Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak sennn hadi bakalim kim tutar seniGor bak senden fazla verecegim
Olabilir mantikli bu hafta kacamak hakkinda yok..bi kilo ne ki yaa verirsin.haftaya birinci senin oldugunu dort gozle bekliyorumHayırrrr en fazla ben vereceğimmmm
Bu gün 71.9 çıktım. Haftaya hedefim 70.9
Tamm canim.tuanairem beni de ekler misin? Yaş 35 boy 165 kilo geçen haftakini sayalım 66.800 dü sanırım
Denerim atlamayı ama çok zor değil miBugun 1000 ip atlayacak olan varmi.. Four lights huhu nerdesin
Olabilir mantikli bu hafta kacamak hakkinda yok..bi kilo ne ki yaa verirsin.haftaya birinci senin oldugunu dort gozle bekliyorum
Daha bende baslamadimDenerim atlamayı ama çok zor değil mi
Aramiza hosgeldin.1.sayfadaki bilgilerini yazarsan memnun olurum.Bende aranıza katılmak istiyorum, tartıldım ve dünyam başıma yıkıldı (
Boyum 1.60 yaşım 25 son kilom da 54.9
Öğle yemeğinde kapuska yedim turşuyla...Akşam da mercimek çorbası ile kavurma,yoğurt ve turşu...
Yarın görüşürüz.10 gömlek 3 pantolon ütüledim,ölüyorum.
Hoşbulduuum :)Aramiza hosgeldin.1.sayfadaki bilgilerini yazarsan memnun olurum.
Hicbisey icin gec degil.buradaki arkadaslarim ve ben saglikli bjr sekilde kilo verme yolundayiz.birlikte herseyin.ustesinden gelecegimize inaniyorum.
Hersey sana bagli.onemli olan karar kilmandir yapacagim demendir.beslenme seklimizi onceki sayfalara bakarsan daha iyi anlayacagini dusunuyorumHoşbulduuum :)
Boyum 168 cm kilom 67.100
Yaşım 25. 1buçuk yıldır evliyim ve atama bekliyorum evdeyim yani hareket sıfır.
Evlendiğim gün 57 kiloydum 20 ayda 10 kilo aldım