• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

haftada bir yiyebiliyorum balığı ama üstüne bir kibrit kutusu kadar tahin helvası yiyeceğim inşallah.

bugün menüm:
sabah 7.45 kkk
öğle 13.30 makarna salatası, çikolatalı yaş pasta ve peynirli kek desemde inanmayın:53::53::53::53: öğle arası bir arkadaştaydım masada bunlar vardı ama ben tabiiiki hiç birini yemedim kabak yemeğimi götürmüştüm onu yoğurtla yedim:46::46::46:

akşama inşallah tavuk baget bulgur pilavı ve salata

bende başları okuyunca tam inanmak üzereydim nasıl yaptın diye düşümürken devamını gördüm ....:1:

bende başları okuyunca tam inanmak üzereydim nasıl yaptın diye düşümürken devamını gördüm ....:1:

eşime de telefonda sayıyodum bu yiyecekleri 'sen ne yaptııın, bu kadar çabuk vazgeçilirmiiii?! nefsine hakim olamadınmı' diye kızarken ama ben yemedimki onlardan ben kabak yedim deyince çok güldü. Biraz gıcıııık bi şaka olmuş:1:

ama 20 gün önce böyle bir masayla karşılaşsaydım yedikçe yerdim yine de doymazdım

ben başlayalı 6 ay oldu...başladıktan bir ay sonra yaptırmıştım zayıflamam durunca,kitapta D vitamini eksiliği de neden olur yazıyordu benimde D vitamini eksikliğim çıkmıştı....demir..ferritin... B12 zaten düşüktü........
bu tahlillerden 3 ay sonra tekrar yaptırdım değişiklik varmı diye....karatayla hepsi düzelmişti...D vitamini iğnesi kullandığım halde 8.8 den 12 ye zor çıkmıştı :(
troid kontrolleriminde senesi gelmişti onlarada baktırdım ultrasyon istedim....troidler aynı ama 2 tane küçük nodülüm vardı onları göremediler doktor öncedende belki yoktur dedi bende 5 senedir bütün ultrasyonlarda belli şimdimi belli değil dedim şaşırdı...karatay hoca D vitamini ve B12 yükselince nodüller yok olur demiş....B12- 800...D vitamini 80 olunca bütün nodüller gidermiş ameliyata gerek kalmazmış..:21:

Maşaallah diyorum demekki işe yarıyor sen canlı örneğisin tebrikler azmine....Peki hiç kaçamağın olmuşmuydu diyet dışı...

Maşaallah diyorum demekki işe yarıyor sen canlı örneğisin tebrikler azmine....Peki hiç kaçamağın olmuşmuydu diyet dışı...
Hayir canim halada kacamagim yok hoca bayramlarda tatliya izin verdi yemedim..ramazanda. pideye izin verdi yine yemedim insulin direncimi kirmak icin ugrastim ve de kirdim 7,2 den 5,1 e indi :)

Sabah...kkk
Aksam..firinda hamsi..salata..roka..kirmizi sogan salata...helva...
Tahinli uzum yapmak sofraya oturunca aklima geldi bende helva yedim ... Spor..50 dkk yuruyus...leslie 4...bol su

Hayir canim halada kacamagim yok hoca bayramlarda tatliya izin verdi yemedim..ramazanda. pideye izin verdi yine yemedim insulin direncimi kirmak icin ugrastim ve de kirdim 7,2 den 5,1 e indi :)

merhabalar tebrik ederim öncelikle....birsey sormak istiyorum insülin direncinin 7,1 yada 5,1 oldugunu nasıl öğrendin???

afiyet olsun .....balık tahin helvasız yenmeyecek...omega 3 ün alımı için gerekli biliyorsunuz hoca söylüyor....
sık sık balık yiyorsanız şunuda uygulayabilirsiniz (bu sadece benim fikrim :113: karatayda okumadım ve duymadım)...omega 3 üm emilimi için tahin gerekli tahin sade yenilebilirmi denemedim..
ben evde balık yiyeceğim zaman kuru çekirdekli siyah üzümü ıslatıyorum yumuşayınca tahinin içine doğruyorum üzüm şeker tadı veriyor o zaman ağzıma yapışa yapışa zorda olsa yiyebiliyrum...

ben karatayın 3 kitabınıda okudum ama bu yazdığınızı yani tahin yenilmesi gerektiğini göremedim acaba gerekçesini açıklarmısnız neden tahin yiyoruz???

ben karatayın 3 kitabınıda okudum ama bu yazdığınızı yani tahin yenilmesi gerektiğini göremedim acaba gerekçesini açıklarmısnız neden tahin yiyoruz???

Hersey kitaplarda yok ...hocanin TV veya konusma yaptigi yerlerde anlik cikan sorulara verdigi cevaplar da verilen caveplardan birisi bu...gerekcesini onceki sayfalarda aciklamistim yine aciklayayim....balikta omega 3 var bunun emilimi icin tahine ihtiyac varmis tahin yenmeyince baliktaki omega 3 alinmazmis...tahin icinde tahinli helvayi oneriyor...ben bunu duyunca su soruyu sordum seker yasak helva oneriyor yine seker giryor vucuda dedim...cevap şuydu,,,omega 3 un emilimi sekerin zararindan daha onemli ...

Hersey kitaplarda yok ...hocanin TV veya konusma yaptigi yerlerde anlik cikan sorulara verdigi cevaplar da verilen caveplardan birisi bu...gerekcesini onceki sayfalarda aciklamistim yine aciklayayim....balikta omega 3 var bunun emilimi icin tahine ihtiyac varmis tahin yenmeyince baliktaki omega 3 alinmazmis...tahin icinde tahinli helvayi oneriyor...ben bunu duyunca su soruyu sordum seker yasak helva oneriyor yine seker giryor vucuda dedim...cevap şuydu,,,omega 3 un emilimi sekerin zararindan daha onemli ...

tsk ederim ...o zman sadece balık yediğimizde tahin yiyecez değil mi...omega3 kapsülü içersek yemeyecez

Sabah ,,9 ...kkk
Aksam...17....hamsi..salata..kirmizi sogan..tahinli uzum..yesil cay...1 saat yuruyus

kahvaltı 12:kkk:

akşam 18.00 nohut bulgur piavı salata 3 tane fıstık

18.30 dan 22.30 10 kasım kutlaması eşliğinde yürüyüş :72:

Son düzenleme:
Dünkü menüm
10.00kkk
14.30 gündeydim mercimekli Köfte salata yedim ddiğerlerne hiç dokunmadım
18.30 ıspanak yemeği yoğurt

Bugün
11 kkk
Akşama inşallah içli köfte(karatay mutfağı) yapıyorum biraz da kabak yemeği var
Yarın tartı günüüüüü

Dünkü menüm
10.00kkk
14.30 gündeydim mercimekli Köfte salata yedim ddiğerlerne hiç dokunmadım
18.30 ıspanak yemeği yoğurt

Bugün
11 kkk
Akşama inşallah içli köfte(karatay mutfağı) yapıyorum biraz da kabak yemeği var
Yarın tartı günüüüüü

afıyet olsun :56:...içli köfteyi hiç denemedim güzel olursa bende deneyeyim.....

Güzel oldu valla ama bulguru baya yoğurmak gerekiyo o zaman suda pişerken dağılmıyor. Azar azar su katarak yoğurdum bulguru, kısır gibi ıslayıp bekletmedim

afiyet olsun. :46:...ben karataydan öncede denememiştim ilk defa yapacağım ağzı gözü bi tarafta derler ya öyle olur heralde hepsi dağılır ...

Back
X