- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun ya. Ye lutfen sen bize saglikli lazimsin:) ne usumussundur simdiKizlar 6saat boyunca yolda mahzur kaldik.kar yollari kapamisti.daha yeni eve geldim
Oda belli deil.yarin gunesliymisYarın için izin falan var mı peki canım.
Oda belli deil.yarin gunesliymis
Hayirlsi bakalim.yarin ola hayr ola...Kış günü güneşli olsa ne yazar ya. Burası da günlük güneşlik kaç gündür camdan bakınca ama dışarısı buzz buzzzzz.. İnşallah gitmezsin de dinlenirsin iyice
Gecmis olsun oralarda hayat cok zor olmali.Bu aksaam cok acim.dondum eve gelene kadat halen ayaklarim buz gibi..6saat boyunca otur otur mahvoldum.aksam yrmegimi yiyemedim.servisten indim.yuruyemiyorum dizlerim.tutmuyor.eve dondugume sukrediyorum.allah kimseyi evsiz barksiz koymasin.
Geçmiş olsun neresi orası bu kadar yoğunHayatimin en berbat gunuydu 16.23 tu daireden ciktik.22 10 da eve geldim.cocuklarim.nasil sariliyor opup opup duruyolar
İnterneti acamadim sarjim.kalsin basima bisey gelir diye.terslik bide esim bugun nobetci.tipi yogun.. Tamamen kabus tu
İyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum..biz burda gercektwn bir aileyiz bugun bunu daha da hissettim
BitlisGeçmiş olsun neresi orası bu kadar yoğun