Teşekkür ederim canım eline sağlık. Benim boyum 165.boy çizelgesini ekledim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım eline sağlık. Benim boyum 165.boy çizelgesini ekledim canım
Canim Gercekten guzel tablo yalniz boy ile baslangic karismis. Boy 1.60. oglen nohut yahnisi bulgur pilavi cacik
tamamdır canım ekledimTeşekkür ederim canım eline sağlık. Benim boyum 165.
Süpersintamamdır canım ekledim
canım yaşın yok bidebenim boyum 157 yada 155 dir
ilk hedefim 65
Sütünü fazla koydu işen sulu olur imzalan yapışır birde iyice pişmesi Laz'ım o zaman güzel çevriliyor teşekkür ederim tebrik içinTebrik ederim. Bu arada ben mercimekli krepi çeviremedim bulamaç gibi oldu.
Teşekkür ederim aynen devam sizle birliktetebrik ederim .spor +kaçamaksız beslenmeyle demekki iyi sonuçlar alabiliyoruz.
neolur düzenini bozma.yılmadan devam et.
Önce yaş 28 boy 1.71 hedef 68 kalan 19.3 kgAkşama Ne Yemek Var ??????
Karnabaharı haşla yoğurt ile harmanla sarımsaklı yoğurt daha güzel olur üzerine evde var ise kıymalı sos süper oluyorAksama karnabahar var. Ilkkez tapacagim ve bilmiyorum. Netten tarif alayim da yapayim
CANIM KARNABAHAR MANTISI YAPAksama karnabahar var. Ilkkez tapacagim ve bilmiyorum. Netten tarif alayim da yapayim
AYNI TARİF..HAHAHAHKarnabaharı haşla yoğurt ile harmanla sarımsaklı yoğurt daha güzel olur üzerine evde var ise kıymalı sos süper oluyor
EvetAYNI TARİF..HAHAHAH