• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

İyi geceler herkese yarın tarti gunu ve ben 3 gündür şehir disindaydim diyete hic uyamadim.bahane degil direk iradesizlik benim yaptigim..gecen hafta 1, 5 kg bi azalma bile gormustum tartida ilk hafta cok gider ya ona bagladim gerçi..sabah arti cikmam umarım..ya ben bu diyeti bu beslenme seklini çok sevdim birakmak istemiyorum ama ilk haftadan boyle olunca cok kizdim kendime. . Desteklerinizi bekliyorum inşallah yine gecen haftaki tempoma döneceğim

Dünkü menüm
10.00kkk
14.30 gündeydim mercimekli Köfte salata yedim ddiğerlerne hiç dokunmadım
18.30 ıspanak yemeği yoğurt

Bugün
11 kkk
Akşama inşallah içli köfte(karatay mutfağı) yapıyorum biraz da kabak yemeği var
Yarın tartı günüüüüü

Merhaba canim içli köfteyi hem cok sever hemde bol bol yaparim..karatay usulunde de cok lezzetli olur eminim haslayip tereyagli sosla enfess
Peki un yerine kivami nasıl verdiniz,irmikte uygun değil dimi karatay'a
Afiyet olsun

İyi geceler herkese yarın tarti gunu ve ben 3 gündür şehir disindaydim diyete hic uyamadim.bahane degil direk iradesizlik benim yaptigim..gecen hafta 1, 5 kg bi azalma bile gormustum tartida ilk hafta cok gider ya ona bagladim gerçi..sabah arti cikmam umarım..ya ben bu diyeti bu beslenme seklini çok sevdim birakmak istemiyorum ama ilk haftadan boyle olunca cok kizdim kendime. . Desteklerinizi bekliyorum inşallah yine gecen haftaki tempoma döneceğim

Ben aylardir kg veremedigim halde birakmiyorum sen hic birakamazsinn:) once kg vermeyi dusunelim sonra sagligimizi ben duraklamaya gectim bazen mille kacamak yaptigi halde veriyor ben hic yapmadigim halde veremiyorum diye isyan ettigim oluyor sonra iyi tarafini dusunuyorum sagliima yaptigi faydalarini ve dahada yapacagi faydalari vermesemde almadigimi isyandan vazgeciyorum.....sende yarin yeniden duzenli yapacagina once kendine sonra bize soz ver ve azimle yapmaya calis canim..durmak yok karataya devam:)

kilo veremedim, bide üstüne aldım. 109.0 kiloyum 1 kilo artıdayım. bu kadar birikmiş kilom varken napcam ben ya yaptıgım kacamakların cezası bu . halbuki ondan sonra hiç bozmamıştım. porsıyonlarımı doyana kadar yiyebildiğim için hep fdazla fazla yedim. çoğu zaman iki tabak acaba ondanmı oldu. napcam ben ya. butun moralim alt üst oldu. veremiycem ben bu kiloları galiba

çok büyük yardımlara ihtiyacım var.....

Merhaba canim içli köfteyi hem cok sever hemde bol bol yaparim..karatay usulunde de cok lezzetli olur eminim haslayip tereyagli sosla enfess
Peki un yerine kivami nasıl verdiniz,irmikte uygun değil dimi karatay'a
Afiyet olsun

günaydın canım. İçli köfteye irmik de koymadım un da koymadım. sadece yumurta ince bulgur baharat su ile yaptım ama uzun süre yoğurunca baya kıvam aldı.
irmik düşündüm aslında ama karataya uygun mu değilmi bilemedim o yüzden koymadım ama tarifte irmik yok.

kilo veremedim, bide üstüne aldım. 109.0 kiloyum 1 kilo artıdayım. bu kadar birikmiş kilom varken napcam ben ya yaptıgım kacamakların cezası bu . halbuki ondan sonra hiç bozmamıştım. porsıyonlarımı doyana kadar yiyebildiğim için hep fdazla fazla yedim. çoğu zaman iki tabak acaba ondanmı oldu. napcam ben ya. butun moralim alt üst oldu. veremiycem ben bu kiloları galiba

günaydın gulhatun, kaçamakların etkisi vardır ama kitapta okuduğum kadarıyla glisemik indexi düşük olan yiyecekleri abartınca da vücutta insülin uzun süre salgılanıyormuş o yüzden doymayı hissettiğimiz anda yemeği bırakmak gerekiyor sanırım. bi hafta sonu kaçamak yapmamama rağmen porsiyonları abartmıştım :56::56::56:ertesi gün tartıda fazla gelmiştim.
benim de kilom fazla ama umutsuz değilim dün 6 yıl önceki fotolarıma baktım 72 kiloydum fıstık gibiymişim yaaaa, o günlere geri dönmek için vazgeçmek yooook:20::20::20::20:

Rumuz:ALPRMUS
Başlangıç tarihi: 20.10.2013
Başlangıç kilosu:91,1
Geçen hafta: 87,7
Bu hafta:86,9
Fark:-800
Toplam fark:4,2 kg :kkk::kkk::kkk:
Beden:46
spor: 5 gün yürüyüş 30 ar dk
Boy:164
yüzde:0,912

Merhaba.
Ben 22 yaşında 87 kilo ve polikistik over sendromluyum.
Dün akşam Karatayın hipoglisemi ile ilgili kitabını okudum. Benim bazıları gibi kan şekerim yüksek değil aksine çok düşük. Karatay benim içinde geçerli mi? Diyetisyene gittiğimde açıkmamam için sürekli ara öğün veriyordu çünkü hipoglisemi hastaları için sürekli birşey yemesi gerektiği söyleniyor ama karatayda ara öğün yok. Anca öğleden sonra açıkırsak kuru meyve kuruyemiş var. Ayrıca Diaformin adlı şeker ilacını kullanıyorum. Daha diyete başlamadım . Mesela 8-8.30 arası 1 tost ve meyve suyu içtim ilacı aldım şu an içim fena acıkıyor gibiyim. Bana biraz yardımcı olabilirmisiniz?

günaydın canım. İçli köfteye irmik de koymadım un da koymadım. sadece yumurta ince bulgur baharat su ile yaptım ama uzun süre yoğurunca baya kıvam aldı.
irmik düşündüm aslında ama karataya uygun mu değilmi bilemedim o yüzden koymadım ama tarifte irmik yok.

tamam canım bende koymayayım o zaman yapınca..normal zamanda olsa irmik koyardım çok güzel toparlıyor kıvam veriyor ama bana da karatay'a uygun değil gibi geldi..sonuçta işlenmiş buğday...teşekkür ederim cevabın için:16::16::16:

:nazar::nazar: tebrik ederim çokk iyi gidiyorsun darısı hepimizin başına...

merhaba, ben geçen hafta başladım ilk 3-4 gün içinde 1,5 kg eksideydim sevinçten deliye döndüm tabii...sonra 200- 300 gr fazlalıklar gelmeye başladı çünkü sizin yaptığınız gibi gı düşük yiyeceklerden doyana kadar yedim.bide emziriyorum diye çok kısmadım.sonra farkettim ve porsiyonlarımı azda olsa küçültmeye başladım..sabahına tartıda eksiler göründü yine

size de tavsiyem öğünlerden öğleni yada akşamı hafif geçirmeye çalışın..karataycı arkadaşımın önerisi bu olmuştu bana..lütfen umutsuzluğa kapılmayın..ilk doğumda 20 kg verdim ve senelerce korudum..imkansız değil inancınızı kaybetmeyin

bu arada geçen haftaki karar üzerine :57:

tüm arkadaşlara bol eksili bi hafta dilerim
kilo bildirimim:

rumuz: mydenizzz
başlangıç tarihi: 02,11,2013
başlangıç kilosu: 68,9
geçen hafta: 68,9
bu hafta : 68,1
fark : -800 gr
toplam fark: 800 gr
beden: 42
spor: az :18: 1 sefer yürüyüş (1 saat)--- 1 seferde leslie 3 mil
boy: 1,65
yüzde: 1.161
ilk hedef:65 ikinci hedef:60 inşallah

bu hafta çokkk başarısız bi başlangıç yaptım..inşallah tekrarı olmaz ve haftaya çok daha başarılı bi bildirim yazabilirim..

kilo veren arkadaşlar:46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kilo veremeyenler lütfen üzülmeyin tammm gaz devam:10::10::32: :57::57::57::57:

Ben aylardir kg veremedigim halde birakmiyorum sen hic birakamazsinn:) once kg vermeyi dusunelim sonra sagligimizi ben duraklamaya gectim bazen mille kacamak yaptigi halde veriyor ben hic yapmadigim halde veremiyorum diye isyan ettigim oluyor sonra iyi tarafini dusunuyorum sagliima yaptigi faydalarini ve dahada yapacagi faydalari vermesemde almadigimi isyandan vazgeciyorum.....sende yarin yeniden duzenli yapacagina once kendine sonra bize soz ver ve azimle yapmaya calis canim..durmak yok karataya devam:)

teşekkür ederim desteğiniz için..çok şükür toparlandım ve geçen haftayı tecrübeler listesine alıp tam gazz devam inşallah

kendime de sizlere de SÖZZZZZ pes etmek yok,sevgiler..:16::16::16:

canım ALPRMUS çok güzel açıklamış :46: doyduğun zaman bırakacaksın :45: .. bende tatilde kalabalıkta şu kalmasın bu kalmasın diye patlayana kadar yedim 5 gün sonra geldiğimde +500 dü kaçamak yapmıyorum zaten biliyorsunuz fazla yemekten kilo aldım...senin çok çabuk kg vermen lazım takip ettiğim sitelerde kg su fazla olanlar ayda en az 7-8 veriyor hedef60busondiyet ilk ay 11 e yakın verdi...beynine format at ve kendine şunu söyle bu zamana kadar zararlı herşeyi yedim bu hale geldim bundan sonra yine herşeyi yiyeceğim zararlı şeyleri hayatımdan çıkaracağım kaçamak yapmayacağım bu kg ların hamamlığını artık yapmak istemiyorum her istediğimi giyebileceğim bir vücuda ve sağlığıma kavuşmak istiyorum .....

arkadaşlar merhaba.. ben daha önce karatay beslenme şeklini kısa bi sürede olsa denemiş bi kaç kilo verip devam edememiştim. ancak bu sefer çok kararlıyım ve desteklerinizi bekliyorum.abur cubur olayı bende olmadığından çok zorlanmıyorum. tek sıkıntıyı meyvede yaşıcam galiba :) buraya günlük yediklerimi yazsam nelerde yanlış yapıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

:nazar::nazar: tebrik ederim çokk iyi gidiyorsun darısı hepimizin başına...

çok teşekkürler çok hızlı değilim ama en azından hep veriyorum...
3 haftada 4,2 kg benim için hayaldi o yüzden çok mutluyum hiç kaçamak yapmıyorum zaten canım da istemiyor gül ablanın dediği gibi beynime format attım..

hepinize günaydın kızlaR...
Ben bu hafta yine istikrarlı olamadım.bu yüzdende gelemedim.resmen sınanıyormuşum gibi hissediyorum kendimi:5.karatayı çok sevdiğim halde yasaklarından uzak durmayı başaramıyorum.bir gün duruyorsam ertesi gün yine eski sisteme dönüş yapıyorum.alışık olduğum besin gruplarından vazgeçemiyorum.mesela hamurişlerine bayılırım.kendim yememek için evde yapmam. ama misafir gelince yada misafirliğe gidincede kendimi tuatamıyorum.haliylede uymakta çok zorlanıyorum.geçen sene daha istikrarlıydım.bu sen ne oldu anlamadım:50:
kilo bildirimi:
rumuz :Ruweyda
başlayamama tarihi:26/10/2013
başlangıç kg :79
geçen hafta :78
bu hafta :78.5
fark :+500
toplam fark :500
beden :46
boy :1.55
hedef :70

arkadaşlar merhaba.. ben daha önce karatay beslenme şeklini kısa bi sürede olsa denemiş bi kaç kilo verip devam edememiştim. ancak bu sefer çok kararlıyım ve desteklerinizi bekliyorum.abur cubur olayı bende olmadığından çok zorlanmıyorum. tek sıkıntıyı meyvede yaşıcam galiba :) buraya günlük yediklerimi yazsam nelerde yanlış yapıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

hoşgeldiniz aramıza. meyveyse kolay inşallah, sabah ya da öğle bir porsiyon yiyebiliyoruz. ben aburcubur bağımlısıydım ama 3 haftadır ağzıma sürmedim

azmine hayran kaldım arkadaşım azıcık banada yollasan şu azminden
tebrik ederim gerçekten çok güzel gidiyorsun.

Merhaba.
Ben 22 yaşında 87 kilo ve polikistik over sendromluyum.
Dün akşam Karatayın hipoglisemi ile ilgili kitabını okudum. Benim bazıları gibi kan şekerim yüksek değil aksine çok düşük. Karatay benim içinde geçerli mi? Diyetisyene gittiğimde açıkmamam için sürekli ara öğün veriyordu çünkü hipoglisemi hastaları için sürekli birşey yemesi gerektiği söyleniyor ama karatayda ara öğün yok. Anca öğleden sonra açıkırsak kuru meyve kuruyemiş var. Ayrıca Diaformin adlı şeker ilacını kullanıyorum. Daha diyete başlamadım . Mesela 8-8.30 arası 1 tost ve meyve suyu içtim ilacı aldım şu an içim fena acıkıyor gibiyim. Bana biraz yardımcı olabilirmisiniz?
merhaba hoşgeldin aramıza diyeceğim bizleri takip et yediklerine dikkat et zamanla o kistlerde yok olacak...kitapta hipoglisemi ile ilgili kısmı hatırlamıyorum hiçte soran olmamıştı bu zamana kadar...canım karatay herkese uygun genelde bütün hastalıkları 2 senede yok ediyor (bazı hastalıklar hariç mesela benim haşimatoyu yok edemiyor )..bütün diyetisyenler ara öğün öneriyor neden peki...yemeklerde insülin yükselten bişey olursa çabuk acıkırsın o zaman ara öğün gerekir karatayda en az 5 saat tok kalınılabiliyor insülin yükseltecek bişey yenmiyor...üvey annem şeker hastası her gün kendisine iğne yapıyormuş bayramda yanlarına gittiğimde o da özendi karataya benim yediğimin aynısını yedi ilk gün ben çabuk acıkırım dedi 4 saat sonra acıktı aaa ben bu kadar dayanamazdım dedi, 2. gün 5 saat dayandı sonraki günler hep 5 saatte bir yedi kg vermeyede başladı artık dayanıyorum dedi..canım ben bildiğim konuda direk yazıyorum bilmediğimde kişileri yanlış yönlendirmemek için bilmediğimi yazıyorum...sana ben bir site vereceğim o sitedeki karı koca bu konuda çok bilgililer ben bilmediğim şeyleri onlara sorarak öğrendim canan hocaylada iletişimdeler onlarda bilmediklerini ona sorark öğreniyorlar...sağlıklı yaşıyoruz diye bir site karıkocanın ve canan hocanın resmi var oranın duvarına yazıp sorabilirsin ...diğer arkadaşlarda boş vakitlerinde o siteyi incelerlerse çok faydası olacaktır....

Back