Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardimcin olsun.gercekten zor9 ayın içindeler üçüzler canım. Peşlerinde o kadar koşturuyorum kilolar hala veda etmiyo
Uzgunum bebem gitti oBirde kızlar akşam yengem kahve yaptı Türk kahvesi dedi süt ile krema arası bir tadı vardı leptin gitmemiştir inş
Hosgeldin aramiza canim.yarin tarti gunumuz.ilk sayfadaki bilgilerini paylasirsan sevinirimBenim de grubunuza giresim geldi:)
1 haftadir karatay diyeti yaptim 1.7 kg verdim. Azmedip bi 7 kilo daha vermek istiyorum. 32 yasindayim 2 kizim var. Boyum 1.62 kilom 65.5
Bizde bilgileniriz senin sayende onuda unutmaEvet çok ilginç hem çıkmıyor da biliyor musun yıkayınca. Sürekli yeni çamaşır alıyorum. Kaynattım 1 saat ocakta çamaşırın desenleri çıktı onlar çıkmadı. Belki karatayla o da geçer bakalım geçmezse havalar ısınsın araştırma hastanesine gidip tıbba yeni bilgiler kazandıracağım
Afiyt olsun canim menun cok guzel olmusKaçamaksız 21. Gün
Sabah
Kasap sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşillik
KAbak çekirdeği
Akşam
Tarhana çorbası
Nohut 1 tabak etli
Uzun zaman sonra yedim ayda 1 kere yemeyi düşünüyorum
Salata
Yoğurt
Bebegim senin azmine o kadar hastayimki sana birinin dayanacagini dusunemiyorum.butun samimiyetimle soyluyorum senin disiplinin bizi yakalayacak.Valla benim kilomda kimse Yök çekişme yapayım ben de
Canim ya seni de boyle severiz biz mavi terli kiz olarakEvet çok ilginç hem çıkmıyor da biliyor musun yıkayınca. Sürekli yeni çamaşır alıyorum. Kaynattım 1 saat ocakta çamaşırın desenleri çıktı onlar çıkmadı. Belki karatayla o da geçer bakalım geçmezse havalar ısınsın araştırma hastanesine gidip tıbba yeni bilgiler kazandıracağım
Maşaallah onlara yorucudur ama bir kerede 3 evlat sahibi olmussun çok şukur9 ayın içindeler üçüzler canım. Peşlerinde o kadar koşturuyorum kilolar hala veda etmiyo
Hoşgeldin canim. Dogru yerdesin inşaallahBenim de grubunuza giresim geldi:)
1 haftadir karatay diyeti yaptim 1.7 kg verdim. Azmedip bi 7 kilo daha vermek istiyorum. 32 yasindayim 2 kizim var. Boyum 1.62 kilom 65.5
Çok heybetli gorunuyor servisin icinden mi cektin?
Ne güzel gitmiş en azından...Eki Görüntüle 1946569 -200 gitmis buna şukur