- 24 Mayıs 2017
- 91
- 167
- 8
- 35
- Konu Sahibi tuanagencel
Selam kizlar karatay diyeti ve leslie ile 1.5 senede 106 kilodan 72.2 dustm
desteklerinizi bekliyorum hep birlikte insallah hedefe ulasicaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde varimBaşlamak için yarini beklemeyin bugün başlayın her pazartesi günü tartı gunu yapalim
Çok sevindim insallah hep birlikte hedefe ulasicazBnde varim
Insallah cnmÇok sevindim insallah hep birlikte hedefe ulasicaz
tebrik ederim çok güzel zayiflamissiniz.ben çok üzgünüm hiç boğazıma sahip çıkamıyorum.ve çok kilo aldım .Selam kizlar karatay diyeti ve leslie ile 1.5 senede 106 kilodan 72.2 dustmdesteklerinizi bekliyorum hep birlikte insallah hedefe ulasicaz
süper ya nasıl bir ayda verdiniz biraz acarmisinizmerhaba
ben de hergün yarin baslicam diyorum ama bi türlü baslayamadim
daha önce 1 ay yaptim 5 kg vermistim
Birlik olalim cnmtebrik ederim çok güzel zayiflamissiniz.ben çok üzgünüm hiç boğazıma sahip çıkamıyorum.ve çok kilo aldım .
'
Valla bende oyleydim önemli olan hergün üst ışte kacamak yapmamak bir yerden baslamali yoksa hergün kilolar katlaniyortebrik ederim çok güzel zayiflamissiniz.ben çok üzgünüm hiç boğazıma sahip çıkamıyorum.ve çok kilo aldım .
'
yarın diyet hep birlikte basliyalim kalan kilolar gitsinBirlik olalim cnm
oooo supersiniz çok iyi oldu ya takım yarışmaları var. çok disiplinli gittiği için katılmadım .eee neler yediniz ne yaptınız??yada ne yemek gerek heyacan yaptimY
yarın diyet hep birlikte basliyalim kalan kilolar gitsin
fazla heyecan yapma ise karatay kitabı alarak basliyabilirsin 106 kilodan 94 kiloya diyetsiz geldm emziriyordm smdi emzirmeye devam 94 kilo ile diyete basladm sonuc 5 ay duraklama ara ara pes etmeler olsada sonuc olarak mutluym hedefime 12 kilo kaldioooo supersiniz çok iyi oldu ya takım yarışmaları var. çok disiplinli gittiği için katılmadım .eee neler yediniz ne yaptınız??yada ne yemek gerek heyacan yaptim![]()
Gecfark ettm kusurabakmynTebrik ederim ama yeri burası değil.
Ben karatay kitabini aldm 1.5 sene önce ozman 94 kiloydm 5 ay kacamaklar uzunden kilo veremedim 5 ayda sadece 3 kilo aldm onuda geri verdm sadece daha bilicliyim usenmiyorm sabah 6 da kalkip sporumu yapiyrm konuyu bilerek burda açmadım: D acemilik kusura bakmaynAyrıca normal diyetisyenler de gayet başarılıdırlar insanın içinde azim olacak. İlla Karatay olmasına gerek yok. Kaldı ki hanımefendiden randevu alamıyorsun pahalılığı da geçtim taaa ne zamana atıyor. Kitap pek tabi zayıflatır da.. Bence insanın ölçüme gitmesi şart diyetisyenlerde makina var ölçüyor yağını her kontrolde kastan mı yağdan mı sudan mı gitmiş bakıyorlar. Kastan-sudan gitse diyeti bir bıraksanız verdiğiniz kiloların 3 mislini alırsınız. Yağdan gidecek ki kalıcı olacak. Ben 90 kiloydum 30 kilo diyetisyen ile zayıfladım. Şimdi düşünüyorum içimde azim olmasa sabahtan akşama liste versin yapmazdım.
Özetle ; yağdan şekerden uzak durunca spor yapınca oluyor.