Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkurler canımGün kurudu yemez işen daha çabuk kilo verirsin akıllı telefon azizliği işte
Eki Görüntüle 1971827
Bugün hamile olmadan önceki pantolonuma sığdım:) sayenizde kızlar dünden beri mesela mutfakta tahinli kek duruyor yiyesin geliyor sonra diyorum bunu utanmadan kızlara nasıl yazıcamyemiyorum
ya bu senin şimdiki halin mi? şimdiki halinse sen neresi için kilo vermeye çalışıyorsun balım sen zaten cillobistansın yaa maşşallahEki Görüntüle 1971827
Bugün hamile olmadan önceki pantolonuma sığdım:) sayenizde kızlar dünden beri mesela mutfakta tahinli kek duruyor yiyesin geliyor sonra diyorum bunu utanmadan kızlara nasıl yazıcamyemiyorum
Süpersin tebrik ederim.
Ben olsam hiç affetmem en sevdiğim kek tahinli kek
ya bu senin şimdiki halin mi? şimdiki halinse sen neresi için kilo vermeye çalışıyorsun balım sen zaten cillobistansın yaa maşşallah
Anladım canım.kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle olmalısın.istikrarlı bir şekilde devam da ediyorsun.Sağolsun kayınvalidem çok güzel yapar :) ben de severim
Ah birde işte 52 inen görsen dermişim:) öyle daha mutluyum ben cnm zaten dediğim gibi bnm ki kilodan çok gebelik ile edindiğim hamurişi bağımlılığından kurtulmak
Öyle ki önceki haftalarda eşim bir kutu pişmaniye alıyordu tüm kutuyu 5 dk da yiyordum:) kardeşim abla saçmalama falan diyordu ama dinlemşyordum:)
ben varımKızlar yarın adım atma yarışmasına kimler katılıyor
Benim dandik telefonumda adımsayar diye bişey yok. Windows kullanıyorum ben. Microsofta guvendim aldım dünyanın parasını verdim. Eşim de değiştirmiyor simdi. Adam akıllı uygulama yok.Kızlar yarın adım atma yarışmasına kimler katılıyor
Ben de varım katılıyorum. telefonumda sağlık sporla ilgili iki uygulama varmış eşim aldığımızda yüklemiş sagolsun adimsayar da var içinde kontrol ettim sayiyorKızlar yarın adım atma yarışmasına kimler katılıyor
Ekran görüntüsü alıp atarız foto. Bakalım yarın bi deneyelim isterseniz kizlarTAMAM AMA BUNUN BİR ÖDÜLÜ OLMALI VE FOTOYLA ATMALIYIZ BUŞEKİLDE BİRŞEY NASIL OLUR
ekran görüntüsü alalım ekranın fotosunu çekebilirsen oldu bu iş canım.odul de kaçamak olan yiyecekler olmaz o zaman yemeyiz... karatay a devam.fotoyla nasıl atıcaz peki.adım sayarı atabileceğimizi sanmıyorum çünkü bir program o.ya ödül de şimdi durduk yere kaçamak yapmış olucaz
Maşallah ın var wuuuuuuv diyesim geldi :)Eki Görüntüle 1971827
Çok hoş bir fiziğin var hep böyle kalEki Görüntüle 1971827
Aynen öyle maşallah su gibiya bu senin şimdiki halin mi? şimdiki halinse sen neresi için kilo vermeye çalışıyorsun balım sen zaten cillobistansın yaa maşşallah