Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

hayırlı cumalar canım
güle güle git

:111::111::111::95::95::95::84::84::84:

rumuz: mydenizzz
başlangıç tarihi: 2 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 69
geçen hafta: 66,3
bu hafta:67,1
fark: +800 gr
toplam fark: -1,9 kg
beden: 40-42
spor: bir kere yürüyüş ve azıcık ip atlama
boy:1.65
hedef: 65----60
yüzde: +++1,206

kedicim dün akşam paylaştığın o tava ikonu vardı ya, hah onu işte rahatlıkla bana kullanabilirsin..bıktım artık cidden... sürekli kilo verememekten sonrada ay spordan mı ay kan haplarından mı demekten fenalık geldi(

rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 46.1
bu hafta:47
fark: +900 gr
toplam fark: -3 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Haftada 3 gun; İp atlama (göbek, kalça, bacak, kol kaslarını güçlendirecek egzersizler)
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: +1.952

Kullanacağım merak etme. Bence senin spordan, kaslardan fazla çıkıyor. Daha dün söyledin herkes zayıfladığını söylüyormuş. Önemli olan ince görünmen, kilo su içsende değişiyor.

hayırlı cumalar ablacım, güle güle git prensesine..Allahım iki cihanda ayırmasın sizi..ne güzel hafta sonu birliktesiniz bol bol öpüp koklayacaksın kızını abla..

kuzucuğa geçmiş olsun cabucak iyileşir inşallah..benim bebeğimin bronşit hikayesi mevcut aman derim dikkat edin..çok sıcaklara sarıp sarmalamayın ve evi nemli tutmak önemli..
bu sonbaharda bi larenjit musallat olmuştu bebeğime o zamanda dr sürekli nemli hava önermişti..ıslak koca koca havluları peteklere koyuyordum devamlı değiştiriyordum.. abimiz sagolsun sürekli dışarıdan hastalıkları getiriyor..bu ara iyi çok şükür ikinci bebekler kolay büyüyor derler ya benim bebeğim için geçerli olmadı bu söz..Allah kolaylık ve şifa versin

Kullanacağım merak etme. Bence senin spordan, kaslardan fazla çıkıyor. Daha dün söyledin herkes zayıfladığını söylüyormuş. Önemli olan ince görünmen, kilo su içsende değişiyor.

evet herkes şok oluyor ,bende zaten mezuradan ve kıyafetlerimden anlıyorum ama insan tartıda da görmek istiyor be arkadaşım

tavayı boöl boöl kullan canım benim... işe yarar belki

günaydın ablacım.. ne güzel prensesine kavuşacaksın güzel vakit geçirirsiniz inşallah.sağol ablacım sorduğun için ben iyice şifayı kapmışım ablacım ya boğazım o kadar kötü ki ağzımı açamıyorum esneyemiyorum bile akşam adaçayı ile gargara yaptım ayrıca çayı içtim..sabah içtim yine ama kötü

canımm çok çok geçmiş olsun.. kıyamam kuzuya

evet herkes şok oluyor ,bende zaten mezuradan ve kıyafetlerimden anlıyorum ama insan tartıda da görmek istiyor be arkadaşım

tavayı boöl boöl kullan canım benim... işe yarar belki

Ben tartılmayı hiç düşünmüyordum, tabi buraya bildirim yapınca bende de takıntı oldu, tartıda daha az görünce seviniyorum, bir yandanda korkuyorum.

canım geçmiş olsun boğaz ağrısı zor oluyor bende bi sene tüm bahar boyunca boğaz ağrısının her çeşidini yaşamıştım..sabah dışarıda yürüyüşe çıkıyordum o zaman kapmışım demekki sonra antibiyotik kullanımı vs derken bide alerji olmuştum(antibiyotikten) 1 ayda onu çekmiştim..aman dikkat benim gibi kaş yapayım derken göz çıkarma şimdi birde misafir temposu var kolay gelsin ne çok misafirin geldi bu ara

canım dün vallla maşallah demeyi bırak, bazı arkadaşların tatlı kıskançlık bakışlarını yakaladım dersem yalan olmaz
hemen bu gün diyete başlayacağını söyleyenler oldu bana tabi iyi gaz oldu ama tartı sagolsun hevesimi kursağımda bıraktı

merhaba aramıza hoşgeldiniz
karatayı seçmekle çok iyi yapmışsınız yo-yo diyetler çok kg veririyor ama bırakınca fazlasıyla geri alınıyor, karabuğday karatayda yok karatay hoca made in turkey diyor yerli malı olacak herşey, ama siz yurtdışındasınız herşeyi bulamayabilirsiniz karabuğdayı arasıra kullanabilirsiniz onunda rusyadan geleni iyimiş sizinkide sanırım oradan dır...ama her öğünde yemek yok karatayı tam yapınca ekmeğe gerek yokki zaten doyana kadar herşeyi yiyorsunuz zararlı şeyler hariç aç kalmak yok

yüzde hesaplama...o haftaki kg çarpı 100,çıkan sayıda önceki haftaki kg ya bölünecek haftaya sizin kgnuzu birlikte yaparız o zaman anlarsınız kolay aslında

karatay hakkında bilginiz var bizide takip etmişsiniz aklınıza takılanlarıda sorarsınız çekinmeyin sorun yanlış yapmaktansa sormak daha iyi bu 3-5 günlük bir diyet değil hayat boyu uygulayacağmız sağlılı beslenm onun için baştan doğru yaparak gidelimki bıkmayalım en az 10 zeytin zeytinyağı içinde ve bol bol zeytinyağı tüketilecek yağ yağı çözermiş trans yağlar hakiki yağla çözülürmüş..

elimden geldiğince bayanlara yardımcı olmaya çalışıyorum bayanların zayıflaması, kendilerine güvenlerinin gelmesi hoşuma gidiyor aynı sıkıntıları bende yaşadığım için onları çok iyi anlıyorum ve hatasız karatay yapmaları için yardımda bulunuyorum, sizlerin duasıda yetiyor bana...

benden de bakü ye selamlar, inşallah bakü ye geleceğim sayın memmedov devamlı davet ediyor ama iş yerinden onay çıkması lazım bekliyorum,,,,bu arada türkçenizde güzel düzgün yazmışsınız

Ben tartılmayı hiç düşünmüyordum, tabi buraya bildirim yapınca bende de takıntı oldu, tartıda daha az görünce seviniyorum, bir yandanda korkuyorum.

canım tartılmayı bırakma bence, seninde hedefinin çok altına düşme riskin ve potansiyelin var

kedi ye katılıyorum onlar kas kas

Kimse bildirim yapmıyormu? 3 kişi yaptık sadece, tavalar bekliyor.

geçmiş olsun canım
ılık sıvılar çok iç , doktora gittinmi

sağol canım benim.. ilaç kulanmadan atlatayım diyorum hiçç sevmiyorum ilaç almayı bakalım geçer inşallah..
hiç deme ya misafir misafir üstüne
canıım sen spor yapıyosun ya ondan eksi olmuyor tartıda bencede sıkma canını bi yerden sonra kırılır zaten vücudun direnci hem eksileri hem sıkılaşmaları yaşarsın

Kimse bildirim yapmıyormu? 3 kişi yaptık sadece, tavalar bekliyor.

ben aynı 67.200

2-3 günde ödemle 800 artılamıştım dün 68.000 dim, akşam bulgur-buğday türü bişey yemedim gecede kiraz sapı, biberiye çayı içtim sabah geçen haftaki kg nun aynısı çıktım dünki şokum üzüntü bugünki svinç oldu birkaç kere indim çıktım baktım aynı çok şükür dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…