Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ayda 15 kilo çok iyi vermişsin canım.yine dönersin eski haline merak etmeHepimizinkileri inş cnm
10. Ayın içindeler,5. Aya girdiklerinde işe döndüm
58 kilo idim 15 kilo aldım verdim 3 ayda falan ama uzun bir süre Karatay ve spor ile 52 idim ve tabiri caizse fıstık gibiydimşu an geri öyle olmak istiyorum inşSpor yapamıyorum vakit yok ama mesela bugün arabayla gidinceye kdr bir yere 30 dk gidip 30 dakika yürüyerek döndüm inş işe yarar
Ah ah 58 kilo olmak için neler veririm en son nişanlandığımda 53 kiloydum... 6 yılda 20 kilo almışım aşkı yemişim resmen evlilik bana yaramadıHepimizinkileri inş cnm
10. Ayın içindeler,5. Aya girdiklerinde işe döndüm
58 kilo idim 15 kilo aldım verdim 3 ayda falan ama uzun bir süre Karatay ve spor ile 52 idim ve tabiri caizse fıstık gibiydimşu an geri öyle olmak istiyorum inşSpor yapamıyorum vakit yok ama mesela bugün arabayla gidinceye kdr bir yere 30 dk gidip 30 dakika yürüyerek döndüm inş işe yarar
Off çok severim fasulyeAksam yemeğimi yedim cok sukur allahım
Aksamki Menüm kurutulmuş taze fasulye
Salata
Haftada 1 kez içebilirsin canımKızlar tarhana çorbası karatayda yasak mı ben bugün içtim amq sonradan yasak gibi pişmanlık duydum
Ben evlendiğimde 45 kiloydum. İkinci doğumumdan sonra 50-59 kilo arasındakiler grubuna şu mesajı yazmışım..Ah ah 58 kilo olmak için neler veririm en son nişanlandığımda 53 kiloydum... 6 yılda 20 kilo almışım aşkı yemişim resmen evlilik bana yaramadı
Ah ah 58 kilo olmak için neler veririm en son nişanlandığımda 53 kiloydum... 6 yılda 20 kilo almışım aşkı yemişim resmen evlilik bana yaramadı
Çünkü kahvaltın yok. Kalktıktan sonra 1 saat içinde yapılan Karatay kahvaltısıyla 5 km koşmuş gibi metaboliazman çalışmaya başlıyor.bugunku menum
sabah: sekersız kahve
oglen:haslanmıs karnıbahar+yogurt
aksam:5 kasık corba+tavuklu bugdaylı yemek
kızlar oğlen yok bılıyorum ama sabah cok erken kalkıyorum yemezsem basım donuyor
kılom sabıt kac haftadır ınemıyorum ya
Sabah tartılın canım benim yüzümden bozmayın düzeni. Ben zaten cuma takımlarına da girdim o yüzden mecbur tartılacağım cuma günü.Sabah tartılırım Ya aslında kimsede negatif yone dönüş p yok sanırım benden de cacık olmayacak
Gulum peki o 15 kiloyu verirken neler yapmistin.Sabah tartı var mı bu arada ?