Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Geçmiş olsun, acıkmadın mı?

sağol canım.. inan acıkmadım eni yeni içim ezilir gibi oldu ama yatcam zaten geçer şu acıkma hissi ile ezilme hissi kafamı karıştırıyor hep.. ama her defasında su içerek bastırıyorum baktım olmuyor acıktım herhale diyorum

evet ablacım hemde kaç kez dedin :26: çok sviyorum meyveyi karataya başlarkende bu konu da zorlanırım demiştim malesef dayanamıyorum..

kötü bişi yok ablacım misafir öncesi biaz benimkiyle takıştım o canımı sıktı.. ahh erkekler ahh..

olur öyle şeyler erkekler en ufak şeyden sorun çıkarırlar sıkma canını

bende ezilme ile acıkmayı karıştırıyorum

herkese iyi gecelerrrr

iyi geceler canım

topiğin gece kuşundan merhaba herkese..
dün bebeğim hastaydı.pek uğrayamadım buralara..
buhar ve iğne yedi yavrum..
neyse sabah kahvaltı etmeden hastaneye gittik önce büyük kızımı okuluna bıraktım sonra küçük kızımla
hastaneye gitti.
buharıydı iğnesiydi derken hastanede 3 saatimiz geçmiş
saat 12.30 da eve geldim ama
içim kıyılıo resmen açlıktan.
ee kolay da değil daha dün bir bugün iki
keşke süt içseymişim yada yoğurt yeseymişim..
malesef benim beyin bayağı kıtlık sinyali aldı.
gelir gelmez yedim ama tansiyonum düşmüş 5 saat zor kendime geldim.
neyse 12.30 dan 12 50 ye kadar kahvaltı faslı,
baş ağrısından acıkıp acıkmadığımı anlayamadm

daha sonra akşam saat 17.40 ta da akşam yemeği.
balık yeşil salata...
sanırım yeşil salatanın yanına zeytinyağlı da ilave etmeliyim baktım acıkack gibi olurum diye hissederek bi çay bardağı badem yedim ek ek niyetine,
3 saat sora yine acıktım
ama bugün inşahh öyle olmayacak barbunyamı dünden ıslattım zeytinyağlı barbunya yapıcam..

aslında benim ilk etapta 3 öğün beslenmemem lazım am

bir de salata konusunda kendimi tebrik ediyorum böyle acı bir salata olamaz,
dün bitki çayı almak için aktaram gittim.aktarda taze zencefil gördüm.
alıyım dedim hastalıklara karşı iyidr
gerçi ben tozunun tadını da pek sevmezdim.neyse bayan bana bunu salataya konulduğunu söyledi
ben d bol acılı zencefilli bi yeşil salata yaptm balığın yanında.
salatanın içindekileri söyliyim
soğan (malesef acısını alacak vaktim yoktu)turp,
zencefil hazretleri,z
aman Allah ım böyle acı bir salata olamaz neyse zoraki de olsa yarısını yiyebildim.e tabi acıkmak kaçınılmaz oldu.
bugün inşallah akşamki menüme zeytinyağlı barbunyamı da ekliyip acıkmıcm

gül ablacım sence ben hata mı edyrm.
ister istemez aç bırakıyorum kendimi
karatayı layıkıyle yapamıyorum
bayağı kıtlık sinyali aldı benim beyin..

kitabı tekrar okumaya pek fırsatım olmuyo ama yaratıcam
fırsat yeniden okunmalı o kitap olmıcak böle...

bende değişiklik yok cumartesi 67.9 gördüm, 2 gündür kabızlıktan bu sabah 68.300 dü geçen haftayla aynı şu an...
FARK...sıfır

merhaba,Gul hanım,ben yeniyim,aranıza alırsanız cok sevinirim,bu siteyi cok araştırdım,karabuğday diyeti yapıyorum,karabuğdaycılara katılmak istiyordum,ama buranı görunce kendime uyğun buldum. bazı şeyleri tam cözemedim,mesela tartı gunleri yüzde hesabı nedir,onu bilmiyorum,ama başka her şeyi sizler gibi yapıyorum,cok da dikkat ediyorum,karabuğday diyetine başladığımda 96 kg idim,diyete başladığım tarih 26.11.13.;yaş 51.;boy 1.56. şimdiki kilomu bilmiyorum,daha tartılmadım, tartım bozulmuş o yüzden her zaman tartılamıyorum,bu gun dışarıda tartılıb yazıcam.ben kahvaltıda zeytın hic yemedim,zeytinyağı da yemedim,ama dün buranı okudum,bu gun haşlanmış yumurtaya zeytinyağı koyarak yedim.sizden ricam,sadece bu sorumu cevablandırmanız,ben her oğünde karabuğday tüketiyorum,ekmek yerine geciyor.buna devam ede biliyormuyum? karataya uyuyormu?şekeri,ekmeği ve şekerli,unlu olan her şeyi hayatımdan cıkartdım ve canım hic cekmiyor,saat 18.00 dan sonra sudan başka hic bir şey yemiyorum ve kesin kuralımdı,hic bir zaman da yemicem.günde 2.5 yada 3 lt bazan da cok su iciyorum.spor yapamıyorum,ayağımda aşil tendonu ağrısı var,sağalınca ip atlamayı düşünüyorum.3 kez 97 kilodan diyet ve sporla(pilates ve leslie)83 kiloya düştüm,aynı kiloda duraklandım kaldım,moralım bozuldu,her şeyden vaz gectim,kendimi saldım ve kilolar canavar gibi yapıştı,bu kez kararlıyım ve o yüzden her gün sizlerin yazdıklarınızı okuyorum.cok hayırlı ve güzel bir iş yapmışsınız,bu kadar insanın,kadının sağlıgına ve güzelliğine kavüşmasına yardımcı oluyorsunuz Allahın izniyle,teşekkür ederim.Türkce dogru düzgün yazmağa calışdım,yanlışlarım olduysa afv ola,yabancıyım, ama türkceni cok sevıyorum.saygı ve hürmetle Baküden selamlar.

Açlık hissedince önce su içmek gerekiyormuş, su içince galiba fark anlaşılıyormuş. Su ile ilgili okuduğum kitapta yazıyordu.

Hoşgeldiniz. Karatay mutfağı kitabında buğday salatası var, yenilebilir ama her öğünde değil, arada akşam yemeğinin yanında olabilir. Biz ekmek yerine çiğ kuruyemiş tüketiyoruz. Zeytin, peynir, serbest dolaşan tavuk yumurtası, yeşillik veya mevsim sebzeleri (zeytinyğı ile)

rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 46.1
bu hafta:47
fark: +900 gr
toplam fark: -3 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Haftada 3 gun; İp atlama (göbek, kalça, bacak, kol kaslarını güçlendirecek egzersizler)
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.952

günaydın canım
gece nöbetini sana devretmişim ben
bebişe geçmiş olsun öp benim için
bebek için koşturunca kahvaltıya fırsay bulamadın tabii annelik zor iş öncelik çocukların
zeytinyağını bol bol kullan hem tok tutar hem yağları eritir, balık yanınada tahin helvası yemen gerek
sabah temeli sağlam atmayınca akşamda doyamadın arasıra olur böyle, önemli olan karataya uygun yemek
tersine canım ilk etapta 3 öğün besleneceksin mide küçülmeye başlayınca 2 ye indireceksin yavaş yavaş herşey , ben 1 ay 3 öğün yaptığım halde 5 kg verdim

bu mesajı okumadan yukarıda cevap vermişim zaten 3 öğünle başlayıp kahvaltıdaki herşeyi yiyoruz sonra 2.5 öğüne sonrada 2 öğüne ineceksin, salatanı bol ye salata..yoğurt ayrılmaz ikili olsun yemkte

kitabı tekrar okumaya pek fırsatım olmuyo ama yaratıcam
fırsat yeniden okunmalı o kitap olmıcak böle...

fırsat buldukça kitap oku bizi takip et aklına takılan herşeyi sor canım

Canlarimmm,cumlenize hayirli cumalar dilerim,hersey guzel gonlunuzce olsun insaallah.Musaadenizle kilo bildirimi yapip prensesimi getirmeye gidecegim kismetse.Ben bu hafta yuz gr.dahi verememisim gecen hafta ile ayni kilo 77.900 .Fmgenccigim bu gun nasilsin,bogazin daha iyice mi?Sdfcigim,senin de bebegine cok gecmis olsun.Hepinizi sevgiyle kucakliyorum canlarim.

tebrik ederim yediklerin fayda etmiş hedefe ulaşmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…