Cevre fark gormeyince ikna olmuyor ...dun gece 9 da bir arkadastaydik 6,,,7 cesit vardi ben elimi surmedim suratlri asildi burda bari yapma dediler ben 6 aydir kacamak yapmadim yapmamda kusura bakmayin dedim birisi karatay sacmaliyor yapanlar memnun degil niye inaniyorsun dedi..bende verdigim kg dan basladim sagligima verdigi etkilere kadar anlattim yapanlarin yanlis ve kacamakli yaptigi icin sonuc alamamis olabileceklerini sdoyledim sok oldu..ben inanmiyordum annemede soyleyecegim hemen baslasin kg su yok ama dizlerinde problemi var dedi...yalan yanlis bilgilerle yapanlar sonuc alamayinca karatayi karaliyorBenim çevremdeki kimse, şu an benim söylediklerimi uygulamak istemiyor.Balıktan sonra tahin helvası yenilebilir diye okumuştum ama, yenilmesi gerektiğini bilmiyordum, teşekkür ederim.
Şu anda leptin'im salgılanıyordur herhalde 4 saati geçti. Aralarda türk kahvesi (şekersiz), siyah çay (şekersiz), ara ara içtiğim karbonatlı suyumu bitirdim, sonra sade su içtim. Engel olacak hiçbirşey yok. :)
Bence kacamaksiz yaparsaniz bir aya kalmaz istediginiz kg ya gelirsiniz...Rumuz:rylrd
Başlangıç tarihi:07/11/2013
Başlangıç kg:63
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:40
Spor:
Boy:1.62
Hedef:58
Yüzdesi:
ben daha yeni başlıcam inşallah.umarım iyi sonuç alırım.
YAŞASINNNN helva yiycem balığın üstüne..
aslında her balık yediğimde canım tatlı ister demekki vücuda gerekli bişeymiş, atalarımız işini biliyormuş valla
Bezelyedemi yasaklar arasında, bugün bezelye yedim mecburen.
Merhaba arkadaşlar bende topiğinizde kilo bildirimi yapmak istiyorum pazartesi günleri kabul ederseniz ?
Bugün Karatay Mutfağı kitabını aldım, birkaç gün öncede Beslenme Tuzaklarından Kurtuluş Rehberini almıştım. Daha bitiremedim. Yemek şu an yapmasamda nasıl pişirmek gerekiyor, neler yapabilirim fikir olacak. Hafta sonları belki uygulayabilirim.
Acaba yediğim bezelyede havuç varmıydı hatırlayamıyorum ama patates yoktu.Eve koşa koşa geldim, 19:55 gibi zeytinyağlı, limonlu turp yedim.
Cevre fark gormeyince ikna olmuyor ...dun gece 9 da bir arkadastaydik 6,,,7 cesit vardi ben elimi surmedim suratlri asildi burda bari yapma dediler ben 6 aydir kacamak yapmadim yapmamda kusura bakmayin dedim birisi karatay sacmaliyor yapanlar memnun degil niye inaniyorsun dedi..bende verdigim kg dan basladim sagligima verdigi etkilere kadar anlattim yapanlarin yanlis ve kacamakli yaptigi icin sonuc alamamis olabileceklerini sdoyledim sok oldu..ben inanmiyordum annemede soyleyecegim hemen baslasin kg su yok ama dizlerinde problemi var dedi...yalan yanlis bilgilerle yapanlar sonuc alamayinca karatayi karaliyor
...yediklerinde engel yok canim
Afiyet olsun canim....bende leslie 4 yaptim simdi :)Bu günkü menum
Sabah: kkk 08.30
Oglen13.30 3-4 kaşık bulgur pilavı ,
1 kase yogurt ,havuc ve salatalık
Aksam 18.30 1 kase tarhana çorbası yogurtlu patlıcan salatasi, et (tereyagli)
3 lt su 2 yeşil çay
Spor: leslie 3 mil
Afiyet olsun canim....antalya narimisabah 11
öğlen gündeydim 15.15 te 1 kase kısır turşu
akşam 20.00 pırasa taze soğan domatesten salata bol zeytinyağlı ,1 kase yoğurt,1 tabak kuru fasulye birde hata ama çok canım istedi nar yedimleptin olur inşallah ..şimdide form çay içiyorum..
Afiyet olsun canim....bende leslie 4 yaptim simdi :)
Afiyet olsun canim....antalya narimi
Afiyet olsun canim....bende leslie 4 yaptim simdi :)
Afiyet olsun canim....antalya narimi
:). 8 sonra yeyince karatay hoca sanki bizi gorup kizacak :) ben ayda yarim kg zor veriyorum diye 8 i 7 ye cektim haftasonlari 5,,6 gibi haftaici isten gelip yapmak yemek 7 gibi oluyor 7 gececek diye hizli hizli hazirliyorum..:)
Kitap cok ise yariyor...ben ona gore elma ve uzum sirkesi ve salca yaptim...biraz once 2 bardaktan fazla eksimis yogurt vardi normalde dokerdim kitapta gordugum aklima geldi tarife gore ondan lor peynir yaptim..sabahlari yumurtaya koyarim baharatlarla degisiklik olur......
karbonatlı su nasıl yapılıyor yararlıysa bizde yapalım arkadaşlar
Eczaneden ingiliz karbonatını aldım. Normalde 1 çay kaşığı karbonata biraz sıcak su koyuyorlar erimesi için, üstünede içme suyu ekleniyor. Ama ben direk soğuk su ekliyorum 500 ml.'lik su şişem var. (tupperware) Sabah aç karnına içebildiğim kadar içiyorum. Gün içinde bitirene kadar içiyorum. Sonrada sade suya devam. Benim galiba mantar rahatsızlığıma iyi geldi. Anneminde kabızlık sorununa iyi gelmeye başladı. 1 hafta sonra etkisini gösterdi ama annem biraz miktarı arttırmış. Facebook'ta Kemal Milar sayfasını takip ederseniz, nasıl kullanılması gerektiğiyle ilgili tarif var. Zayıflamayada yardımcı oluyormuş ve birçok hastalığa faydası oluyor.
Eczaneden ingiliz karbonatını aldım. Normalde 1 çay kaşığı karbonata biraz sıcak su koyuyorlar erimesi için, üstünede içme suyu ekleniyor. Ama ben direk soğuk su ekliyorum 500 ml.'lik su şişem var. (tupperware) Sabah aç karnına içebildiğim kadar içiyorum. Gün içinde bitirene kadar içiyorum. Sonrada sade suya devam. Benim galiba mantar rahatsızlığıma iyi geldi. Anneminde kabızlık sorununa iyi gelmeye başladı. 1 hafta sonra etkisini gösterdi ama annem biraz miktarı arttırmış. Facebook'ta Kemal Milar sayfasını takip ederseniz, nasıl kullanılması gerektiğiyle ilgili tarif var. Zayıflamayada yardımcı oluyormuş ve birçok hastalığa faydası oluyor.
kemal milar sayfasına girdim ve şok oldum...karbonatın yararları en önemlisi kansere bile faydalıymış kislere, idrar yolları ,damarlar, diz ağrıları, parmaklardaki hareket eksikliğine saymakla bitmiyor çok güzel kullanmamız gerekiyor sağol arkadaşım..
Karataya baslyinca bende yogurdu kendim yapmaya basladim,,eskideen yapardim zararli diye bas bas bagirdilar tv lerde hazir almaya baslamistim 5 senedir...kaymaginida kahvaltida yiyorum ..eskiden kg alirim diye yiyemedigim her seyi simdi doya doya yiyorum hem ye hem kilo ver super vallaAnnem yoğurdu evde yapıyor, ama ben gün içinde yiyemiyorum. Arada yanımda birazcık götürebilirim aslında. Yoğurdu yaparken kaymağını da alıyor, kahvaltıya koyuyor. Kitapta sirke, yoğurt tarifleri olmasıda çok güzel.
kemal milar sayfasına girdim ve şok oldum...karbonatın yararları en önemlisi kansere bile faydalıymış kislere, idrar yolları ,damarlar, diz ağrıları, parmaklardaki hareket eksikliğine saymakla bitmiyor çok güzel kullanmamız gerekiyor sağol arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?