Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bende başları okuyunca tam inanmak üzereydim nasıl yaptın diye düşümürken devamını gördüm ....

bende başları okuyunca tam inanmak üzereydim nasıl yaptın diye düşümürken devamını gördüm ....

eşime de telefonda sayıyodum bu yiyecekleri 'sen ne yaptııın, bu kadar çabuk vazgeçilirmiiii?! nefsine hakim olamadınmı' diye kızarken ama ben yemedimki onlardan ben kabak yedim deyince çok güldü. Biraz gıcıııık bi şaka olmuş

ama 20 gün önce böyle bir masayla karşılaşsaydım yedikçe yerdim yine de doymazdım

Maşaallah diyorum demekki işe yarıyor sen canlı örneğisin tebrikler azmine....Peki hiç kaçamağın olmuşmuydu diyet dışı...

Maşaallah diyorum demekki işe yarıyor sen canlı örneğisin tebrikler azmine....Peki hiç kaçamağın olmuşmuydu diyet dışı...
Hayir canim halada kacamagim yok hoca bayramlarda tatliya izin verdi yemedim..ramazanda. pideye izin verdi yine yemedim insulin direncimi kirmak icin ugrastim ve de kirdim 7,2 den 5,1 e indi :)

Sabah...kkk
Aksam..firinda hamsi..salata..roka..kirmizi sogan salata...helva...
Tahinli uzum yapmak sofraya oturunca aklima geldi bende helva yedim ... Spor..50 dkk yuruyus...leslie 4...bol su

Hayir canim halada kacamagim yok hoca bayramlarda tatliya izin verdi yemedim..ramazanda. pideye izin verdi yine yemedim insulin direncimi kirmak icin ugrastim ve de kirdim 7,2 den 5,1 e indi :)

merhabalar tebrik ederim öncelikle....birsey sormak istiyorum insülin direncinin 7,1 yada 5,1 oldugunu nasıl öğrendin???

ben karatayın 3 kitabınıda okudum ama bu yazdığınızı yani tahin yenilmesi gerektiğini göremedim acaba gerekçesini açıklarmısnız neden tahin yiyoruz???

ben karatayın 3 kitabınıda okudum ama bu yazdığınızı yani tahin yenilmesi gerektiğini göremedim acaba gerekçesini açıklarmısnız neden tahin yiyoruz???

Hersey kitaplarda yok ...hocanin TV veya konusma yaptigi yerlerde anlik cikan sorulara verdigi cevaplar da verilen caveplardan birisi bu...gerekcesini onceki sayfalarda aciklamistim yine aciklayayim....balikta omega 3 var bunun emilimi icin tahine ihtiyac varmis tahin yenmeyince baliktaki omega 3 alinmazmis...tahin icinde tahinli helvayi oneriyor...ben bunu duyunca su soruyu sordum seker yasak helva oneriyor yine seker giryor vucuda dedim...cevap şuydu,,,omega 3 un emilimi sekerin zararindan daha onemli ...

tsk ederim ...o zman sadece balık yediğimizde tahin yiyecez değil mi...omega3 kapsülü içersek yemeyecez

Sabah ,,9 ...kkk
Aksam...17....hamsi..salata..kirmizi sogan..tahinli uzum..yesil cay...1 saat yuruyus

kahvaltı 12

akşam 18.00 nohut bulgur piavı salata 3 tane fıstık

18.30 dan 22.30 10 kasım kutlaması eşliğinde yürüyüş

Son düzenleme:
Dünkü menüm
10.00kkk
14.30 gündeydim mercimekli Köfte salata yedim ddiğerlerne hiç dokunmadım
18.30 ıspanak yemeği yoğurt

Bugün
11 kkk
Akşama inşallah içli köfte(karatay mutfağı) yapıyorum biraz da kabak yemeği var
Yarın tartı günüüüüü

afıyet olsun ...içli köfteyi hiç denemedim güzel olursa bende deneyeyim.....

Güzel oldu valla ama bulguru baya yoğurmak gerekiyo o zaman suda pişerken dağılmıyor. Azar azar su katarak yoğurdum bulguru, kısır gibi ıslayıp bekletmedim

afiyet olsun. ...ben karataydan öncede denememiştim ilk defa yapacağım ağzı gözü bi tarafta derler ya öyle olur heralde hepsi dağılır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…