Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğne vurdurmadım hiçAllaha şükür bu sene hiç hastalanmadjm bunu takviyelerime iğne lerime borçluyum
Çok şey fark ediyor tahlilleri Nizi yaptırın sağlığınız için
Bi saatinizi sağlığınıza ayırın
Hoşgeldinizİyi akşamlar güzel bayanlar bende aranıza katılıyorum eğer izniniz olursa. 92 kg. sağlıklı yaşam ve kilo vermek istiyorum.
Hoş bulduk canımHoşgeldiniz
Çok iyi bir karar vermişsinizHoş bulduk canım
afiyet olsun süt leptini bozar canım
Ben hiç tatlı falan yemedim,bir kez canım tv de gördüm diye profiterol istedi bir kaşık yemiştimArkadaşlar gebelikte nasıl uygulayacağım bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Hayır salep şeker içeriyor bu yüzden içmiyoruzSizlere bişey sorabilirmiyim. Salep içebilirsiniz.
Kıyamam ya hiç uyumadın mıİyi akşamlar kızlar. Kabus gibi geçti günüm diyet miyet hak getire. Ben hala uyuyacağım
Ağlama canım eşin kilonu bilmiyor muKızlar çok kötüyüm iki göz iki Çeşme ağlıyorum eşim zayiflayamazsin dedi ne biliyorsun 4 kilo verdim 2 haftada dedim kaç kilosun şimdi dedi dedim sen demedin mi 55 kilo olamazsın 55 e düşünce gözünün önünde tartilicam dalga geçer gibi tamam da şimdi kacsin diyo hala berbat bir hamlelik gecirdim 8 ay boyunca yatarak geçti bunu bile bile hala laf sokuyor çok canım acıyor ya
Benle iddia ya girdi söyle medim.ya bu kadar önemli mi sanki dedim zaten veriyorum.ama aglamami durduramiyorum ya çok zoruma gittiAğlama canım eşin kilonu bilmiyor mu
Kıyamam ya hiç uyumadın mı
Salla yaa onun için ağlanır mı? Kendi brad pitt sanki... Daha kaç ay olmuş doğum yapalı kolaysa kendi doğursun bi daha...Kızlar çok kötüyüm iki göz iki Çeşme ağlıyorum eşim zayiflayamazsin dedi ne biliyorsun 4 kilo verdim 2 haftada dedim kaç kilosun şimdi dedi dedim sen demedin mi 55 kilo olamazsın 55 e düşünce gözünün önünde tartilicam dalga geçer gibi tamam da şimdi kacsin diyo hala berbat bir hamlelik gecirdim 8 ay boyunca yatarak geçti bunu bile bile hala laf sokuyor çok canım acıyor ya
Ağlama değmez canım ya sen huzursuz olursan bebeğin de huzursuz olurBenle iddia ya girdi söyle medim.ya bu kadar önemli mi sanki dedim zaten veriyorum.ama aglamami durduramiyorum ya çok zoruma gitti
Ağlama değmez canım ya sen huzursuz olursan bebeğin de huzursuz olurBenle iddia ya girdi söyle medim.ya bu kadar önemli mi sanki dedim zaten veriyorum.ama aglamami durduramiyorum ya çok zoruma gitti
bu arada sen emziriyorsun ya stresin bebeğe geçiyordurYok canım uyumadım uyuyabilecek gibide durmuyor bebek çok huysuz ayağımda sallamaya başladım şimdi bakalım.
Salla yaa onun için ağlanır mı? Kendi brad pitt sanki... Daha kaç ay olmuş doğum yapalı kolaysa kendi doğursun bi daha...