- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
bencede canımkızz yok o anlamda demedim hani bunaltıyon ya kendin bunaltma yni fazla klolu değilsin demek stedimmbaşladın bugün diyete su koyverme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede canımkızz yok o anlamda demedim hani bunaltıyon ya kendin bunaltma yni fazla klolu değilsin demek stedimmbaşladın bugün diyete su koyverme
vallahi aç ta kalmıyorum hani oruç tutar gibi değilim ama canım karatay diyetimden bu yana şekerim o kadar düzene girdi ki ben şeker hastasıyım ve genetikliği de var annem şeker hastası insülinde kullanıyorum dün ölçtüm tokluk şekerim 120 çıktı ve 1 saat sonra ölçtüm normalde 2 saat sonra ölç der dr lar harika yani.kadın boşuna şeker zehir demiyor vallahiOruç tutar gibi diyet yapan diyabetli pankreasını yenileyebilir
Amerikalı bilim insanları, oruç tutar gibi diyet yapmanın, diyabet hastalarında pankreasın kendisini yenilemesine olanak sağlayabileceğini bildirdi
24 Şubat 2017 Cuma, 1407 Güncelleme: 15:01:15AA
Kanda şekeri tespit eden ve çok yükselirse insülin hormonunun salgılanmasını sağlayan beta hücresinin yenilenmesiyle, farelerde diyabet semptomlarının tersine döndüğünü belirtildi.
TİP-1 DİYABET HASTALARINDAN ALINAN ÖRNEKLERE GÖRE YÖNTEM İŞE YARIYOR
Deneyler sırasında farelerin birkaç gün çok az besin verilerek aç bırakıldığı, daha sonra normal beslenme biçimine döndürüldüğü kaydedildi. Tip-1 diyabet hastalarından alınan doku örnekleri üzerinde yapılan testlerin de benzer sonuçlar ortaya koyduğu ifade edildi.
Uzmanlar, bulguları "çok heyecan verici" ve "son derece faydalı" buldu.
Geçmiş olsun canım. Ben de dun bodruma baya ağır eşyalar indirmiştim acısı bu gün çıktı çok fena kollarım acıyor.Slm kızlar ben akşamları 1 saat yürüyorum ama bugün fena hastayım dayak yemiş gibi ağrılarım var
Gulum ceviz buyukmuydu fazla olmuş sanki24 şubat cuma menüm
Kilo: 73
Sabah:
2 haşlanmış yumurta, 8 ceviz, 15 zeytin, 1 kk peynir, dereotu, ıhlamur
Ara 5 ceviz
Akşam
Taze fasulye ve salata
Spor yapamadım
Su 2 lt. 1 lt daha içerim.
8 ceviz 1 çay bardağı yaptı. Arada acıktım yine ceviz yedim.Gulum ceviz buyukmuydu fazla olmuş sanki
Neden 73 çıktın ki24 şubat cuma menüm
Kilo: 73
Sabah:
2 haşlanmış yumurta, 8 ceviz, 15 zeytin, 1 kk peynir, dereotu, ıhlamur
Ara 5 ceviz
Akşam
Taze fasulye ve salata
Spor yapamadım
Su 2 lt. 1 lt daha içerim.
Neden 73 çıktın ki
Başladın mı artık yediklerinin ağırlığıdır o ZamanTartı yanlış herhalde.
Şaka şaka dun sezon finali yaptım biraz abartmış olabilirim
Evet bu gün başladım çok şükür bakalım.. Var mı bana kafa tutan hodri meydanBaşladın mı artık yediklerinin ağırlığıdır o Zaman
Valla ben korktum geçen hafta +2 çıkıncaEvet bu gün başladım çok şükür bakalım.. Var mı bana kafa tutan hodri meydan
Valla ben korktum geçen hafta +2 çıkıncaEvet bu gün başladım çok şükür bakalım.. Var mı bana kafa tutan hodri meydan