- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ekmek arası yeme tabakta ye kahvaltı türüKarnım acıktı bebek durmuyor bişey yapamıyorum. Sanırım ekmek arası peynir yiyeceğim. spor da yaptırmadı sabah.
Canım ekmek arası yeme tabakta ye kahvaltı türü
Oh süpersin afiyet olsun canımYeşil mercimek haşladım dünden de az bulgur pilavı vardı ikisini karıştırdım yedim...
Afiyet olsun canımslm kızlar
anca geldim valla :)
yeme işimi bitirdim ama bugün çok kötüydü benim için
biraz cnm sıkkındı, gece uyuyamadım, o yüzden sabah kahavltı etmedim :S iştahım yoktu
menüme gelince
sabah 1 bardak su
kahvaltı sadece şekersiz çay
öğlen: 1 tane çiğköfte
akşam: 2 dolma-biraz haşlanmış tavuk göğsü-2 tane de turşu biberi ( tamamen ev yapımı )
su: henüz 1.5 lt olmadı
spor: henüz yapmadım
slm kızlar
anca geldim valla :)
yeme işimi bitirdim ama bugün çok kötüydü benim için
biraz cnm sıkkındı, gece uyuyamadım, o yüzden sabah kahavltı etmedim :S iştahım yoktu
menüme gelince
sabah 1 bardak su
kahvaltı sadece şekersiz çay
öğlen: 1 tane çiğköfte
akşam: 2 dolma-biraz haşlanmış tavuk göğsü-2 tane de turşu biberi ( tamamen ev yapımı )
su: henüz 1.5 lt olmadı
spor: 75 mekik-55 squat-crunch yapamadım karnım feci acıyor
Benim menüm arkadaşda yaptım kahvaltıyı değilde öğle yemeği gibi oldu ,ciğer sote ,bulgur pilavı ,taze fasulye akşam fırında sardalya ,salata ve turşu suyu belki fikir olur diye paylaştım kızlar
spor tamamdır
bende ıkınarak yaptımSüpersin...
Ben yapamadım bu gün. İnşallah yatana kadar yaparım 1 mil.
Keşke yiyebilsen canım böyle işin zorAfiyet olsun canım. Paylaş tabii ya benim aklıma hiç.bir şey gelmiyor ne yesem diye düşünüp duruyorum. Ben sakatat yemiyorum, balık yemiyorum, bakliyat da bebeğe gaz yapacak diye korkuyorum ne yiyeceğimi şaşırdım. Yeşil mercimeği de korka korka yedim üzerine rezene demledim hemen inşallah gaz yapmaz kuzuma.
Keşke yiyebilsen canım böyle işin zor
Canım o zaman senin beslenme alışkanlığını değiştirmen lazımKaratay mutfağı kitabını aldım içinden hiç pişirecek bişey bulamadım :) hep sebze yiyorum ben onu da et vs olmadan olmuyor karatayda sadece sebzeyle. Bi de ayak ustu atıştırıp geçiyorum oturup yemek yeme alışkanlığım yok.
Canım o zaman senin beslenme alışkanlığını değiştirmen lazım