- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
- Konu Sahibi tuanagencel
-
He ek olarak tabiki tebrik de ederim sizi.
Kilo verme hikayelerini okuyunca mutlu oluyorum. Kendimden biliyorum o yükü, ne giysem yakışmıyor psikolojisini. Kadının azimlisi makbul.
tuanagencel bir diyetisyene de uğrayıp kiloların nerden gittiğini en azından öğrenirseniz daha sağlıklı olur.
Karatayla saglikli olan hersey serbest ilk başlıyorsaniz 3 ogun 5 saat arayla hergün 1 saat yürüyüş benim bebegm kucuktu bebegim uyurken leslie 3 mil yapiyordm 40 dakka sonra zamanla 5 mil yaptm 1.5 senedir leslie yapiyordm baya sıkıldım lesliedn 2 ci el eleptik aldm şimdi onu kullaniyrm asiri terletiyor 1 saat leslie yaptigimda bu kadar terlemezdmArkadaşım bize bi örnek menü verirmisin neler yedin bide leslie günde kaç dk yaptın
Konuyu yanlış yerde actigimi gec fark ettmm çok yeniyim daha. Neyse kiloda bir dert duyup geciyormkonuyu yanlış yere açmışsınız. diyet ve spor bölümü bunun için daha uygun
Bende bugün başladım leslie3 ve diyete ekmek ve şekeri çıkardım 45 dk yürüdüm 10 kilo vermem lazımKaratayla saglikli olan hersey serbest ilk başlıyorsaniz 3 ogun 5 saat arayla hergün 1 saat yürüyüş benim bebegm kucuktu bebegim uyurken leslie 3 mil yapiyordm 40 dakka sonra zamanla 5 mil yaptm 1.5 senedir leslie yapiyordm baya sıkıldım lesliedn 2 ci el eleptik aldm şimdi onu kullaniyrm asiri terletiyor 1 saat leslie yaptigimda bu kadar terlemezdm
Verirsin. Kacamaklar yapmayinca daha güzel kilolar gidiyorBende bugün başladım leslie3 ve diyete ekmek ve şekeri çıkardım 45 dk yürüdüm 10 kilo vermem lazım
Ne kadar süre sonra kilo vermeye başladınızVerirsin. Kacamaklar yapmayinca daha güzel kilolar gidiyor
1 hafta diyet spor sagdik kalinca haftada -1 kilo gidiyor. Yani kilom fazlayken daha fazla gidiyorduNe kadar süre sonra kilo vermeye başladınız
umarım bende kilo verebilirim1 hafta diyet spor sagdik kalinca haftada -1 kilo gidiyor. Yani kilom fazlayken daha fazla gidiyordu
Geçmiş olsn artık eleptik yapiyrm 4+4 kiloluk dambil alicam en kısa zamandaLanet anal fissur karatay diyeti yuzunden basima geldi.Herkeste ayni etki yapmayabilir ama karatay denince resmen nefret geliyor bana.Tebrik ederim sizi cok guzel kilo vermissiniz ama biraz da leslie den pilates ve hafif agirlik calismaya gecin.Sekillenme zamaniniz tam.
Hiç kafana takma saglikli beslen daha fazla kilo alma ALLAH sagsalim bebegini kucağına almayı nasip etsinLeslie yerinizde durarak yurume olayi miydi? Tebrik ederim. Su an hamileyim, şimdiden dogum sonrasi kilolari düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?