• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Eklentiler

• $30-Day-Squat-Challenge-Scheudle.jpg
    $30-Day-Squat-Challenge-Scheudle.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 172
  • aylık-mekik-program.jpg
    aylık-mekik-program.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 256
  • 64d3e27f69fd0f7e2d693aa0055d156b.jpg
    64d3e27f69fd0f7e2d693aa0055d156b.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 241
valla yazarlarsa evet yoksa ben zaten başladım..
Tamam o zaman yarın tartılıp seninle başlarım inşallah. Ama uzun süreli düşünmüyorum.Biliyorsun benim fazla kilom yok o yuzden yılbaşına kadar yapacağım, bakalim ne kadar gidecek.

Sporla da desteklersek güzel olur.Zaten yine Jillian yapıyorum ama su iki gündür ara verdim.pofu,Jillian'in pek çok programını yaptım ama 30 DS programı gibi güzel incelten olmadı. Yeniden aynı programa başlarım. Spor programını da istersen yine senin topicten devam edelim...

Son düzenleme:
Teşekkür ederim pofu pofu . Kaydettim ama şimdi yapamam sanırım. 2 ay önce sezaryen oldum. Belki bebek 6 aylık olunca yaparım. :KK66:

ay evet sezeryan isen sen bi süre yapma çok acıyormuş..teyzemden biliyorum

Tamam o zaman yarın tartılıp seninle başlarım inşallah. Ama uzun süreli düşünmüyorum.Biliyorsun benim fazla kilom yok o yuzden yılbaşına kadar yapacağım, bakalim ne kadar gidecek.

Sporla da desteklersek güzel olur.Zaten yine Jillian yapıyorum ama su iki gündür ara verdim.pofu,Jillian'in pek çok programını yaptım ama 30 DS programı gibi güzel incelten olmadı. Yeniden aynı programa başlarım. Spor programını da istersen yine senin topicten devam edelim...

tamam tatlım..hiç fark etmez kuzum sen nasıl istersen..ben jillianı yaptım biliyosn geçenlerde :D üstüne hastalandım..1 haftadır hastayım :Dtamam oluır..ben havalar düzelene kadar jillian yapmıycam büyük ihtimal..mekik ve squatla devam edicem

benim yemek işim bitti kızlar
menüme gelince

sabah kalkınca 1 bardak su

kahvaltı: kıymalı menemen-şekersiz çay-mandalina-peynir-zeytin ve salatalık

ara: 1 fincan türk kahvesi
öğlen: yok

akşam: biraz barbunya-1 tane dolma-salata

su: içmeye devam

spor:henüz yapmadım

benim yemek işim bitti kızlar
menüme gelince

sabah kalkınca 1 bardak su

kahvaltı: kıymalı menemen-şekersiz çay-mandalina-peynir-zeytin ve salatalık

ara: 1 fincan türk kahvesi
öğlen: yok

akşam: biraz barbunya-1 tane dolma-salata

su: içmeye devam

spor:50 squat-30 tam mekik-30 crunch
spor da tmmdır :)

Oldu canım çok şükür. 7 aralıkta 2 aylık olacak... Dimi gerçekten çabuk geçiyor.. Daha dün gibiydi hamileyim dediğim ahh ahhh
Maşallah canım rabbim sağlık sıhhat versin bende Karatay yapıyorum fakat canım bu aralar canım çok sıkkın sana eşlik edemem çünkü saçlarım dökülüyor hem tiroid hem erkek tipi dökülme işlerimde kötü bunalımlardayım

Maşallah canım rabbim sağlık sıhhat versin bende Karatay yapıyorum fakat canım bu aralar canım çok sıkkın sana eşlik edemem çünkü saçlarım dökülüyor hem tiroid hem erkek tipi dökülme işlerimde kötü bunalımlardayım

Anladım canım rabbim feraha çıkarsın inşallah en kısa zamanda.

Back