Sen emziriyor musun canımKızlar yemek saatleriniz kaç oluyor.kahvaltı kaçta yapıyorsunuz mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen emziriyor musun canımKızlar yemek saatleriniz kaç oluyor.kahvaltı kaçta yapıyorsunuz mesela
Yok gulum ben gebelik zehirlenme si yaşadım yoğun bakimda kaldım günlerce oğlum da kuvezde kaldı 8 Aylık doğdu kuvezde biberon a alismisti ne yaptıysam tutmadı beni sonra gitgide sutum kesildiSen emziriyor musun canım
Gebelik zehirlenmesi neden olduYok gulum ben gebelik zehirlenme si yaşadım yoğun bakimda kaldım günlerce oğlum da kuvezde kaldı 8 Aylık doğdu kuvezde biberon a alismisti ne yaptıysam tutmadı beni sonra gitgide sutum kesildi
Sebep yok gulum birden tansiyon Yüksekliği oluyor ben hastaneye kaldirildigimda beyin kanaması geçirmek uzereymisimGebelik zehirlenmesi neden oldu
Ay rabbim korumuş korusundaSebep yok gulum birden tansiyon Yüksekliği oluyor ben hastaneye kaldirildigimda beyin kanaması geçirmek uzereymisim
Al bendende o kadar kahvaltı 11 gibi oluyorBen önce oğlumu doyuruyorum onun altını al üstünü değiş öğlene geliyor vakit valla geç kahvaltı yapıyorum mecburen gece uyumayan sabah kalkmayan bi yavrucağım var ona göre düzen oturttum bide ben eşimin işinden dolayı günlerce yalnız kalıyorum yardım edecek kimsem Yok gurbet ellerde bi başıma anca yetişiyorum Bebek işlerine bu iki öğün beslenme ii oldu ama kendimle çok uğraşmıyorum en azından diyetisyen diyeti çok zor bilmem kaç arası anası derken insan mutfaktan çıkamıyor
Sağol canım ucuz atlattıkAy rabbim korumuş korusunda
Seninle yemek saatleri miz aynı gülümBende hiç erken kahvaltı yapamıyorum 12.30 da genelde akşam da 7 de yiyorum öyle çocuklara göre düzen oluyor ama önemli olan diyete uymak zor şartlarda olsak da bu sorulmuş Canan hocaya geç kahvaltı filan önemli olan uyandıktan 1 saat sonra kahvaltı yapabilmek ve leptini çalıştırmak akşam da 8 i geçirmemek
Seninle yemek saatleri miz aynı gülümBende hiç erken kahvaltı yapamıyorum 12.30 da genelde akşam da 7 de yiyorum öyle çocuklara göre düzen oluyor ama önemli olan diyete uymak zor şartlarda olsak da bu sorulmuş Canan hocaya geç kahvaltı filan önemli olan uyandıktan 1 saat sonra kahvaltı yapabilmek ve leptini çalıştırmak akşam da 8 i geçirmemek
Önemli olan sağlıklı olmak rabbim bozmasın dimi inşallahSeninle yemek saatleri miz aynı gülüm
İnşallah canım ya kararlı devam etmemiz lazım.istikrar la gidersek çatır çatır gidecek olan kilolar.kilolu bir anne olmak istemiyorumÖnemli olan sağlıklı olmak rabbim bozmasın dimi inşallah
Bende canım üzerimdeki şu 16 kilo da gitsin çok rahat edeceğimİnşallah canım ya kararlı devam etmemiz lazım.istikrar la gidersek çatır çatır gidecek olan kilolar.kilolu bir anne olmak istemiyorum
Genç kanlı böyle çocuğumu mis gibi giydirip kendim de gayet Fit hareket li bir Anne olmak istiyorum ya.hedef kaç canım benim ki 55 benim yol uzun bayaBende canım üzerimdeki şu 16 kilo da gitsin çok rahat edeceğim
Bende 160 im canım ama baştan koydum hedefi tatlı konusunda da gulum 70 e düşünce bir kere izin vericem onun dışında yok zaten ne geliyorsa yeme yüzünden geliyor başımıza ya bıktım şu kilolardanBenim ilk hedefim 65 sonra 55 olmayı istiyorum boyum 165 54-55 kilo bana çok yakışırdı bizamanlar yol uzun aynen ama karatayı sevdim ben sütüm etkilenmedi karnım çok acıkmıyor bağırsak tembelliği vardı bende oda düzene girdi hızlı gitmiyor yavaş gidiyor ama böyle gitse bile razıyım ben bide size birşey sorucam ara da vücudu şaşırtmak gerek deniliyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ayda bir mesela sevdiğimiz bi tatlıyı yesek kilo vermemiz durur mu hızlanır mı acaba
Cok guzel dusunmusun canım. Evet istikrar oldugu surece biz yapabiliriz. Bahaneler kalmadı.İnşallah canım ya kararlı devam etmemiz lazım.istikrar la gidersek çatır çatır gidecek olan kilolar.kilolu bir anne olmak istemiyorum
Bende 160 im canım ama baştan koydum hedefi tatlı konusunda da gulum 70 e düşünce bir kere izin vericem onun dışında yok zaten ne geliyorsa yeme yüzünden geliyor başımıza ya bıktım şu kilolardan
Benim ilk hedefim 65 sonra 55 olmayı istiyorum boyum 165 54-55 kilo bana çok yakışırdı bizamanlar yol uzun aynen ama karatayı sevdim ben sütüm etkilenmedi karnım çok acıkmıyor bağırsak tembelliği vardı bende oda düzene girdi hızlı gitmiyor yavaş gidiyor ama böyle gitse bile razıyım ben bide size birşey sorucam ara da vücudu şaşırtmak gerek deniliyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ayda bir mesela sevdiğimiz bi tatlıyı yesek kilo vermemiz durur mu hızlanır mı acaba