maşallah süperdi bugün.
hiç açlık hissetmedim.
sabahki menümü yazmıştım 10.10 da bitti kahvaltım
öğlen 4te zeytinyağlı barbunya
yanında yoğurt ile..
akşam saat 7.35 gibi 1 kase yeşil mercimek çorbası
büyük bir kase yeşil salata
1 bardak yoğurt suyu
tükettim
yemeğim saat 8de bitti
umarım leptin iyi çalışmıştır..
karatay kitapalrımı , çankırı tuzunu ve değirmenlerimi de sipariş ettim..
hadi hayılrısı
yaa şu eski kıyafetlerime bir girsem Allah ım ne olursun,
şükran borçlu olayım karatay hocaya...
Allah seni kedicimmmtam senin tarzinda bi liste olmuş, smile''lara bakmaktan kim kacinci olmus dikkat bile edemedimm:))))) cokkk tatli bu ikonlar bayıldımmmm
Ellerine sağlık bu kadar güzel liste yapiyorsun madem sık sık sana mi yaptirsak
bende aynı şeyi düşündüm kadınlar kulübünün en güzel liste yapan bayanı olarak her hafta listeleri o yapsın
Cidden abla kk da böyle liste görülmemiştir, senin listelerinde guzel oluyordu ama kedi aşmış olayi...supppersin kedicimmm
KEDİ çiğim ellerine sağlık canım harika olmuş Eki Görüntüle 918214 çok beğendim 7 aydır KK de gördüğüm en güzel liste Eki Görüntüle 918221
ellerine sağlık arkadaşım çok güzel rengarenk olmuş listehepimizi kutluyorummmm künkü kilo alsakta sabit kalsakta, arada kaçamaklar olsada vazgeçmiyoruzzz karataydannn
Allah seni kedicimmmtam senin tarzinda bi liste olmuş, smile''lara bakmaktan kim kacinci olmus dikkat bile edemedimm:))))) cokkk tatli bu ikonlar bayıldımmmm
Ellerine sağlık bu kadar güzel liste yapiyorsun madem sık sık sana mi yaptirsak
bende aynı şeyi düşündüm kadınlar kulübünün en güzel liste yapan bayanı olarak her hafta listeleri o yapsın
Cidden abla kk da böyle liste görülmemiştir, senin listelerinde guzel oluyordu ama kedi aşmış olayi...supppersin kedicimmm
benimki klasik listelerden oluyordu....
kedi harikalar yaratmış ilk gördüğümde şok oldum bunlar ne tatlı şeyler diye hem bakıyorum hem gülüyorum ne alemsin sen diye....daha buraya yazmadan hemen face den yazdım harıka yapmışsın diye
Canlarim herbirinize yurekten merhabalar.Bugun rabbime binlerce sukur prensesimi getirdim,maasallah su ana dek cok iyi gecti.Sizleride ozledim.Kilo veren canlarimi binlerce tebrik ediyorum.Darisi tekrar benimde basima insaallah.Gulcugum sen nasilsin canim,karabugday tespitleri konusunda o kadar haklisinki her konuda oldugu gibi.Karatay diyetinden once denemistim,o zaman aldigim birkac kilonun musebbibide karabugday olmustur rabbimin gucune gitmesin o feci tadina ragmen kilo vermek icin kurde yapmistim.Gurbetcicegim benim seni defalarca kutlarim,iste bu guzelim yapamiyorum da neymis degil mi?Birinci bile oldun masallah canim.Prenscigim minik prensin ve senin iyilik haberlerinize coook sevindim,insaallah sonuna kadar en guzel haberlerinizi aliriz.Fmgenccigim yavrum sende sakin dr.u ihmal etme yavrum,tekrar cok gecmis olsun canim.Mydenizzzcgim ve kedicigim sizleride butun kalbimle kucakliyorum canlarim.Hepinize saglikli mutlu hayirli hafta sonlari dilerim rabbime emanet olunuz canlarim benim.
KİLO veren bütün arkadaşları tebrik ederim Eki Görüntüle 918269
benim gibi aynı kg da olanlara sabır diliyorum Eki Görüntüle 918317
kas yapanlarada...Eki Görüntüle 918321
hamilemize......Eki Görüntüle 918336
bildirim yapmayanlar....Eki Görüntüle 918339
Teşekkür ederim, bu kadar beğeneceğinizi düşünmüyordum, karışıkmı oldu acaba diye düşünmüştüm. Gül abla, senin yaptığın listeden ilham aldım, biraz değiştirdim sadece. mydenizzz haftaya sen daha güzelini yapacaksın eminim.
:
Kas yapanlar mydenizzz ile ben oluyorum.
Kendimi sporcu gibi hissettim öhö öhö:)))
Pişman olacagim kas yaptigima
Haftaya kedicim yardim isterim ancak o zaman harika şeyler olabilir..
CUMA
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)
KAHVALTI 12:00
Turp, dereotu, nane, domates, biber
Beyaz peynir
12 Yeşil Zeytin
Fındık, 2 kayısı, 1 hurma, 2 incir (ama yağa batırarak yedim)
Tavada yumurta
Siyah çay
18:36
Kavrulmamış çiğ kabak çekirdeği
Kuru fasülye
Soğan
Bulgur pilavı
Keten tohumlu yoğurt
Bunlardan birisi bağırsağımı çalıştırdı, keten tohumu dışında, çoğunlukla hergün yiyorum zaten. Acaba kabak çekirdeğimi. Eki Görüntüle 918415
SU
Bugün yediklerimi yazmayi unutuyordum listenin şaşkınlığıyla
Sabah 3 çeşit peynir ve aycekirdegi esliginde bi kkk
Ara sütlü kahve, biraz findik
Aksam kırmızı mercimek çorbası, tavuk sote, salata, yogurt birde uzerine hemen 2 bardak ayran :)
Su 3 lt
Spor 45 dk yürüyüş, birazcikta temizlik:)
CUMA
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs etki eden egzersizlerdir)
KAHVALTI 12:00
Turp, dereotu, nane, domates, biber
Beyaz peynir
12 Yeşil Zeytin
Fındık, 2 kayısı, 1 hurma, 2 incir (ama yağa batırarak yedim)
Tavada yumurta
Siyah çay
18:36
Kavrulmamış çiğ kabak çekirdeği
Kuru fasülye
Soğan
Bulgur pilavı
Keten tohumlu yoğurt
Bunlardan birisi bağırsağımı çalıştırdı, keten tohumu dışında, çoğunlukla hergün yiyorum zaten. Acaba kabak çekirdeğimi. Eki Görüntüle 918415
SU
evet canım kabak çekirdeğidir o...hem bağırsak çalıştırır hemde sabah aç karnına yenince bağırsak kurtlarını döker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?