- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
40_42arası giyiniyorumNiye öyle söyledi ki sen kaç beden giyiyorsun canım merak ettim 66 kilo ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
40_42arası giyiniyorumNiye öyle söyledi ki sen kaç beden giyiyorsun canım merak ettim 66 kilo ile
Süper ya 38 beden bir bayan için ideal bence40_42arası giyiniyorum
38olursam olabilir.Süper ya 38 beden bir bayan için ideal bence
Şu anda çok iyi 40 -42 yani38olursam olabilir.
Evet canım cok şükür.Şu anda çok iyi 40 -42 yani
Olabilir aslında aksam ne kadar az yersek okadar vucut dinç oluyorDün yoğurttan başka birşey yemeden yattım sabahta Karatay kahvaltımı yaptım bu hafta ödem atma haftam mağlum durumlardan pazartesi tartıda rekor bekliyorum
42 yim şuan gülümBen toplamda 15 kilo verdim bugün misafirim vardı onu bile fark etmedi boşver bu arada sen kaç bedendin canım 42 giydiğin an süper olursun
Giyersin inş hadi sen düş ilk hediyen 38beden bir pantolon benden sanaİnanmazsınız ömrümde hiç 38 beden giymedim
ben 6 ları görünce fotoğrafımı koyucam ama sonra geri kaldırıcam eşim hır çıkarıor sonra.öncesi ve sonrası yapıcamBurada ki herkesi merak ediyorum ya sima olarak vücut tipi olarak
O nasıl ozaman42 yim şuan gülüm
Ok bencede koy bugun ne yapalımben 6 ları görünce fotoğrafımı koyucam ama sonra geri kaldırıcam eşim hır çıkarıor sonra.öncesi ve sonrası yapıcam