• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karatay diyeti ile zayiflama gunlugu

oooo supersiniz çok iyi oldu ya takım yarışmaları var. çok disiplinli gittiği için katılmadım .eee neler yediniz ne yaptınız??yada ne yemek gerek heyacan yaptim:halay:
fazla heyecan yapma ise karatay kitabı alarak basliyabilirsin 106 kilodan 94 kiloya diyetsiz geldm emziriyordm smdi emzirmeye devam 94 kilo ile diyete basladm sonuc 5 ay duraklama ara ara pes etmeler olsada sonuc olarak mutluym hedefime 12 kilo kaldi

Ayrıca normal diyetisyenler de gayet başarılıdırlar insanın içinde azim olacak. İlla Karatay olmasına gerek yok. Kaldı ki hanımefendiden randevu alamıyorsun pahalılığı da geçtim taaa ne zamana atıyor. Kitap pek tabi zayıflatır da.. Bence insanın ölçüme gitmesi şart diyetisyenlerde makina var ölçüyor yağını her kontrolde kastan mı yağdan mı sudan mı gitmiş bakıyorlar. Kastan-sudan gitse diyeti bir bıraksanız verdiğiniz kiloların 3 mislini alırsınız. Yağdan gidecek ki kalıcı olacak. Ben 90 kiloydum 30 kilo diyetisyen ile zayıfladım. Şimdi düşünüyorum içimde azim olmasa sabahtan akşama liste versin yapmazdım.

Özetle ; yağdan şekerden uzak durunca spor yapınca oluyor.

Ayrıca normal diyetisyenler de gayet başarılıdırlar insanın içinde azim olacak. İlla Karatay olmasına gerek yok. Kaldı ki hanımefendiden randevu alamıyorsun pahalılığı da geçtim taaa ne zamana atıyor. Kitap pek tabi zayıflatır da.. Bence insanın ölçüme gitmesi şart diyetisyenlerde makina var ölçüyor yağını her kontrolde kastan mı yağdan mı sudan mı gitmiş bakıyorlar. Kastan-sudan gitse diyeti bir bıraksanız verdiğiniz kiloların 3 mislini alırsınız. Yağdan gidecek ki kalıcı olacak. Ben 90 kiloydum 30 kilo diyetisyen ile zayıfladım. Şimdi düşünüyorum içimde azim olmasa sabahtan akşama liste versin yapmazdım.

Özetle ; yağdan şekerden uzak durunca spor yapınca oluyor.
Ben karatay kitabini aldm 1.5 sene önce ozman 94 kiloydm 5 ay kacamaklar uzunden kilo veremedim 5 ayda sadece 3 kilo aldm onuda geri verdm sadece daha bilicliyim usenmiyorm sabah 6 da kalkip sporumu yapiyrm konuyu bilerek burda açmadım: D acemilik kusura bakmayn

Back
X