- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman yarın tartılıp seninle başlarım inşallah. Ama uzun süreli düşünmüyorum.Biliyorsun benim fazla kilom yok o yuzden yılbaşına kadar yapacağım, bakalim ne kadar gidecek.valla yazarlarsa evet yoksa ben zaten başladım..
Teşekkür ederim pofu . Kaydettim ama şimdi yapamam sanırım. 2 ay önce sezaryen oldum. Belki bebek 6 aylık olunca yaparım.
Tamam o zaman yarın tartılıp seninle başlarım inşallah. Ama uzun süreli düşünmüyorum.Biliyorsun benim fazla kilom yok o yuzden yılbaşına kadar yapacağım, bakalim ne kadar gidecek.
Sporla da desteklersek güzel olur.Zaten yine Jillian yapıyorum ama su iki gündür ara verdim.pofu,Jillian'in pek çok programını yaptım ama 30 DS programı gibi güzel incelten olmadı. Yeniden aynı programa başlarım. Spor programını da istersen yine senin topicten devam edelim...
Ben 2 ay olacak tam başlayalı 10 kilo oldu toplam 98 idim 88 kiloyum şimdiTeşekkür ederim pofu . Kaydettim ama şimdi yapamam sanırım. 2 ay önce sezaryen oldum. Belki bebek 6 aylık olunca yaparım.
Ben 2 ay olacak tam başlayalı 10 kilo oldu toplam 98 idim 88 kiloyum şimdi
Ben spor yapamıyorum ya istiyorum aslında ama fırsat bulamıyorumHımmm çok iyiymiş. Benim 3. çocuğum. Benim hamilelikten 2.5 kilo kaldı. Eski kilolarım hep. Spor yapıyor musunuz?
spor da tmmdır :)benim yemek işim bitti kızlar
menüme gelince
sabah kalkınca 1 bardak su
kahvaltı: kıymalı menemen-şekersiz çay-mandalina-peynir-zeytin ve salatalık
ara: 1 fincan türk kahvesi
öğlen: yok
akşam: biraz barbunya-1 tane dolma-salata
su: içmeye devam
spor:50 squat-30 tam mekik-30 crunch
spor da tmmdır :)
Maşallah canım rabbim sağlık sıhhat versin bende Karatay yapıyorum fakat canım bu aralar canım çok sıkkın sana eşlik edemem çünkü saçlarım dökülüyor hem tiroid hem erkek tipi dökülme işlerimde kötü bunalımlardayımOldu canım çok şükür. 7 aralıkta 2 aylık olacak... Dimi gerçekten çabuk geçiyor.. Daha dün gibiydi hamileyim dediğim ahh ahhh
Sakın canım Allah korusunTebrik ederim. Menu de çok güzel. Maalesef ben bu gun kaçamaksız tamamlayamadım yarına inşallah...
Şimdi 1 mil daha yapacağım. Dikişlerden korkmasam 3 mil yapıp ceza verirdim ama korkuyorum açılır diye
-300 le devam :)
Maşallah canım rabbim sağlık sıhhat versin bende Karatay yapıyorum fakat canım bu aralar canım çok sıkkın sana eşlik edemem çünkü saçlarım dökülüyor hem tiroid hem erkek tipi dökülme işlerimde kötü bunalımlardayım
-300 le devam :)
Amin canım sağolAnladım canım rabbim feraha çıkarsın inşallah en kısa zamanda.