geçmiş olsun aynı sıkıntıdayız..
ben çok okudum çok araştırdım yağından, tuzuna varana kadar nerden alınır içinde neler var zararları faydaları neler hepsini öğrendim sağlıklı yaşıyoruz sitesindeki kişilere yazdım canan hocada onları önermiş... doğru bildiğimi direk yazarım bilmediğim hakkında araştırıp bilgi vermeye çalışırım bilmiyorsamda bu konuda bilgim yok derim sırf cevap vermiş olmak için yanlış bişey yazmam.... bilgilerim doğrultusunda yardım isteyenlere yardımcı olmaya çalışıyorum...benim istediğim karatay yapmak isteyenler kulaktan dolma bilgilerle ve yanlış yönlendirilmelerle uygulamasınlar..doğruyla başlayıp onlarda çevrelerine doğruyu öğretsinler.. bazı forum larda okuyorum o kadar yanlış bilgi veriyorlarki şaşırıyorum ikaz etmek zorunda kalıyorum böyle değil böyle olacak diye ,,çoğu kitapları bile okumamış insanlara yorum yapıyor bunu ye , bundan bişey olmaz, bunu yapmasanda olur, bunu yeme diye hatalı cevaplar veriyorlar ...
buradaki arkadaşların çoğuda size yardımcı olabilirler bizim bilmediğimiz varsa sizde bize yardımcı olursunuz......hep birlikte doğrularla karatayı uygulayıp önce kg verir sonra sağlığımıza kavuşuruz....