• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

slm kızlar
anca geldim valla :)
yeme işimi bitirdim ama bugün çok kötüydü benim için
biraz cnm sıkkındı, gece uyuyamadım, o yüzden sabah kahavltı etmedim :S iştahım yoktu
menüme gelince

sabah 1 bardak su

kahvaltı sadece şekersiz çay

öğlen: 1 tane çiğköfte

akşam: 2 dolma-biraz haşlanmış tavuk göğsü-2 tane de turşu biberi ( tamamen ev yapımı )

su: henüz 1.5 lt olmadı

spor: henüz yapmadım

slm kızlar
biraz cnm sıkkındı, gece uyuyamadım, o yüzden sabah kahavltı etmedim :S iştahım yoktu
menüme gelince

sabah 1 bardak su

akşam: 2 dolma-biraz haşlanmış tavuk göğsü-2 tane de turşu biberi ( tamamen ev yapımı )

spor: henüz yapmadım
Afiyet olsun canım

Benim menüm arkadaşda yaptım kahvaltıyı değilde öğle yemeği gibi oldu ,ciğer sote ,bulgur pilavı ,taze fasulye akşam fırında sardalya ,salata ve turşu suyu belki fikir olur diye paylaştım kızlar :KK200::KK200::KK200:

slm kızlar
menüme gelince

sabah 1 bardak su

spor: 75 mekik-55 squat-crunch yapamadım karnım feci acıyor :D:D

spor tamamdır

Benim menüm arkadaşda yaptım kahvaltıyı değilde öğle yemeği gibi oldu ,ciğer sote ,bulgur pilavı ,taze fasulye akşam fırında sardalya ,salata ve turşu suyu belki fikir olur diye paylaştım kızlar :KK200::KK200::KK200:

Afiyet olsun canım. Paylaş tabii ya benim aklıma hiç.bir şey gelmiyor ne yesem diye düşünüp duruyorum. Ben sakatat yemiyorum, balık yemiyorum, bakliyat da bebeğe gaz yapacak diye korkuyorum ne yiyeceğimi şaşırdım. Yeşil mercimeği de korka korka yedim üzerine rezene demledim hemen inşallah gaz yapmaz kuzuma.

sabah: omlet, peynir, 1 çay kaşığı pekmez, yeşil çay, badem

öğle: portakal, elma

aksam:tarhana çorbası, patlıcan, ciğer, turşu, baharatlı yoğurt

1,5 lt su

ekstra:tarçınlı süt, hibisküs cayi

Afiyet olsun canım. Paylaş tabii ya benim aklıma hiç.bir şey gelmiyor ne yesem diye düşünüp duruyorum. Ben sakatat yemiyorum, balık yemiyorum, bakliyat da bebeğe gaz yapacak diye korkuyorum ne yiyeceğimi şaşırdım. Yeşil mercimeği de korka korka yedim üzerine rezene demledim hemen inşallah gaz yapmaz kuzuma.
Keşke yiyebilsen canım böyle işin zor

Keşke yiyebilsen canım böyle işin zor

Karatay mutfağı kitabını aldım içinden hiç pişirecek bişey bulamadım :) hep sebze yiyorum ben onu da et vs olmadan olmuyor karatayda sadece sebzeyle. Bi de ayak ustu atıştırıp geçiyorum oturup yemek yeme alışkanlığım yok.

Ben de yazayım menümü
Sabah sucuklu yumurta peynir zeytin yeşillik kuruyemiş
Ara Türk kahvesi
Akşam kırmızı mercimek çorbası
Kuru fasulye
Yoğurt bol salata

Karatay mutfağı kitabını aldım içinden hiç pişirecek bişey bulamadım :) hep sebze yiyorum ben onu da et vs olmadan olmuyor karatayda sadece sebzeyle. Bi de ayak ustu atıştırıp geçiyorum oturup yemek yeme alışkanlığım yok.
Canım o zaman senin beslenme alışkanlığını değiştirmen lazım

Selam Kızlar.. Ben de varım unutmayın:) Benim boyum 1.65kilom 77 idi bu sabah. Bu sanal bir kilo ama normalde 74-75 arası geziniyorum.. O yüzden oraya gelene kadar ki verdiğim kiloya kilo demeyeceğim. Hedef önce 70'in altına inmek:)
Bu sabah ciddi ciddi başladım artık. Reglimin de 1. günü maalesef ama olsun. Ben duruma bakacağım ya 2 öğün ya 3 öğün yapmaya çalışacağım. Her gün mutlaka 1 yeşil çay tüketmeyi düşünüyorum. Sabah kahvaltımı yazayım;

Kahvaltım;
Tereyağında 2 yumurtalı omlet.
domates, salatalık, beyaz peynir ve 3-4 ceviz.
şekersiz çay
ara: türk kahvesi şekersiz..
sonrasına bakıcaz:)

kolay gelsin hepimize..

Back