borekler burnumda tutuyor 65 e duseyim pasta borekle kutlayacagim :))
tuanairem sana meydan okumak istiyorum canim ama sanki sen istemiyor gibisin. Ben biraz rekabeti seviyorum ama tabii herkes sevmeyebilir.
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın..Senin azmin karşısında korktu bence.
Benim de vardı bir rakibem napıyor acaba. Salıyı iple çekiyorum. Dun akşam fena kaçamak yaptım ama onun dışında yediklerimi yarıya indirdim. Bu hafta kesin eksi çıkarım.
nasıl görüyorsun ben göremiyorum canım ya...ayyy çok cahilimAz önce bir suru okuyan vardı konuyu hiç kimse bişey yazmadan kaçmış. Bundan sonra konuyu okuyup yazmadan gideni ifşa edicimmmm.
afiyet olsun canımSabah 6 da
Zeytin
Peynir
Biraz menemen
Yeşillik
Fındık
4 kayısı
Birer dilim mandalina portakal greyfurt elma yedim
1 bardak süt içtim
Biraz önce 11:30
Bir yumurta
1 dilim peynir
2 cherry domates mevsimi değil biliyorum
1 yeşil elma
Biraz fındık yedim
Çok oldu dimi
Yarın 2 öğün yapacağım kısmetse
Pro uye olman lazım canım ya. O zaman görebiliyorsun.nasıl görüyorsun ben göremiyorum canım ya...ayyy çok cahilim
önceden görünüyordu onu hatırlıyorum ama şimdi yok demekki proya formatlamışlarPro uye olman lazım canım ya. O zaman görebiliyorsun.