Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esim de oyle ac kalabilme potansiyeli var ki sabah yer aksama kadar hicbirsey yemese de bana misin demez yalniz arada kucucuk atistirmalar zayiflamasini engelliyor.
teşekkür ederim. kahvaltıdan 4 saat sonra acıkıyorum ama tutuyorum kendimi. Kahve yapıp içiyorum. Karatay işinde yeniyim de:)Ben uc ogun yiyorum ama zaten onemli olan aralarda hic atistirma yapmamak. Kucucuk lokmalar leptini bozuyor kendi kendime diyorum simdi sunu yesem leptini bozmaya deger mi vazgeciyorum.
A Anka benim de babam oyle sanirim metabolizmalari hizli. Ben simdi sunu merak ediyorum vucut ac hissettiginde kendini kitlik moduna aliyormus ya acaba bu sure 4 saat sonra mi oluyor yani leptin salgilanirken ya da daha once de kitlik moduna girebiliyor mu? Bir de aciktigimizi nasil anlayacagiz ki bazen aclik hissediyorum biraz bekliyorum geciyor. Acaba beklemeyip yemek yemem mi gerekiyor?
Benim de kafama takilan o. Acaba acikinca yemezsem metabolizmam yavaslar miA Anka benim de babam oyle sanirim metabolizmalari hizli. Ben simdi sunu merak ediyorum vucut ac hissettiginde kendini kitlik moduna aliyormus ya acaba bu sure 4 saat sonra mi oluyor yani leptin salgilanirken ya da daha once de kitlik moduna girebiliyor mu? Bir de aciktigimizi nasil anlayacagiz ki bazen aclik hissediyorum biraz bekliyorum geciyor. Acaba beklemeyip yemek yemem mi gerekiyor?
Afiyet olsun gecmis olsun diyelim.Taze fasulye ama ben üçte yedim yedide keten tohumlu yoğurt yicem. Kaçamak yaptım tutamadım kendimi kek yedim az önce
İyi akşamlar internet paketi bitti eşimin gelmesini bekledim kilo bildirimi yapamadım. Dijital tartı yok annemler de yim. Kilo 59Kizlar suan daireye geldim sanstan net yok..bugun bi sekilde girmeye calisirim.yeni arkadaslarida eklemeliyim.
@krizantem3 @esekaf B beyazbulut16 guncel kilolarimiz ??????
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinKızlar benim kızım hastaydı dr a götürmüştük ilaçlarını içemedi hep kustu iyice kötü oldu şimdi babası acile götürdü inşallah çabuk toparlar kuzum. Bebeği bırakacak kimse olmayınca ben gidemedim aklım kaldı
Gecmis olsun Allah sifa versinKızlar benim kızım hastaydı dr a götürmüştük ilaçlarını içemedi hep kustu iyice kötü oldu şimdi babası acile götürdü inşallah çabuk toparlar kuzum. Bebeği bırakacak kimse olmayınca ben gidemedim aklım kaldı