Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hedefim 68 olmak canım 1.71 boyum 65 Altı olduğumda kilo olarak yüzüm gidiyor eşim 70 altında olmamı istemiyor zor ikna ettim 68 e öyle yani inş hepimiz veririz kilolarıGenç kanlı böyle çocuğumu mis gibi giydirip kendim de gayet Fit hareket li bir Anne olmak istiyorum ya.hedef kaç canım benim ki 55 benim yol uzun baya
Gulum peki o 15 kiloyu verirken neler yapmistin.
evet canım bahanesi falan yok artıkkafada bitirdiğimiz sürece başarıcazCok guzel dusunmusun canım. Evet istikrar oldugu surece biz yapabiliriz. Bahaneler kalmadı.
Benim de hiç zamanım olmuyor bu bir bahane değil tabi de coook yoruluyorum kızın peşindeyim tüm gün. Çalışıyorum ev işi de bitmiyor. Ben de hamile kalmadan 1.5 yil önce Karatay la 7 kilo vermiştim yine veririz inş. Hepimiz sağlıklı oluruz bebekler ikiz senin işin de hiç bitmez Allah yardımcın olsun.. bu arada arabayla gitmeyip yurumüşsün ne gzl fırsatları değerlendirmek lazım.Hepimizinkileri inş cnm
10. Ayın içindeler,5. Aya girdiklerinde işe döndüm
58 kilo idim 15 kilo aldım verdim 3 ayda falan ama uzun bir süre Karatay ve spor ile 52 idim ve tabiri caizse fıstık gibiydimşu an geri öyle olmak istiyorum inşSpor yapamıyorum vakit yok ama mesela bugün arabayla gidinceye kdr bir yere 30 dk gidip 30 dakika yürüyerek döndüm inş işe yarar
Kızlar güncel kilo 58 yani -1 nasıl oldu anlamadim ben kaç haftadir hep yerimde sayiyordum çünkü. Şaşkın ve mutluyum iyiki varsınız.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Kızlar yeni eve geldim gece kızımın cok atesi vardı sabah Alelacele işten izin alıp hastaneye geçtim. Boğaz enfeksiyonu varmış. Güncel kilometre 67.2 gden 400
Geçmiş olsun canımKızlar yeni eve geldim gece kızımın cok atesi vardı sabah Alelacele işten izin alıp hastaneye geçtim. Boğaz enfeksiyonu varmış. Güncel kilometre 67.2 gden 400
Çok geçmiş olsun canım. Nasıl oldu.Kızlar yeni eve geldim gece kızımın cok atesi vardı sabah Alelacele işten izin alıp hastaneye geçtim. Boğaz enfeksiyonu varmış. Güncel kilometre 67.2 gden 400