• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karatay diyeti ile zayiflama gunlugu

He ek olarak tabiki tebrik de ederim sizi.

Kilo verme hikayelerini okuyunca mutlu oluyorum. Kendimden biliyorum o yükü, ne giysem yakışmıyor psikolojisini. Kadının azimlisi makbul. :super:

tuanagencel tuanagencel bir diyetisyene de uğrayıp kiloların nerden gittiğini en azından öğrenirseniz daha sağlıklı olur.

He ek olarak tabiki tebrik de ederim sizi.

Kilo verme hikayelerini okuyunca mutlu oluyorum. Kendimden biliyorum o yükü, ne giysem yakışmıyor psikolojisini. Kadının azimlisi makbul. :super:

tuanagencel tuanagencel bir diyetisyene de uğrayıp kiloların nerden gittiğini en azından öğrenirseniz daha sağlıklı olur.
:D fotolar var orda kilolar nerden gitmiş çok belli aynen kiloluyken hiç birşey yakışmıyor bu fotograflari çekmek için önce kilolarla yüzleşmek lazm son fotobu sabah cektm

Eklentiler

• 20170820_160648.webp
    20170820_160648.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 339
  • 20170820_160632.webp
    20170820_160632.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 232
  • 20170820_160530.webp
    20170820_160530.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 251
  • 20170820_160513.webp
    20170820_160513.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 221
Arkadaşım bize bi örnek menü verirmisin neler yedin bide leslie günde kaç dk yaptın
Karatayla saglikli olan hersey serbest ilk başlıyorsaniz 3 ogun 5 saat arayla hergün 1 saat yürüyüş benim bebegm kucuktu bebegim uyurken leslie 3 mil yapiyordm 40 dakka sonra zamanla 5 mil yaptm 1.5 senedir leslie yapiyordm baya sıkıldım lesliedn 2 ci el eleptik aldm şimdi onu kullaniyrm asiri terletiyor 1 saat leslie yaptigimda bu kadar terlemezdm

Karatayla saglikli olan hersey serbest ilk başlıyorsaniz 3 ogun 5 saat arayla hergün 1 saat yürüyüş benim bebegm kucuktu bebegim uyurken leslie 3 mil yapiyordm 40 dakka sonra zamanla 5 mil yaptm 1.5 senedir leslie yapiyordm baya sıkıldım lesliedn 2 ci el eleptik aldm şimdi onu kullaniyrm asiri terletiyor 1 saat leslie yaptigimda bu kadar terlemezdm
Bende bugün başladım leslie3 ve diyete ekmek ve şekeri çıkardım 45 dk yürüdüm 10 kilo vermem lazım

Lanet anal fissur karatay diyeti yuzunden basima geldi.Herkeste ayni etki yapmayabilir ama karatay denince resmen nefret geliyor bana.Tebrik ederim sizi cok guzel kilo vermissiniz ama biraz da leslie den pilates ve hafif agirlik calismaya gecin.Sekillenme zamaniniz tam.

Lanet anal fissur karatay diyeti yuzunden basima geldi.Herkeste ayni etki yapmayabilir ama karatay denince resmen nefret geliyor bana.Tebrik ederim sizi cok guzel kilo vermissiniz ama biraz da leslie den pilates ve hafif agirlik calismaya gecin.Sekillenme zamaniniz tam.
Geçmiş olsn artık eleptik yapiyrm 4+4 kiloluk dambil alicam en kısa zamanda

Leslie yerinizde durarak yurume olayi miydi? Tebrik ederim. Su an hamileyim, şimdiden dogum sonrasi kilolari düşünmeye başladım :(

Back
X