- 12 Aralık 2016
- 607
- 905
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇORBA VE SALATA HARİKA OLURCok guzel valla tarifi bile hemen kiyma cikariyorum. Yanina da salata yapsam yeterli olur mu ya da ne yapsam kizlar
EMİNİM CANIM GÖNUL RAHATLIĞI İLE İÇEBİLİRSİNtuanairem tereyagli sade kahvenin leptini bozmadigina eminsin dimi simdi yapacagim bozulsun istemiyorum.
KAŞARLI DOMATES ÇORBASINe corbasi yapsam hadi onu da soyleyin
Tarhana güzel olurNe corbasi yapsam hadi onu da soyleyin
BEN SEVİYORUM YAA..KURTARICIMDIR KENDİLERİTarhanayi da kizlara iciremiyorum ama mercimek yapayim bari. Onu da cok sevmiyorum neyse nimete iyle demiyeyim
Turşu hiç yiyemiyorum ben. Turşu balık alışmam lazım aslında..AKŞAMLARI
ÇORBA
YOĞURT
SALATA
TURŞU
İHMAL ETMEYELİM.
KAŞARLI DOMATES ÇORBASI
DÖVMELİ YOĞURT ÇORBASİ
EV YAPIMI TARHANA
MERCİMEK ÇORBASI
Turşu hiç yiyemiyorum ben. Turşu balık alışmam lazım aslında..
Domates çorbasını nasıl yapacağız. Mevsimi değil ki. Bi de ben çorba yemek salata falan yiyemiyorum tek yemek olacak.
Hergun ac o listeye bak ona meydan okuListeye bakayım ben de boyu boyuma kilosı kiloma uygun kim var... Ben de meydan okuyayım
Yanimda kal canimOyy oyyy oyyy oyyyy yetmişlerde benden başka kimse kalmamış oy ben nerelere gidemmm ....
Geriyede gittim gorwmedim yazini canim yoldayim ondandir sanirim.tuanairem meydan okumama cevap vermedin datlum.