Yok anacım benimki 3kilo almış. Nöbette iyi bakıyorlar.evde yürüyüş bandım var onda yapıyorum mecburen,bahar gelse dışarda yürürdüm iple çekiyorum yaa evde çok bunaldım.eşim varya ahhhh ahhh adam ideal kilosunda ve dün 1 lt muzlu süt içti,önceki gün kaymaklı kadayıf yedi,ondan önceki gün pudingli pasta yaptım 1 saklama kabı dolusu sabah baktıp kap boş hepsini yemişboyu 1,73 kilosu 70.gelde çıldırma
Olacak annesi inşallah bu günlerde geçecek. Sıkıntı yapma rahat olBiz de hiç uyumuyoruz dolven fitil carpol dönüşümlü veriyorum biz diş çıkartıyoruz birde üst üste geldi çok etkiledi oğluşumu asla mama yemiyor memeye çok aşırı düştü emip emip kusuyor gecem gündüzüm kaydı yavrucaklar hasta olmasın ya kıyamam onlara dertlerini de söyleyemiyorlar hep bi inleme mevcut çok üzülüyorum
Geçmiş olsun canım aynen öyle salgın varDün gece hiç uyumadım benim kızım da üşütmüş burnu tıkanıyor arada ateşi çıkıyor salgın öı var acaba
Çay vakti benim içinde bağımlılık olmuştu. Abur Çubur ister istemez yiyordum. Nasıl önüne geçtim biliyor musun çayı bıraktım. Çay içtiğim sürece bi boşluk doldurma olayına gireceğim o yüzden bırakmam en iyisiydi. Şimdi çay içiyorum ama canım çekmiyor.Kizlar bnde dogum kilolarimi veremedim.i ay oldu oglum. Ben şuan 76 kiloyum. Boyim 1.70. Hedefim 65 olmak. Lutttfen yardimci olun bana. Emzirdigim ivin cok acikiyorum. Napmaliyim. Şimdi hicbir ogunde ekmek yemiycek miyiz. Ve aksam yemegi yemiyor muyuz. Benim olmazsa olmazim çay saatim var eşimle. Aburcubur çok yiyoruz o saatte.muhakkak tatli yiyoruz. Napcam bu şekilde.
15-20 cevizi sadece kahvaltıda mı yiyorsunEki Görüntüle 1966905
Kahvaltım artı 15-20adet kabuklu ceviz
1 ADET TURP 3ADET KISA HAVUÇ ZEYTİN SINIRI YOK ZATEN 20 TANE KADAR YEDİM15-20 cevizi sadece kahvaltıda mı yiyorsunZeytini de sayamadım Ben benim yediklerime çok diyordum sen coşmuşsun bu gün
Anladım canım. Afiyet olsun. Ben hepsini yiyeceksin sandım.1 ADET TURP 3ADET KISA HAVUÇ ZEYTİN SINIRI YOK ZATEN 20 TANE KADAR YEDİM
1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
1KİBRİT KUTUSU BEYAZ PEYNİR
1YEMEK KAŞIĞI TULUM PEYNİR
1 AVUC MAYDANOZ
6 ADET KABUKLU CEVİZ YEDİM HEPSİNİ YEMEDİM
Aynen bende öyleyim Nisanın 22 sinde süt kardeşimin düğünü var abi yenin içinde incecik olmak istiyorumBnm eşimde öyle :) evelallah hep beraber gelicez bu işin üstesinden,kendimi çok giymek istediğim kıyafetin içinde hayal ederek motive ediyorum bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?