ben yeşil çay yerine türk kahvesini tercih ediyorumKızlar aranızda emzirirken yeşil çay içen var mı?
Vücuttan toksinleri attığı için önerilmiyor,süte karışıyor toksinler.Terletecek kadar spor da emzirirken önerilmiyor bu yüzden
Uzun zamandır içmedim canım istiyor içsem mi ne yapsam
bence icme ben oglumu sutten kesecegim zaman bol bol icmistim sut azalsinda umudu tukensin diyeKızlar aranızda emzirirken yeşil çay içen var mı?
Vücuttan toksinleri attığı için önerilmiyor,süte karışıyor toksinler.Terletecek kadar spor da emzirirken önerilmiyor bu yüzden
tecrübe konuşuyorbence icme ben oglumu sutten kesecegim zaman bol bol icmistim sut azalsinda umudu tukensin diyeemzirirken diyet yaparken iciodum 2 3 gunde bir, hemen azaliyordu yani farkina variyordum..mesela oglen ictim diyelim aksam falan sutum az oluyordu..ama canin cekmis yani ic gitsin bi tane
Evet canım bozuyor ben Hindistan cevizi yağı ile yapıyorum sade Türk kahvesiniSutlu yaptım ben ama şimdi aklıma geldi leptini bozar mıydı
Kesinlikle hem tok tutuyor hem enerji veriyorben yeşil çay yerine türk kahvesini tercih ediyorum
hindistan ceviz yağını nerden alıyorsunEvet canım bozuyor ben Hindistan cevizi yağı ile yapıyorum sade Türk kahvesini
Hadi yaa sporda mı zararlı. Ben spor yapıyorum ama yapmayayım mıKızlar aranızda emzirirken yeşil çay içen var mı?
Günde 2 içiyorum Zaten tek günahım o:)ben yeşil çay yerine türk kahvesini tercih ediyorum
Hadi yaa sporda mı zararlı. Ben spor yapıyorum ama yapmayayım mı
Ben leslie ile walk at Home var yaptın mı hiç bilmiyorum onu yapıyorum. Çok ağır değil aslında. Bilemiyorum ikilemde kaldım şimdi gerçekten.Ben o zmn araştırmıştım çünkü önceden ilk Karatay a başladığımda 30 day shred ile başladım,sonra zumba pilates yapıyordum birde yürüyüş bandım var zatıfladığımda da 3 gün yürüyordum onda
Dr a da sordum öyle dedi,yürüyüş yap demişti bana yine sizin tercihiniz emzirmek hem çok güzel hem de insan herşeyden vazgeçmek zorunda kalıyor ikilem yani
Ben önceden omega 3+antioksidan kullanıyordum onu da bıraktım
Leslie yap canım ben araştırdım çok ağır spor sütü etkiliyor toksik attığın için Leslie hafif sıkılaşıyorsun sıkıntı YökBen leslie ile walk at Home var yaptın mı hiç bilmiyorum onu yapıyorum. Çok ağır değil aslında. Bilemiyorum ikilemde kaldım şimdi gerçekten.
Sağol canım. Spor yapamadan hiç sanmıyorum zayıflayabileceğimi zaten korktum bi an. Zaten 3. sezaryen olunca ağır sporlara korkuyorum şimdi.Leslie yap canım ben araştırdım çok ağır spor sütü etkiliyor toksik attığın için Leslie hafif sıkılaşıyorsun sıkıntı Yök
Ben de oldum sonunda çok korktum olamayacağım diyeBen + 800 çıktım regli ikinci gün
olabilir mantıklı canım ..tuanairem canım tablo beni motive ediyordu ama giren çıkan zor oluyor bence yapma geçen hafta ile bu hafta ki kilo bildirimini yapalım toplam farkı yazalım başlangıç tarihimizi küçük bir liste ile biz atalım haftalık herkes kendinin atsın resimli kilo bildirimi olur yemek de olur katılabildipi kadar katılır herkes
tabloyu yine yapacam ama ilk kilo veşuandaki kilo olacaktuanairem canım tablo beni motive ediyordu ama giren çıkan zor oluyor bence yapma geçen hafta ile bu hafta ki kilo bildirimini yapalım toplam farkı yazalım başlangıç tarihimizi küçük bir liste ile biz atalım haftalık herkes kendinin atsın resimli kilo bildirimi olur yemek de olur katılabildipi kadar katılır herkes
Olur canım. NAsıl uygun oluyor ise katılırım bentabloyu yine yapacam ama ilk kilo veşuandaki kilo olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?