Aslında benim sorunum sadece göbek, zaten en önemli bölge. 4-5 kilo verirsem yüzüm kötü oluyor. Ama ben göbekten kurtulmak için, bu şekilde beslenmeyi alışkanlık haline getirmek istiyorum, böyle devam etmek istiyorum. Keşke sadece göbekten gitse.
ah ah yarama parmak bastın benimde sorunum aynı...11 den fazla kg verdim göbek hala duruyor önceki hali daha fazlaydı ama diğer yerlerden 10 ar cm gitti oradan 6 cm :18: en zor giden yer orasıymış ...karataya devam ettiğimiz sürece oda gidecek yavaşta olsa....
çantayı diğer topikte kullanıyorlar aynı olmasın diye seçeneklere koymadım..
demek sopa istedin... Gül bittimi şekerim
bundan sonra kaçamak yapanlara fırça var...birbirimize kızalımki bir daha tekrarlamamaya çalışalım kızma hareketimiz ya bu yada olsun siz ne dersiniz yada başka öneriniz var mı birlikte karar verelim
İnşallah gider, şu aralar biraz şişkinlikte var. Ekmeği hemen bıraktım, zaten içindeki katkıları görünce midemde kaldırmadı. Ben fındık yiyorum ceviz yerine, çünkü fındığı almam daha kolay, memleketimden dolayı.Sporumu da evde yapıyorum. 1 gün aralar vererek.
İp Atlama (Kardiyo)
Squat
Lunge
Barfiks
Yukarı tekme
Plank
Şınav
Mekik
Her sabah zaten 5 tibet egzersizini yapıyorum. 1.5 yıl olmuştur. Bu hareketleride spor değil sağlık için. Hormonlara etkisi olan hareketler.
gül bitmesi ne demek güller açtı bile şekerim sağol
Limonlu yeşil çayımıda içtim..birazdan güne gideceğim gitiğim arkadaşta 15 gün oldu benim sayemde karataya başladı ve çok rahatladı göbeği karnı şişkinliği kalmadı dua ediyor bizlere ..bizim içinde mercimekli köfte ve yeşillik hazırlayacak hamur işi ve tatlı yiyemeyeceğiz diye..senin sayende ben başladım allah razı olsun ablam bende anlatıpta başlayan ve kilo verip sağlığına kavuşan olunca çok mutlu oluyorum..sağlıklı beslenip kilo vermek çok güzel canan karatay hocamıza çok teşekkürler saygıyla ellerinden öpüyorum.
Tabiki seninde ellerinde ve o güzel gül yanaklarında öpüyorum
Bol sağlıklı ve leptinli günler diliyorum...
bana kızın da nasıl kızarsanız kızın yoksa gitmeyecek bu kilolar(
Dün;
Sabah 9:00 KKK yaptım
15:00 Bol yeşillikli ve soğanlı kısır, yarım bardak şalgam suyu, 1 tane salatalık turşusu ve 1 saat sonrası 1 avuç badem.
Aralarda, yeşil çay, türk kahvesi, filtre kahve içtim.
Başka birşey yemedim
Helva yi unutmayin sakinbugünki menüm;
7.45 kkk
12.30 kıymalı mantar sote, yoğurtlu patlıcan közlemesi hemen sonra yarım elma, 5 adet fındık
akşama da balık salata inşallah
canım balık yeyince tahin helvası yemek gerekiyor bir kibrit kutusu kadar....tahin şekerli diyeceksin ama omega 3 ün emilmesi için tahine gerek varmış hocada tahin helvası öneriyor... omega 3 ü almak sekerin zararından daha önemliymiş:18:
Oooooo tebrik ederim biz iki gun spor yapinca sıkılıyoruzharikasiniz
Tesekkur ederim canim ...ne guzel hepimiz bir baskasina karatayi aşilayarak cevremizdeki insanlarin hem zayiflamasina hem sagligina kavusmasina yardimci oluyoruz...damlaya damlaya gol olur misali bizde birer birer cogala cogala gruplari olusturup insanlara dogrulari ogretecegiz...bana karatay mürıdi diyorlar zaten hepimiz hocamizin yolundan devam edecegiz. ,,,,
YAŞASINNNN helva yiycem balığın üstüne..Helva yi unutmayin sakin
Merhaba arkadaşlar bende topiğinizde kilo bildirimi yapmak istiyorum pazartesi günleri kabul ederseniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?