canım geçmiş olsun boğaz ağrısı zor oluyor bende bi sene tüm bahar boyunca boğaz ağrısının her çeşidini yaşamıştım..sabah dışarıda yürüyüşe çıkıyordum o zaman kapmışım demekki sonra antibiyotik kullanımı vs derken bide alerji olmuştum(antibiyotikten) 1 ayda onu çekmiştim..aman dikkat benim gibi kaş yapayım derken göz çıkarma şimdi birde misafir temposu var kolay gelsin ne çok misafirin geldi bu ara
canım dün vallla maşallah demeyi bırak, bazı arkadaşların tatlı kıskançlık bakışlarını yakaladım dersem yalan olmaz
hemen bu gün diyete başlayacağını söyleyenler oldubana tabi iyi gaz oldu ama tartı sagolsun hevesimi kursağımda bıraktı
Hoşgeldiniz.Karatay mutfağı kitabında buğday salatası var, yenilebilir ama her öğünde değil, arada akşam yemeğinin yanında olabilir. Biz ekmek yerine çiğ kuruyemiş tüketiyoruz. Zeytin, peynir, serbest dolaşan tavuk yumurtası, yeşillik veya mevsim sebzeleri (zeytinyğı ile)
rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 63.6
bu hafta:63.2
fark:-400
toplam fark:2.6
beden:38-40
boy:1.58
hedef:53
yüzde:-0.628
gram gram gidiyor.. bu arada geçen mide bulantısının sebebi belli oldu portakalmışşş...çünkü bugün regl oldum...
günaydın ablacım.. ne güzel prensesine kavuşacaksın güzel vakit geçirirsiniz inşallah.sağol ablacım sorduğun için ben iyice şifayı kapmışım ablacım ya boğazım o kadar kötü ki ağzımı açamıyorum esneyemiyorum bileakşam adaçayı ile gargara yaptım ayrıca çayı içtim..sabah içtim yine ama kötü
Günaydın ,hayırlı cumalar...
Dün;
Sabah,1 yumurta+1 muz ile ile kkk
Öğlen,Mercimek çorbası+Kuru fasülye-ayran-bir minik domates
Akşam,kıymalı şehriye çorbası cısss oldu,kıymalı pırasa yemeği,salata
Aralarda limonlu su-su ,tarçınlı süt
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 59
Bu hafta: 60,5
Fark: 1500
Toplam fark :6,5 kg.(20.haftamı bitirdim)
Spor: Haftada 5 gün 30 dk.yürüyüş
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Dr.kontrolümüz çok iyi geçtibebeğim gelişimi ,boyu-kilosu maşallah yerinde..haftaya detaylı ultrasona girip kalp ve diğer iç organlarına detaylı bakılcak..Arkasını dönmüş,elini yüzüne kapamıştı,çok tatlıydı Dr.tombik olucak bu dedi
Mutlu mesut işe geldim ...
Herkes çok çok iyidir inşallah..
merhaba aramıza hoşgeldiniz
karatayı seçmekle çok iyi yapmışsınız yo-yo diyetler çok kg veririyor ama bırakınca fazlasıyla geri alınıyor, karabuğday karatayda yok karatay hoca made in turkey diyor yerli malı olacak herşey, ama siz yurtdışındasınız herşeyi bulamayabilirsiniz karabuğdayı arasıra kullanabilirsiniz onunda rusyadan geleni iyimiş sizinkide sanırım oradan dır...ama her öğünde yemek yok karatayı tam yapınca ekmeğe gerek yokki zaten doyana kadar herşeyi yiyorsunuz zararlı şeyler hariç aç kalmak yok
yüzde hesaplama...o haftaki kg çarpı 100,çıkan sayıda önceki haftaki kg ya bölünecek haftaya sizin kgnuzu birlikte yaparız o zaman anlarsınız kolay aslında
karatay hakkında bilginiz var bizide takip etmişsiniz aklınıza takılanlarıda sorarsınız çekinmeyin sorun yanlış yapmaktansa sormak daha iyi bu 3-5 günlük bir diyet değil hayat boyu uygulayacağmız sağlılı beslenm onun için baştan doğru yaparak gidelimki bıkmayalımen az 10 zeytin zeytinyağı içinde ve bol bol zeytinyağı tüketilecek yağ yağı çözermiş trans yağlar hakiki yağla çözülürmüş..
elimden geldiğince bayanlara yardımcı olmaya çalışıyorum bayanların zayıflaması, kendilerine güvenlerinin gelmesi hoşuma gidiyor aynı sıkıntıları bende yaşadığım için onları çok iyi anlıyorum ve hatasız karatay yapmaları için yardımda bulunuyorum, sizlerin duasıda yetiyor bana...
benden de bakü ye selamlar, inşallah bakü ye geleceğim sayın memmedov devamlı davet ediyor ama iş yerinden onay çıkması lazım bekliyorum,,,,bu arada türkçenizde güzel düzgün yazmışsınız[/QUOTE cok teşekkür ediyorum ,gul hanım,,karataya uymağa calışıyorum artık,bir arkadaştan da sordum,kuruyemişi her oğundemi tükedeceyiz,hem muz yerine trabzon hurmasıyiye bilirmiyim,burda yerli muz yok da o yüzden,olsada ben bilmiyorum.baküye geleceğinize sevindim,inşallah Rabbim görüşmeği nasib eder,müsafirimiz olursunuz. sanırım yanliş yere yazdım
sağol canım benim.. ilaç kulanmadan atlatayım diyorum hiçç sevmiyorum ilaç almayı bakalım geçer inşallah..
hiç deme ya misafir misafir üstüne
canıım sen spor yapıyosun ya ondan eksi olmuyor tartıda bencede sıkma canını bi yerden sonra kırılır zaten vücudun direnci hem eksileri hem sıkılaşmaları yaşarsın
teşekkur ederim canım,kuruyemişi her öğundemi tüketiyorsunuz?ben sabah 1 tane trabzon hurması yedim,önceden cok yiyordum,buranı okuduktan sonra 1 tane yiyorum,muz yerine gecermi ,bilmiyorum.ama burda yerli muz yok,dışarıdan ithal ediliyor da o yüzden.kabızlığım da var,yani her zaman oluyor,bağısaklarım oldum olalı ağır calışıyor,onun icin balkabağı yiyordum,şimdi devam edimmi balkabağına?
merhaba aramıza hoşgeldiniz
karatayı seçmekle çok iyi yapmışsınız yo-yo diyetler çok kg veririyor ama bırakınca fazlasıyla geri alınıyor, karabuğday karatayda yok karatay hoca made in turkey diyor yerli malı olacak herşey, ama siz yurtdışındasınız herşeyi bulamayabilirsiniz karabuğdayı arasıra kullanabilirsiniz onunda rusyadan geleni iyimiş sizinkide sanırım oradan dır...ama her öğünde yemek yok karatayı tam yapınca ekmeğe gerek yokki zaten doyana kadar herşeyi yiyorsunuz zararlı şeyler hariç aç kalmak yok
yüzde hesaplama...o haftaki kg çarpı 100,çıkan sayıda önceki haftaki kg ya bölünecek haftaya sizin kgnuzu birlikte yaparız o zaman anlarsınız kolay aslında
karatay hakkında bilginiz var bizide takip etmişsiniz aklınıza takılanlarıda sorarsınız çekinmeyin sorun yanlış yapmaktansa sormak daha iyi bu 3-5 günlük bir diyet değil hayat boyu uygulayacağmız sağlılı beslenm onun için baştan doğru yaparak gidelimki bıkmayalımen az 10 zeytin zeytinyağı içinde ve bol bol zeytinyağı tüketilecek yağ yağı çözermiş trans yağlar hakiki yağla çözülürmüş..
elimden geldiğince bayanlara yardımcı olmaya çalışıyorum bayanların zayıflaması, kendilerine güvenlerinin gelmesi hoşuma gidiyor aynı sıkıntıları bende yaşadığım için onları çok iyi anlıyorum ve hatasız karatay yapmaları için yardımda bulunuyorum, sizlerin duasıda yetiyor bana...
benden de bakü ye selamlar, inşallah bakü ye geleceğim sayın memmedov devamlı davet ediyor ama iş yerinden onay çıkması lazım bekliyorum,,,,bu arada türkçenizde güzel düzgün yazmışsınız[/QUOTE cok teşekkür ediyorum ,gul hanım,,karataya uymağa calışıyorum artık,bir arkadaştan da sordum,kuruyemişi her oğundemi tükedeceyiz,hem muz yerine trabzon hurmasıyiye bilirmiyim,burda yerli muz yok da o yüzden,olsada ben bilmiyorum.baküye geleceğinize sevindim,inşallah Rabbim görüşmeği nasib eder,müsafirimiz olursunuz. sanırım yanliş yere yazdım
arkadaşın işi vardı cevap verememiş ben vereyim kuruyemiş sadece kahvaltıda ince belli 1 çay bardağı kadar olacak, ama yemekten önce çok acıktınız o zaman az bişey atıştırabilirsiniz veya yemek te doymadınız az bişey atıştırabilirsiniz
kahvaltıda muz yok, canı çok isteyen olursa 2 yumurtanın 1 i ni yemez yerli muz yer, yada o gün 2 yumurta yemek istemeyen 1 yumurta 1 muz yer,,,,,muz olmadığı için onun yerine hurma da yemek olmaz, ramazanda bile karatay hurmayla oruç açmaya izin vermedi kaldıki rejim sırasında hiç vermez hele birde trabzon hurması şeker yüklü insülini yükseltir hem çabuk acıkırsın hem yağa dönüşür ...bende çok severdim aldığımda 2-3 tane aynı anda yerdim bu sene 1 taneyi böldüm 3 parçasını yedim oda bayramda tatlı yerine hoca bir dilim baklavaya izin vermişti ben yemedim onun yerine hurmanın 3 parçasını yedim yediğimede pişman oldum yedikten sonra kalanları kız kardeşime verirken içindeki kurtları gördüm midem bulandı kim bilir benimkinde kaç tane vardı yedim onları offf yaa trabzon hurmasından damı kurt çıkar
Karbonatlı su iç, günde 3 defa.İlaç içmeyi bende sevmiyorum, hiç kullanmam. Sadece arada, (sık değil) kanı sulandırması için, spor günlerinde aspirin içiyorum.
Sabah kahvaltıda, bir ince belli çay bardağı kadar. Yanında 2-3 ad. gün kurusu kayısı bulabiliyorsan yiyebilirsin. Hurmanın glisemik indeksi yüksekmiş onun için zayıflama döneminde tüketmemek gerekiyor. Ben kilo verdiğim için tüketebiliyorum. Yumurta yoksa yerine muz yenilebilir. Balkabağına şeker ekliyorsan yiyemiyorsun. Ama onunla ilgili bilgim yok. Gül abla cevap verir. :)
sabahki menümü yazayım.10.10
dolaptaki taze yeşil zeytinlerimi unutmuşum..( edremit zeytini)
1 avuç yeşil zeytin
bol dereotu
büyük bi kupa süt
yarım avuç peynir 2 yumurta tereyağında. bir domates
bir salatalık
yanında tuzsuz yer fıstığı
bi ince belli çay bardağında...
çok mu yedim ne
öğlen için de zeytinyağlı barbunya yaptım hazır olsun.
zaten 3 ten önce acıkmam gibiama 4 gibi yersem
diğer öğünü de 8 de yersem biraz geç olmaz mı ablacım
ben bu kahvaltı faslını daha erken yapmalıyım
çocukladn vakit kalırsa tabiii..
arkadaşın işi vardı cevap verememiş ben vereyim kuruyemiş sadece kahvaltıda ince belli 1 çay bardağı kadar olacak, ama yemekten önce çok acıktınız o zaman az bişey atıştırabilirsiniz veya yemek te doymadınız az bişey atıştırabilirsiniz
kahvaltıda muz yok, canı çok isteyen olursa 2 yumurtanın 1 i ni yemez yerli muz yer, yada o gün 2 yumurta yemek istemeyen 1 yumurta 1 muz yer,,,,,muz olmadığı için onun yerine hurma da yemek olmaz, ramazanda bile karatay hurmayla oruç açmaya izin vermedi kaldıki rejim sırasında hiç vermez hele birde trabzon hurması şeker yüklü insülini yükseltir hem çabuk acıkırsın hem yağa dönüşür ...bende çok severdim aldığımda 2-3 tane aynı anda yerdim bu sene 1 taneyi böldüm 3 parçasını yedim oda bayramda tatlı yerine hoca bir dilim baklavaya izin vermişti ben yemedim onun yerine hurmanın 3 parçasını yedim yediğimede pişman oldum yedikten sonra kalanları kız kardeşime verirken içindeki kurtları gördüm midem bulandı kim bilir benimkinde kaç tane vardı yedim onları offf yaa trabzon hurmasından damı kurt çıkar
bende aynı zamanlarda sen yoksun diye cevap veriyormuşum ....balkabağını sade olarak yiyebiliyorsun yemek olarak veya bildiğiniz başka çeşidi varsa...sağlıklı yaşıyoruzda karatay menüsünde vardı...birde tatlı kaçamaklar diye karatay yemek kitabında tatlı tarifi vardı ben yapmıştım resmi de var önceden buradada paylaşmıştım ...kitab yoksa ben tarifini yazarım resminide paylaşırım ama başlarda karatay tatlısı da olsa yemeyelim
Bende kahvaltı yapıyordum, 12 sıralarında bitti. Açınca yazdım cevap.Kitabı bulamaz herhalde oralarda yoktur. Ben aldım kitabı ama hala okuyamadım tam olarak.
hayır canım tam KKK olmuş
4 te tam yersen 8 de az ye ,,,,4 te az yersen 8 de tam ye canım
2.5 öğün yap
10,,,,15,,,19.30 olarak ayarla zamanla rayına oturur erken kalkarsan erken yaparsın geç kalkarsan geç KKK olur 2 öğün yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?