Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...
- Konu Sahibi gul_0663
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
inşallah canım hep beraberhedeflerine ulaşanlar gibi bizde kilo veririz inşallah
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
eşim çok sever patates ve pirinci artık ona yaparımsbah: 1 avuç beyaz peynır
12-14 zeytın
ince bel cay bardağı ile kuruyemış kavrulmamış olacak
yeşillik istediğin kadar
2 ya da 3 ister haşla ister tereyağında omlet yumurta
ve skersiz cay sabah kahvaltın böyle olmalı
5 saat tok tutacak seni arada acıkırsan kuruyemış at ağzına bitki cayi vs sekersiz serbest.... 5 saat sonunda da acıkırsan
ne zaman acıkırsan
1 kase çorba
doyana kadar yemek
salata
ama karatyın yasakları var . pirinç yok patates yok . bulgur haftada 3 kasık . gibi zamanla oğrenırsın :)
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
zumba çok etkiliymiş tabii ben 1 saat kardio 1,5 saat agırlık yapıyorum ve hergün toplamda sabahları 2 saat yürüyorumspor olarak dans etkili oluyor mu? sizce
Bence oluodur bende 25 dk yapiorum bir haftafir ama hergun deil bakalim olacak mispor olarak dans etkili oluyor mu? sizce
Maşallah nr kadar çok spor yapiyon öyle.benim ablam da zumba yapıyo cok etkiliymiszumba çok etkiliymiş tabii ben 1 saat kardio 1,5 saat agırlık yapıyorum ve hergün toplamda sabahları 2 saat yürüyorum
Miyav_su cok fazla deil mi sabahlari ac karnina mi yapiosun yuruyusumu ise yaradimi peki ama takdir ettim ben o kadar spor yapsam kolumu kaldiramam heralde 3 günzumba çok etkiliymiş tabii ben 1 saat kardio 1,5 saat agırlık yapıyorum ve hergün toplamda sabahları 2 saat yürüyorum
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
daha yeni başladım canım kahvaltıdan sonra yürüyüş yapıyorum sonra eve gelip açıkırsam birşeyler yiyip spora gidiyorum valla aynen agrılarım var kas gevşetici aldım bu kilolardan kurtulmak için herşeyi yaparım birde en önemlisi insülin direncini kırmak istiyorum kazanan ben olucam...Miyav_su cok fazla deil mi sabahlari ac karnina mi yapiosun yuruyusumu ise yaradimi peki ama takdir ettim ben o kadar spor yapsam kolumu kaldiramam heralde 3 gün
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
bu kilolardan gercekten kurtulmak istiyorum hatta eşime şey diyorum roberto carlosun antremanlara hazırlandıgı gibi hazırlanıyorum diyorum spor hocamda sagolsun 1 saat karido 1,5 saat agırlık yazmış akşama kadar çıkamıyoum spordan eve gelince kendimi yataga atıyorum allahdan şuan işim sezonluk oldugu için işe gitmiyorumMaşallah nr kadar çok spor yapiyon öyle.benim ablam da zumba yapıyo cok etkiliymis
Çok aşırı yorma kendini.bu kilolardan gercekten kurtulmak istiyorum hatta eşime şey diyorum roberto carlosun antremanlara hazırlandıgı gibi hazırlanıyorum diyorum spor hocamda sagolsun 1 saat karido 1,5 saat agırlık yazmış akşama kadar çıkamıyoum spordan eve gelince kendimi yataga atıyorum allahdan şuan işim sezonluk oldugu için işe gitmiyorum
- 19 Aralık 2014
- 730
- 1.107
- 138
- 35
Bence bukadar yuklenme herşeyn karari aitkin duşersin vucuduna bukadar yuklenme tabi hocanizada sorunbu kilolardan gercekten kurtulmak istiyorum hatta eşime şey diyorum roberto carlosun antremanlara hazırlandıgı gibi hazırlanıyorum diyorum spor hocamda sagolsun 1 saat karido 1,5 saat agırlık yazmış akşama kadar çıkamıyoum spordan eve gelince kendimi yataga atıyorum allahdan şuan işim sezonluk oldugu için işe gitmiyorum
- 19 Aralık 2014
- 730
- 1.107
- 138
- 35
Kesinlikle oluyo tam gaz dvamspor olarak dans etkili oluyor mu? sizce
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
hocam iyi diyor dinlendipde yaptıgım için çok şükür....Bence bukadar yuklenme herşeyn karari aitkin duşersin vucuduna bukadar yuklenme tabi hocanizada sorun
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
yormazsamda veremem bu kiloları yorulamak iyi oluyor geceleri çok rahat uyuyorum bana iyi geliyor....Çok aşırı yorma kendini.
- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
Unsuz ekmek. Protein deposu. Tost, pizza, hamburger yapılabilir.
OOPSIE EKMEK
Tuz ve yumurta akı bembeyaz katı olana kadar mikserle çırpılır. Bir kenarda bekletilir. (kremşanti kıvamında olacak, sulu değil)
Başka kapta;
Yumurta sarısı, krem peynir (karatayda yasak olduğu için yerine 1 yemek kaşığı kadar süzme yoğurt ve 1 yemek kaşığı kadar lor peyniri) ve karbonat iyice karıştırılır.
Sarı karışım azar azar beyaz karışıma eklenir, tahta bir kaşıkla çok yavaş şekilde birbirine yedirilir. Yağlı kağıt serili bir tepsiye kaşıkla dökülür. 180 der. ısıtılmış fırında pişirilir. Fırına göre dakikası değişiyor. Ben 2 defa denedim ama, süzme yoğurdu fazla kaçırdığım için sanırım, fırına girince dağıldı ama teoson denedi 1'er kaşık koydu, dağılma olmadı. İki karışımı birbirine yavaşça yedirmek önemli, hızlı olmayacak.
Son düzenleme:
- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
Tadı güzeldi, yalnız benim süzme yoğurdum aşırı tuzlu olduğu için yemekte zorlandım. Kışlık hazırlanmış süzme idi, tuzu doldurmuşlar. Tuzsuz süzme ile çok güzel olur. İnstagramda deneyen karataycılar çoktu, tost gibi, pizza, hamburger gibi tüketiyorlardı. Bende ki sorun fırına girerken yayılması oldu, onu da halledebilirsem iyi olacak, tabi birde tuzsuz süzme.Tadi nasil oldu acaba
- 3 Ocak 2015
- 91
- 224
- 28
- 40
- 3 Ocak 2015
- 91
- 224
- 28
- 40
Amiiinhedeflerine ulaşanlar gibi bizde kilo veririz inşallah