- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
- 248
Evett.
Ebru salli super bir karin
Lesli 3 fast mil
Bunlarin yaninda jillian killer abs indirdim unutmustum, kedicigim hatirlatti.
kolay gelsin canım ^_^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett.
Ebru salli super bir karin
Lesli 3 fast mil
Bunlarin yaninda jillian killer abs indirdim unutmustum, kedicigim hatirlatti.
merhaba,bende kilo vermek istiyorum.harika kilolar vermişsiniz.bende katılabilir miyim aranıza.64 kiloyum 53 olmak istiyorum.yapabilir miyim sizce
merhaba,bende kilo vermek istiyorum.harika kilolar vermişsiniz.bende katılabilir miyim aranıza.64 kiloyum 53 olmak istiyorum.yapabilir miyim sizce
slm kızlarr
dün babamla birlikte görümcemde sürpriz yaptı
kalabalıktık gece
sabahta anca ortalık toplayıp gelebildim
yaa ne sorcam size ayıptır söylemesi ben 3-4 gündür çok zor yapıyorum kabız gibi oldum
normalde günde 2 kere giderdim şimdi ya günde 1 yada gün aşırı gidiyorum
tavsiyeleriniz ne olur neler yapabilirim
dün 89.0dum bugün 90.0 çıktım kaçamakta yapmıyorum moralim bozuldu
kilo vermem zorlanmasın diye kayısı yemiyordum bu sabah kayısı da yedim bakalım ne olacak
ablanda yakında kedi gibi 44 e inerablacım, benim tartım sorunlu bugün netleştirdim, yeni bir tartı almam gerekiyor. 48 kg ablamı 55 gösteriyor. dakikası dakikasına tutmuyor. sporu arttırdım, kıyafetlerimdeki bolluk dikkat çekiyor, ablam da süper gidiyorsun diyor. onu da kilosunu korusun diye karataycı yaptım. artık evde yemekler bana bakıyor ama olsun, kaçamaksız gidiyoruz. ^_^ genel müdürüm de anlamış, iyi oldu ^_^
kafada kodlayınca kaçamak yapmak akla bile gelmiyor ablacım seni gayet iyi anlıyorum. ^_^
irade timsali olmuşsun sen de baksana genel müdür sürekli seni takipte tabi onlar diyet diye bakıyor sorun orada, başlı başına sağlıklı yaşam formu bu.
Sagol ablacim hosbulduk, esimin beli haric biz iyiyiz. Yegenenine cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin. Yapabilecegimiz birsey varsa seve seve.
ablanda yakında kedi gibi 44 e iner
amin...sağol canım düşündüğün için şu an sadece dua ediyoruz allahım şifa versin diye
inmese daha iyi, ablam 1,67 boyunda ^_^
ooooo kediden de zayıf duruyordur kedinin boyu ile kg su arasında 10 fark var normali de öyle olmalı ,,,,ablanın 19 fark var çok fazla
vaktiyle o benim yanımda kilolu kalıyordu, şimdi gören beni abla sanıyor
Merhaba canlarrr... ben bu hafta tatilim sabah yollardaydık, şimdi odada dinleniyoruz benim ki uyurken bi girip bakayım dedim... en çokta gül ablamın yeğenini merak ediyordum.ablacım değeri yükseliyor demişsin inşallah iyileşir kuzucuk...
Bu hafta pek giremeyebilirim arkadaşlar... fırsat buldukça okur yazmaya çalışırım.. Kaçamak yapmam güvenin : bide eksileri görürsem benden iyisi yok..
evet ablacım.
34 beden idim
nasıl bu kadar zayıf oluyorsunuz ...
ben evlendiğimde 54 kg idim 40 beden giyiyordum şimdi 64 kg yum 42 giyiyorum bedenlerin cm leri arttı galiba ,,,eskiden 60 kg da 42 giyerdim...
gözünaydın canım sizede değişiklik olmuş
kabız olunca yağı artırmak lazım zeytini bol yağda ye, salataya yemeklere de bol bol koy,
kayısıyı sıcak suya ıslat yumuşasın ben akşamdan normal suya ıslatıyorum sabaha kadar yumusuyor sabahta ılık suyla beraber yiyorum yarım saate kalmıyor çalışıyor,,,bende kronik kabızlık olduğu için bir gün çalışsa diğer gün yine kayısıda etki etmiyor,,,mengmeng lahana demişti geçen hafta baktım bulamadım ....
Ablacım, açıkçası senin tartı günü paylaşımlarında da dikkatimi çekmişti. Kemikten ötürü mü acaba? Çünkü ben en kilolu halimde bile (ki basenlerim adapazarı ovası kadar) 40 beden giydim en fazla. bende kemik yok, löp etim haliyle kilo verince yarım porsiyon kalıyorum
sana face'den fotolar attım. ^_^
sağol ablam onuda deneyeyim bakalım
bugün sassy su yaptım onu içiyorum biraz yumuşadım sanki (yada bana öyle geliyor)
bu arada bu suyu her gün taze hazırlıcaz di mi bugünkü kullandığım zencefil, limon çöpe mi gidiyor yoksa bir şekilde değerlendiriyormusunuz
ben 2 kere yaptım salatalıkları yedim ..diğerlerini attım...bi yerde zencefili 1 kaşık rendeleyin yazıyordu bi ara paylaşmıştım ben
zencefili doğrayarak koymuştum ben
neyse bende öyle yapem bari