kızınızla kavuşacak olmanıza çok sevindim.. bir anneyi en iyi anne olduğunda anlamaya başlıyor insan... Allah sizi inşallah ebedi hayatınızda hiç ayırmasın.. önemli olan orası çünkü..
çok haklısınız.. biz de tecrübe kazandıkça dediğiniz gibi yapmaya başladım, psikoloğa da gittim onun da faydasını çok gördüm..kardeş de inşallah ben de istiyorum asıl 2 çocuktan sorna tam aile olunuyor diyorlar ama bakalım kısmet:) burada iş ev çok zorlanıyorum ülkenin durumundan dolayı eve kampüsümüz dışından bakıcı gidip gelmesi durumu yok, lojmandan bir bayan bakıyor oğluma, ama ev işleri yemek herşey eşimle bende.. baktım ki oğluma kalan zaman çok azaldı, yatılı bakıcıya karar verdim. birini bulduk, bikaç haftaya gelecek kısmetse..onun da zorlukları var ama en azından tecrübeli bir bakıcımız olacak, ben oğlumla daha iyi zaman geçirebilicem, kreş öncesi ingilizce öğrenmeye başlayacak vs gibi artıları da var..eğer memnun kalırsam diğer tayinlerimize de götüreceğiz sanırım o zaman 2.yi düşünmek daha kolay olacak:))
d vitamininin en makbulü güneşten alınanı sanırım. oğlumu ilk 15 gün sabahları 10-11 arası 15 dk direkt güneş görecek şekilde güneşlendiriyorduk balkonda.. güneşi sadece ellerinizin üzerinden almamız dahi yeterliymiş, yüze temas etmesi gerekmiyormuş..ama arada cam vs olmaması gerekiyormuş.
O zaman güneş kremi kullansamda alıyormuşum, çünkü elime sürmüyorum.
d vitamininin en makbulü güneşten alınanı sanırım. oğlumu ilk 15 gün sabahları 10-11 arası 15 dk direkt güneş görecek şekilde güneşlendiriyorduk balkonda.. güneşi sadece ellerinizin üzerinden almamız dahi yeterliymiş, yüze temas etmesi gerekmiyormuş..ama arada cam vs olmaması gerekiyormuş.
günaydın aramıza hoşgeldiniz
baştan tahlil yaptırmak iyi oluyor hem eksikler belli oluyor hemde 3-4 ay sonra yenidn yaptırınca karatay ın farkını farkediyorsunuz
bebekken yetiyorda sonradan yetmiyor yazın o kadar çok güneşlendim D vitamini iğnesi aldım ağızdan üç ayda değer 3 yükselmişsağlıklı yaşıyoruzda devamlı okuyorum uzak yol gemi kaptanlarının bile D vitamini 6 larda 8 lerde çıkıyormuş gün boyu güneşin altındalar , deniz kenarında yaşayanlarda aynılar çok düşük, okan beylerde datça da güneşteler devamlı D vitamini düşüktü iğne ola ola düzeldi karatay hoca iğnesiz olmuyor diyor 80 olması lazım diyor
Bluebottlecigim,guzel dileklerin icin binlerce tesekkurler canim.Zaten senin bir psikologtan yardim alman bile once kendine sonrada hayatini paylastigin kisilere verdigin degerin gostergesisidir,hayatini daha da kaliteli kilmaktir.Yasam isiginiz daim olsun yavrum.
Sabah heyecanla kalkıp, burada yazmak icin tartıya çıktım ve sonuc beklediğimden de kötü. Tamam, 85 kilo da asırı kötü ama 87 kiloyu görmek iyice kötü . Esim teselli etmeye çalıştı, regl, yılbaşı mönüsü, alkol... Bunlarla su tutmussundur dedi ama moralim cok fena.
Sabah 8:30da : KKK
Aksam da esim gelince yani 18:30 gibi yeriz.
Moralim cok bozuk.
Evde epey yürüyüş yapacagım.
KEDİ
yarın liste hazırlama sırası sende canım
dün listeyi hazırladım akşam kız gelince pc yi elimden aldı yayınlayamadım akşam eve gidince listeyi yayınlarım şimdiden haber vereyim dedin kendini ancak hazırlarsın koca liste yaz yaz bitmez
Nasıl hazırlanıyor ki. Sen isimleri vereceksin, ben yüzdelere göre sıralayacakmıyım?
hayır canım seni yorarmıyım ben listeyi hazırlayıp sana mesaj atarım sen yapmış gibi yayınlarsın
Ne kadar düşüncelisin Gül abla.
Rumuz:niceerendiz
Başlangıç tarihi:02/01/2014
Başlangıç kg:87.2
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:44
Spor:yürüyüş + plates
Boy:1.68
Hedef:ilk hedef 75 kg...ikinci 65 kg
Yüzdesi:
Bende olmadı, hatırlamıyorum.hayret hic kimse kalmamis, sayf bombos, nerdesiniz huuuuuu
Arkadaslar sabah kahvaltimi yapmistim saat 10 gibi
Öglen : bir kase yogurt corbasi, taze fasulye ve bir tavuk budu yedim saat 2.30 da
Aksamada cok acikmamistim, yemesemde öglen yediklerimle geceye kadar cok acikacaktim, kücük bir ögün daha yaptim, bir kase yogurt icine, biraz kuruyemis ve birkactanede yaban mersini koyup yedim,
Karataya baslayali basim cok agriyo arkadaslar sizlerdede öyle oldumuuu
hayret hic kimse kalmamis, sayf bombos, nerdesiniz huuuuuu
Arkadaslar sabah kahvaltimi yapmistim saat 10 gibi
Öglen : bir kase yogurt corbasi, taze fasulye ve bir tavuk budu yedim saat 2.30 da
Aksamada cok acikmamistim, yemesemde öglen yediklerimle geceye kadar cok acikacaktim, kücük bir ögün daha yaptim, bir kase yogurt icine, biraz kuruyemis ve birkactanede yaban mersini koyup yedim,
Karataya baslayali basim cok agriyo arkadaslar sizlerdede öyle oldumuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?