merhaba prenscim, kiz kardesini isine sevindim , hayirli olur insallah, Allah tamamina erdirsin diyelim , aman masallah nazar degmesin sana, kabuklu fasulye, hangisi acaba, barbunyamiki
evet zaten eliptik bisikletde hem kardiyo hemde alt ve üstteki kaslari calistiriyor, ayrica yerdede göbek aletiyle calisiyorum, bacak egzersizleride yapiyorum yani kaslara yönelik bir egzersiz, ozaman ben aksamda yapayim yarin hic yapmayayim
bende simite bayılırdım çoğu zaman işe gelirken alıp kahvaltı yapardım, hafta sonlarıda evde kahvaltıda simit eksik olmazdı, her şehrin simidinin tadı farklı oluyor onun için her gittiğim şehirde simit yerdim millet en güzel yemeklrden yerdi ben simit
7 aydır aklıma bile gelmedi resimde bile dikkatimi çekmemiş sen yazınca baktım
ben leslie 4 ve yer hareketleri yaptığım için gün aşırı yapmaya başladım göbek kaslarını çalıştırdığım için yoruluyorlar...istersen sende öyle yap kaslar yarılmasın...gün içindede fırsat bulursan çık dışarda yürü
merhabalar bende katılabilirmiyim aranıza acaba?
1 haftalık kaçamağın bana faturası 1100gr. Ah Ekin ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhBu hafta leptin ya çalışacak ya çalışacak
bende 2 sene kullandım 65 ten 72 ye çıkmıştım
öncelikle kitabını okumam lazım canım, ister satın al ister internetten e-kitap olarak indir
ilk sayfamızda yasaklar ve kurallar var onları oku öncelikle,
şeker, ekmek, prinç, unlu şeyler, şekerli şeyler ve işlenmiş gıdalardan yemeyeceksin
kuruyemişler çiğ olacak
vakit buldukça burada yazılmış olanlar ve yazılanları okuyup buradan kopmazsan aklına takılanlarıda sorarsan hatasız yaparsın
Hoşgeldin.Abartılacak kadar fazla da kilo almamışsın. Biz Karatay yaptığımız halde o kiloyu alabiliyoruz bazen. :)
Patates ve makarna Karatayda hiç yok. Makarna işlenmiş gıda, patates'in de glisemik indeksi yüksek. Çabuk acıktıran yiyecekler ve insülin direncini yüksek tutan yiyecekler. Şeker oranları fazla.ben şimdi öğle yemeğinde yarım haşlanmış patates ve havuç çok az haşlanmış et 1 kevgirde peynirli makarna yedim
kötümü yaptım ben şimdi acaba
Kedicigim,canim tabii spor oncesi yag surmek streclenmek adeta on hazirlik gibi oluyor.Acaba surdukten sonra herhangi bir isinma ya da asiri terleyip toksin atmak gibi tepkiler oldumu ?Tesekkur ederim canim.
tünaydınnn
dün akşamdan beri ne kadar sayfa dolmuş hepsini okuyup öyle yazym dedim burdaki muhabbetinize sıcaklığınıza dayanışmanıza bayıldımmm iyiki bulmuşum sizi
bugün işe gitmedim bu sayede geç kahvaltı yapabildim başlayakı 4 gün oldu 4 gündür 12 de yapıyorum. yarından itibaren sabah 7 de kahvaltı yapmak zorunda kalcm nasıl geçcek gün bilmiyorum
sabahları yeşil zeytin yiyorum ben ama farkedermi siyah yada yeşil?
Patates ve makarna Karatayda hiç yok. Makarna işlenmiş gıda, patates'in de glisemik indeksi yüksek. Çabuk acıktıran yiyecekler ve insülin direncini yüksek tutan yiyecekler. Şeker oranları fazla.
Kedicik ben tibetleri de yapmadım geçen hafta.Hoşgeldin.Abartılacak kadar fazla da kilo almamışsın. Biz Karatay yaptığımız halde o kiloyu alabiliyoruz bazen. :)
doğrudur canım bilmediğim için sorayım dedim yanlış yapmışım demekki
birde bişey söylicem ben çayı şekersiz içemiyorum böyle tatlı krizi olur ya bazen öyle oluyorum
ne yapmam gerekiyo canım
doğrudur canım bilmediğim için sorayım dedim yanlış yapmışım demekki
birde bişey söylicem ben çayı şekersiz içemiyorum böyle tatlı krizi olur ya bazen öyle oluyorum
ne yapmam gerekiyo canım
Kedicik ben tibetleri de yapmadım geçen hafta.Bugün baştan başlayacağım
Maalesef başka çözümü yok, benim bir kaç yıl oldu, şekersiz içmeye alıştırdım kendimi. 4-5 şekerli içerdim çayı ve şekersiz içen arkadaşıma ıyy ben kesinlikle şekersiz içemem diyordum ama başlarda zorlanıp çok kısa zamanda şekersiz çaya alışabiliyorsun. Tatlandırıcı kesinlikle kullanılmıyor, şekerden daha zararlı.
Tatlı krizlerini önlemenin tek yolu insülin direncini kırmak. Bu peki nasıl olacak diye sorarsan, un, makarna, ekmek, pirinç, tatlı herşey, meyve (sadece sabah kahvaltısında 1 posiyon yenilebilir) yemeyeceksin hiç. Bulgur, nohut gibi şeyleri de çok az (3-4 kaşık kadar) Eğer ki 2 hafta kaçamak yapmadan bu şekilde uygularsan tatlı krizi kalmaz. Çayı şekerli içemiyorsan çay içme ya da limon, tarçın atarak içmeyi dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?