- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
Toparlanip kaldiginiz yerden baslayin der canan karatay
Sizleri çok ozledim 6 şubatta görüşmek üzere...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toparlanip kaldiginiz yerden baslayin der canan karatay
Geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinKizlar dun degil ondan onceki gece ustum ackta yatmisim uyaninca farkettim ve her yerim agriyor..aksam basimi kaldiracak halde degildim.bugun de halsizlik var ustumde.ama cok sukur grip falan olmadim
Geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşin inşBen gribim yaa çok fenayım.. Ateşim de var. Ömrümde 2. Ateşlenişim sanırım hiç bu kadar ağır hasta olmamıştım...
Tesekkur ederim canim.Geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
Tamam canim.sali gunune bu sekilde guncellerim.iyi tatiller canim.sanaKızlar bu arada Ankara ya geçtim anneme bugün tartıldım salı günü tartı olmaz diye güncel kilom 85.6
Kizlar merhaba dun temizlikten anca kendimi yataga attim. cok sukur bugun evin isi kalmadi.
Kolay gelsin canim sanaBenim ev çok fena dağıldı yaa hasta olunca bütün işler birikti. Eşimle bu gün temizlik yapacağız biz de.
Ok bebegim.nasil istersenTartıdan tartıya fark var annem de 85 geldim ama siz 85.6 yazın sonraki haftaya belli olur artık
Aramiza katilmak istersen memnun oluruz.birinci sayfadaki bilgilerini bizimle paylasabilirmisin?Merhaba kızlar bende sizin gibi karataycıyım. Bu 6. Haftam işk 5 haftada sporsuz ve kaçamaklarla dolu menülerime rağmen 5 kilo verdim. Geçen hafta bir gün bozdum diyeti amane bozmak bir kilo aldım. Tekrar devam ediyorum ama ciddi acıkma sorunu yaşıyorum. Bişgilerimi salı günümü paylaşayım sizlerle şimdi mi paylaşayım
Çok teşekkur ederım cnm bende bnı kımse yazmayınca almadılar benı dedım bu yuzdn gırıp yazmadım bıde yenı sayfa actımkayıdını yaptım canım
En iyisini yapmissin canim. Sonucu bizimle paylas ben de merak ettimGünaydın kızlar. Ben endokrinolojiye gidiyorum bakalım neden kilo veremiyormuşum bi araştırsın.