• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

hepinize günaydın kızlaR...
Ben bu hafta yine istikrarlı olamadım.bu yüzdende gelemedim.resmen sınanıyormuşum gibi hissediyorum kendimi:5.karatayı çok sevdiğim halde yasaklarından uzak durmayı başaramıyorum.bir gün duruyorsam ertesi gün yine eski sisteme dönüş yapıyorum.alışık olduğum besin gruplarından vazgeçemiyorum.mesela hamurişlerine bayılırım.kendim yememek için evde yapmam. ama misafir gelince yada misafirliğe gidincede kendimi tuatamıyorum.haliylede uymakta çok zorlanıyorum.geçen sene daha istikrarlıydım.bu sen ne oldu anlamadım:50:
kilo bildirimi:
rumuz :Ruweyda
başlayamama tarihi:26/10/2013
başlangıç kg :79
geçen hafta :78
bu hafta :78.5
fark :+500
toplam fark :500
beden :46
boy :1.55
hedef :70

ben de bu hafta yoğun imtihanlardan geçtim, 2 kez misafirlikteydim ve neler neleeer vardı anlatamamam, çikolatalı tavuk göğsü, tahinli kek ( bayılırım), su böreği vs... ama hiç birini ağzıma sürmedim çünkü insülin glukagon sirkulasyonunu bozmak istemedim. bir de kaçamak motivasyonumu altüst ediyor ama kaçamak yapmadığımda resmen endorfin hormonu pik yapıyor ve çoook mutlu oluyorummm:16::16::16:

arkadaşlar merhaba.. ben daha önce karatay beslenme şeklini kısa bi sürede olsa denemiş bi kaç kilo verip devam edememiştim. ancak bu sefer çok kararlıyım ve desteklerinizi bekliyorum.abur cubur olayı bende olmadığından çok zorlanmıyorum. tek sıkıntıyı meyvede yaşıcam galiba :) buraya günlük yediklerimi yazsam nelerde yanlış yapıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

hoşgeldin aramıza:kkk:..biz topiğimize gelen herkese yardımcı olmaya hazırız yeterki gelenler kararlı olsunlar...

çok teşekkürler çok hızlı değilim ama en azından hep veriyorum...
3 haftada 4,2 kg benim için hayaldi o yüzden çok mutluyum hiç kaçamak yapmıyorum zaten canım da istemiyor gül ablanın dediği gibi beynime format attım..

:nazar::nazar::nazar: topikte benden sonra en istikrarlı sensin...:46::71:....sınıf 1. sisin :72:

azmine hayran kaldım arkadaşım azıcık banada yollasan şu azminden
tebrik ederim gerçekten çok güzel gidiyorsun.
teşekkür ederim , valla dün 6 yıl önceki fotolarıma baktım 72 kiloydum 40-42 beden falan giyiyordum.eşim vaaay çok güzelmişsin yaaaa diyince yaniiii -mişli geçmiş zaman kullanınca sinirlerim bozuldu daha 15 kilo var o halime dönmem için. mesela bu tip hırslanacak gaza getirecek sebepler bulabilirsin kendine

Merhaba arkadaşlar ben ilk kez bildirim yapacağım herkese günaydınlar...
Rumuz:nursehulya
Başlangıç tarihi:11.11.2013
Başlangıç kg:63.5
Geçen hafta:-
Bu hafta:63.5
Fark:-
Toplam fark:-
Beden:38-40
Spor:-
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 62.5
Yüzdesi:-

:nazar::nazar::nazar: topikte benden sonra en istikrarlı sensin...:46::71:....sınıf 1. sisin :72:

daha 33 yaşındayım sol dizimde hareket kısıtlılığı hissediyorum ve ben de doktor olduğum için bunun sebebini hemen anlayabiliyorum OBEZİTE!!! ama bu aralar biraz azaldı 4 kilo bile rahatlattı artık hastalarıma kilo vermen gerekiyor derken utanmadan sıkılmadan söyleyebileceğim:1::1::17::17:

hoşgeldiniz aramıza. meyveyse kolay inşallah, sabah ya da öğle bir porsiyon yiyebiliyoruz. ben aburcubur bağımlısıydım ama 3 haftadır ağzıma sürmedim

iş yerinde öğlen yemeği biraz sıkıntı oluyor. yoğurtla birlikte bi adet meyve yemem iyi olacak o zaman :)

daha 33 yaşındayım sol dizimde hareket kısıtlılığı hissediyorum ve ben de doktor olduğum için bunun sebebini hemen anlayabiliyorum OBEZİTE!!! ama bu aralar biraz azaldı 4 kilo bile rahatlattı artık hastalarıma kilo vermen gerekiyor derken utanmadan sıkılmadan söyleyebileceğim:1::1::17::17:

benimde sağ dizimde sıkıntı var dr. bi kaç kilo vermemi söyledi birazda güçlendirmemi. gerçekten kilo zamanla sorun oluyor. birazcık kendimden bahsedeyim. ismim merve .1,58 boyum 63 kilom var. önceleri hep 58 lerdeydim şimdide 55-54 leri görmek istiyorum.3 senelik evliyim çocuğum yok işim gereği fazlada hareket edemediğimden kilolar arttı. aslında çok abur cubur düşkünü değilim karatayın sayesinde şekeri bırakmıştım daha önceden. yasak olanlardan pirinci ekmeği rahatlıkla terk ederim çünkü aramam pek. ama hamur işlerinde abartmadanda olsa yerdim...inşallah onlarada son verdim :) iki gündürde başladım karatay beslenme şekline.

mrb kızlar, ben karatay dietini özellikle eşim için istiyorum... yaşı 30 ama kilosu yüzünden şimdiden bacak ağrısı var.... ben zamanında dukan yaptım ama dukan ömür boyu yürütelecek bir diet değil, üstelik bırakınca kilo alımı oluyor malesef... şimdi karar verdim evde börek kurabiye ne varsa komşulara dağıtacağım :1: ve karataya başlayacağız :34:
kendim sürekli spor yapan birisiyim ama hani bir 5-6 kilo versem fena olmaz... eşimle yaparken ben de bu kilolarımı veririm dedim.... kitabı okumadım netten indirmeyi düşünüyorum akşam çıkıp eşimle alırız belki de, 3 kitabı var dendi bana sizce hangisini almalıyım :44: bir sorumda ben yağsız sütlü şekersiz nescafe içiyorum... ve nescafe yasak biliyorum... 2 tatlı kaşığı nescafe çok etkiler mi beni....

iş yerinde öğlen yemeği biraz sıkıntı oluyor. yoğurtla birlikte bi adet meyve yemem iyi olacak o zaman :)

İş yerinde mi yoksa dışarda mı yiyosun?iş yerinde sadece sebze ve salata yenebilir. Dışarıda yiyosan ızgara salata ayran olabilir. Ben eve geliyorum ilçede yaşamanın avantajı trafik yook:))))

İş yerinde mi yoksa dışarda mı yiyosun?iş yerinde sadece sebze ve salata yenebilir. Dışarıda yiyosan ızgara salata ayran olabilir. Ben eve geliyorum ilçede yaşamanın avantajı trafik yook:))))[/
ne güzel keşke benimde eve gidip gelme şansım olsa :) iş yerinde mutfağımız var rahat oluyor. öğlen yemeğini hafif seviyorum, o yüzden dışarda yemiyorum.bazen evden de getirdiğim oluyor sebze.

benimde sağ dizimde sıkıntı var dr. bi kaç kilo vermemi söyledi birazda güçlendirmemi. gerçekten kilo zamanla sorun oluyor. birazcık kendimden bahsedeyim. ismim merve .1,58 boyum 63 kilom var. önceleri hep 58 lerdeydim şimdide 55-54 leri görmek istiyorum.3 senelik evliyim çocuğum yok işim gereği fazlada hareket edemediğimden kilolar arttı. aslında çok abur cubur düşkünü değilim karatayın sayesinde şekeri bırakmıştım daha önceden. yasak olanlardan pirinci ekmeği rahatlıkla terk ederim çünkü aramam pek. ama hamur işlerinde abartmadanda olsa yerdim...inşallah onlarada son verdim :) iki gündürde başladım karatay beslenme şekline.

Tekrar hoşgeldiniz. zaten başlamışsınız siz karataya başarılar dilerim. Hangimiz sevmiyoruz ki hamurişini en büyük nefis mücadelem kek börek:((((ama artık daha kolay başaçıkıyorum

şimdi benim bir kaç sorum olacak:

1. light yoğurt yok mümkünse evde mayalanmış doğal olanlarından tercih edin diyor, benim öyle bir şansım yok, yarım yağlı hazır yoğurt tüketsem sakıncası var mı...
2. nescafe ve süttozu yasak, bunun yerine şu hazır türk kahveleri var şekersiz... içsem sıkıntı olur mu... bu soru eşim içindi, kahve içmeden çalışamaz, ve iş yerinde türk kahvesi yapma imkanı yok... filtre kahve makinası da yok diye biliyorum....
3. ben peynir, zeytin , yumurta yemiyorum, nasıl bir kahvaltı yapabilirim....yumurta yerine muz olabilir diyerek düşündüm ama diğerleri?

teşekkür ederim , valla dün 6 yıl önceki fotolarıma baktım 72 kiloydum 40-42 beden falan giyiyordum.eşim vaaay çok güzelmişsin yaaaa diyince yaniiii -mişli geçmiş zaman kullanınca sinirlerim bozuldu daha 15 kilo var o halime dönmem için. mesela bu tip hırslanacak gaza getirecek sebepler bulabilirsin kendine
6 yıl önce bende 62 kiloydum. o zamanlar 1,5-2 saat arkadaşlarla sabah akşam yürürdük.yürüyüşü bırakınca bu beslenmeyle hoppppp geri geldiler..tam 16 kilo.. alırken kolayda verirken neden bu kadar zorr yaaaa..
tutmayın tutmayın beni ağlıycam..43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
biraz fazlamı abarttım ne.:26::26:
olsun konu kilo olunca herşey mubahtır.:24::24:

benimde sağ dizimde sıkıntı var.belimdede fıtık o yüzden spora eskisi gibi yüklenemiyorum.evdeki işlerimi yapsam kafi..
bu arada doktor olmanız ne güzel.:42:.uzmanlık varmı?

bu arada gül ablacım unuttum size söylemeyi karatay mutfağından elma sirkesi yaptım cuma günü.erken olsun diyede 3 kaşık doğal bal koydum içine.2-3 ay sonra sirkem hazır hale gelecek.elma sirkesini çok severim..bakalım güzel olacakmı.aslında sucukta yapmak istiyorum ama daha önce hiç denemedim..deneyen arkadaşlar vamı acaba????

[video=youtube;HSROsbFCmEQ]http://www.youtube.com/watch?v=HSROsbFCmEQ[/video]
Merhaba, Canan Karatay ile ilgili videoları izlerken bu videoda karşıma çıktı. Siz ne düşünüyorsunuz.
Canan Karatay da bir videosunda söylediğim şekilde beslenirseniz vücudunuz zaten alkali olur demişti.
Protein'in yanında zaten sebzede tüketiliyor. Karatayda sadece protein yok, sebzede var sadece protein ağırlıklı.
Ben zaten vücudun ph'ı için sabahları karbonatlı su tüketiyorum ama yinede sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Ph'ını ölçtüren arkadaşlar varmı?

ASİDİK YİYECEK VE İÇECEKLER
Mısırözü yağı, ayçiçeği yağı, mısır, çavdar, pirinç, un, tereyağı, peynir, süt, ceviz, fındık, muz, yaban mersini, üzüm, portakal, şeftali, erik, ananas, çilek, kırmızı et, tavuk, balık, hindi, alkollü içecekler, kahve ve şeker.
ALKALİ GIDALAR
Zeytinyağı (sızma), kuşkonmaz, brokoli, kabak, kereviz, karnabahar, sarımsak, havuç, yeşil salata, soğan, kuru fasulye, biber, ıspanak, avokado, limon, domates, bezelye, mercimek, soya fasulyesi ve badem.
pH tezine karşı çıkan bilim insanları, asidik gıdalardan; yoğurt, bazı ekşi meyveler ve domatesin, insan vücudu üzerindeki olumlu etkilerine değinir. Bir de tabii insan vücudunun pH konusunda doğal bir terazi olduğu gerçeği ve asitli tarafa kayıldığında çeşitli müdahalelerle bu dengeyi sağlaması, pH tezini zayıflatan diğer bir gerçek.
Ancak alkali tarafta kalarak beslenmenin vücudumuza ek yararlar getireceğini de unutmayalım.
(Milliyet) Alıntıdır.

Son düzenleme:
mrb kızlar, ben karatay dietini özellikle eşim için istiyorum... yaşı 30 ama kilosu yüzünden şimdiden bacak ağrısı var.... ben zamanında dukan yaptım ama dukan ömür boyu yürütelecek bir diet değil, üstelik bırakınca kilo alımı oluyor malesef... şimdi karar verdim evde börek kurabiye ne varsa komşulara dağıtacağım :1: ve karataya başlayacağız :34:
kendim sürekli spor yapan birisiyim ama hani bir 5-6 kilo versem fena olmaz... eşimle yaparken ben de bu kilolarımı veririm dedim.... kitabı okumadım netten indirmeyi düşünüyorum akşam çıkıp eşimle alırız belki de, 3 kitabı var dendi bana sizce hangisini almalıyım :44: bir sorumda ben yağsız sütlü şekersiz nescafe içiyorum... ve nescafe yasak biliyorum... 2 tatlı kaşığı nescafe çok etkiler mi beni....
aramıza hoşgeldiniz karatay sağlıklı beslenme olduğu için evde herkes uygularsa anlamlı oluyor...diet olarak düşünmememiz lazım dieti istediğimiz kg ya gelince bırakıyor sonra geri alıyoruz... sağlığımızı ise ömür boyu korumamız gerekiyor...bu şekilde düşününcede istediğimiz kg yada gelsek devam ettiğimiz için kg almıyoruz ve kg takıntımız kalkıyor...eşinizle uygulamak istemeniz çok güzel bende çocuklarımla ve eve gelen herkesle uyguluyorum onlarda karataycı oluyorlar sayemde :1:

$1000604_10151820275123547_2049170922_n[1].jpg $1000604_10151820275123547_2049170922_n[1].jpg burada 4 tane var 5. yeni çıktı hiç bakmadım daha ...ben ilk 3 ü aldım ...nescafe içmek kg vermeyi fazla etkilemez ama işlenmiş olduğu için sağlık yönünden zararlı belki açlık hissi duymanızada neden olabilir onu yavaş yavaş bırakırsınız ben çay tiryakisiydim günde 12 fincan içerdim şimdi su içmekten çayı aramıyorum sadece hafta sonları evdeyken demliyorum...

Back